همشهری آنلاین:
مواد لازم برای تهیه ی ناگت سبزیجات:
اسپری روغن
پودر سوخاری – نصف پیمانه
نمک – یک چهارم قاشق چایخوری
پوره سیبزمینی – یک و نیم پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده – یک سوم پیمانه
فلفل سیاه – به مقدار لازم
طرز تهیه ی ناگت سبزیجات:
فر را روی حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایهای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید. درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چایخوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. درون کاسهای متوسط، سیبزمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آنها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید. ناگتها را به ظرفی که از قبل آماده کردهاید منتقل کرده و کمی آنها را به روغن آغشته کنید. ناگتها را درون فر به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آنها مایل به قهوهای شده و داغ شوند، حرارت دهید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.