انجمن تغذیه آمریکا:

رژیم های غذایی گیاهی که به درستی برنامه ریزی شده اند سلامت بوده و در پیشگیری و درمان بیماریها موثر هستند
.

Wednesday, July 01, 2009
Media Contacts: Ryan O'Malley, Allison MacMunn
800/877-1600, ext. 4802, 4769




CHICAGO – انجمن تغذیه آمریکا مقاله ی خود در رابطه با رژیم های گیاهخوای را به روز کرده و اینطور نتیجه میگیرد:

"رژیم های گیاهی صحیح سلامت بوده و برای بزرگسالان، نوزادان، کودکان و نوجوانان مغذی هستند و می توانند در پیشگیری و درمان بیماریهای مزمن شامل بیماریهای قلبی، سرطان، چاقی و دیابت یاریگر باشند."


دیدگاه ADA که در شماره ی ماه جولای Journal of the American Dietetic Association منتشر شد نمایانگر موضع رسمی این انجمن در رابطه با گیاهخواری است:

"موضع انجمن تغذیه آمریکا این است که رژیم های گیاهی صحیح، شامل گیاهخواران کامل یا Vegan ها، سلامت بوده و از لحاظ دریافت مواد مغذی لازم برای بدن کافی است و در پیشگیری و درمان بیماری های خاص مفید است.

رژیم های گیاهی صحیح، در تمام دوره های زندگی شامل بارداری، شیردهی، نوزادی، کودکی، نوجوانی و ورزشکاران مناسب است."



موضع ADA و مقاله ی همراه آن توسط Winston Craig, PhD, MPH, RD استاد و مدیر دپارتمان تغذیه و سلامت دانشگاه Andrews و Reed Mangels, PhD, RD مشاور تغذیه در گروه گیاهخواری در Baltimore, Md به رشته تحریر در آمده است.

این مقاله ی بازبینی و به روز رسانی شده، موضوعات و اطلاعات اضافه ای در خصوص مواد مغذی کلیدی برای گیاهخوارن، رژیم های گیاهی در دوره های مختلف زندگی و کمک گرفتن از گیاهخواری برای پیشگیری و درمان بیماریها مزمن را ضمیمه کرده است.
طبق موضع گیری ADA، "رژیم های گیاهی برای تمام دوره های زندگی مناسب است."
"دلایل متعددی برای افزایش تمایل به رژیم های گیاهخواری وجود دارد. انتظار بر این است که تعداد گیاهخواران در ایالات متحده در دهه ی آینده افزایش یابد."

طبق دیدگاه ADA، رژیم های گیاهی غالبا با مزایای سلامتی همچون سطوح پایین تر کلسترول خون، ریسک پایین تر ابتلا به بیماری های قلبی، سطوح پایین تر ابتلا به فشار خون و سطوح پایین تر احتمال ابتلا به فزون تنشی و دیابت نوع 2 در ارتباط اند.
"گیاهخواران شاخص توده ی بدنی (BMI) پایین تری دارند و در کل نرخ پایین تری از ابتلا به سرطان. رژیم های گیاهی حاوی چربی اشباع کمتر، کلسترول کمتر و سطوح بالاتر فیبر خوراکی، منیزیم و پتاسیم، ویتامین های C و E، فولیت (folate)، کاروتینوئید (Carotinoids)، فلیونوئید (Flavonoids) و سایر phytochemical ها هستند. این تفاوت در مواد مغذی میتواند دلیل برخی مزایای رژیم های گیاهی برای افرادی باشد که رژیم گیاهی متنوع و متوازنی را دنبال می کنند."

مقاله ی ADA، نتایج حاصله را از فرایند تحلیل مدارک و اطلاعات موجود در Evidence Analysis Library خود بدست آورده و اینطور نشان می دهد که رژیم های گیاهی از لحاظ تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن در دوران بارداری هم کافی بوده و منجر به نتایج مثبتی در سلامت مادر و نوزاد می شود.
به علاوه، یک بازبینی مبتنی بر مستندات ثابت کرد که رژیم های گیاهی با احتمال پایین تری از مرگ بر اثر بیماری قلبی خون کاستی نیز در ارتباط است.

یک بخش کامل در مقاله ی ADA به تفصیل در مورد ارتباط رژیم های گیاهی و سرطان بحث میکند و جزئیاتی را در خصوص فاکتورهای محافظ در برابر سرطان در رژیم های گیاهی ارائه می دهد. بخشی دیگر بطور مفصل به پوکی استخوان و نقش میوه ها، سبزیجات، محصولات سویا، پروتئین، کلسیم، ویتامین D و K و پتاسیم در سلامت استخوانها می پردازد.
"متخصصین تغذیه ثبت شده می توانند اطلاعاتی را در خصوص مواد مغذی کلیدی ارائه داده و برای افرادی که به دلیل بیماری یا آلرژی، محدودیتهای غذایی خاصی دارند رژیم های گیاهی را اصلاح کنند و مراجعین را جهت تامین نیازهای بدن در دوره های مختلف زندگی راهنمایی کنند."
اجتماع تغذیه آمریکا، بزرگترین سازمان متشکل از متخصصین خوراک و تغذیه در جهان است. هدف ADA، بهبود سلامت مردم و ارتقا دانش متخصصین تغذیه از طریق تحقیقات، آموزش و حمایت است. (1)


انجمن غذایی آمریکا (ADA) بزرگترین سازمان متشکل از متخصصین و اساتید خوراک و علم تغذیه است که در حدود 67000 عضو دارد. در حدود 75% از اعضای ADA را متخصصین تغذیه تشکیل می دهند و 4% را تکنسین های تغذیه. باقی اعضای ADA شامل محققین، دانشیاران، دانشجویان، متخصصین بالینی، مشاورین و مدیران خدمات غذایی باشد. (2)




ترجمه: The Almighty
منابع:
(1) eatright.org
(2) en.wikipedia.org