رای کره ی زمین:
هر دقيقه زمين سرسبزی به مساحت یک زمين فوتبال را بخاطر تامین غذاهای حیوانات در دامداری های صنعتی از بین می برند.
هر سال 760 ميليون تن گندم براي مصرف در دامداري ها مصرف مي شود و این در حالی است که هر 2,3 ثانيه يک کودک از گرسنگي جان خود را ازدست می دهد.
و در حال حاضر 1.2ميليارد نفر در معرض گرسنگي قرار دارند.
میزان آب مصرفی برای تهیه یک پوند گوشت 19.736 لیتر می یاشد و از طرفی از هر 6 نفر در دنیا يک نفر آب آشاميدني ندارد.
در هر ثانيه 86000پوند مدفوع در دامداری های توليد مي شود که 130 بار بيشتر از آلاينده هاي اتوميبل ها و کارخانه هاست.
پس دقت کنید::
در لحظه ای که شما این مطلب را می خوانید ،
2099 گاو ،8532 گوسفند ،334120 مرغ فقط برای تهیه گوشت مصرفی کشته شده اند
هزار کودک در اثر گرسنگی جان باخته اند
منطقه ای به مساحت یک زمین فوتبال از مناطق سرسبز و جنگلی از بین رفته است
گرمایش زمین با روندی صعودی و دیوانه وار در حال پیشروی است
و این چیزیست ماورای خط قرمزها !!!!!!!!!!!
زمین در حال نابودی است و تنها گزینه ای که مانع از آن خواهد شد اینست که ::
گیاهخوار شوید.
آب:
به آمار نقش آب و میزان مصرف آن جهت تهیه برخی مواد و محصولات توجه فرمایید:
10 ليتر آب برای تهيه يک برگ کاغذ ،
40 ليتر براي يک تکه نان ،
70 ليتر براي يک سيب ،
120 ليتر براي يک ليوان شراب ،
140 ليتر براي يک فنجان قهوه ،
1300 ليتر برای يک کيلوگرم گندم ،
4800 ليتر براي يک کيلوگرم گوشت خوک ،
10855 لیتر براي يک شلوار جين ،
15500 لیتر برای يک کيلوگرم گوشت گوساله ،
16600 لیتر براي تهيه يک کيلوگرم چرم مورد نیاز بوده و مصرف می شود .
و تنها ، گیاهخوارن(وگن) هستند که در کنارحذف گوشت و سایر فرآورده هایی که منشا حیوانی دارند
با در پیش گرفتن یک روش زندگی آگاهانه می توانند نقش حیاتی و بسیارتعیین کننده ای در استفاده بهینه از آب را داشته باشند .
سرطان:
سرطان در اثر بی نظمی سلول ها بصورت موضعی ایجاد شده و بتدریج و در صورت عدم رسیدگی ,عضو مورد هدف را بصورت سیستمیک مختل کرده و از کار می اندازد بتدریج پیشرفت کرده و سبب مرگ می شود.
پیشرفت سرطان در اثر تغذیه سلول های سرطانی سریع تر صورت می گیرد.
طبق تحقیقات صورت گرفته از سوی آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، بروز شش نوع سرطان در افرادی که رژیم غذایی گیاهی داشته اند بسیار کمتر از افرادی است که رژیم گوشتخواری دارند. این سرطان ها عبارتند از:
Breast Cancer (سرطان سینه)
Intestinal Cancer(سرطان روده)
Lung Cancer(سرطان ریه)
Lymphatic Cancer(سرطان غدد لنفاوی)
Ovarian Cancer (سرطان تخمدان)
Prostate Cancer (سرطان پروستات)
و در تکمیل مطلب :
1- شير باعث مي شود که بدن بخصوص در سيستم گوارش مخاط درست کرده و این دقیقا چیزیست که سلول های سرطانی برای تغذیه به آن نیاز دارند.
با قطع مصرف شير و جانشين کردن آن با شير سويا و سایر شیرهای گیاهی، سلولهاي سرطاني با کمبود غذا و اکسیژن روبرو شده و به مرور از بین می روند.
2- سلولهاي سرطاني در محيط های اسيدي مقاوم و پايدار هستند. رژيم های مبتني بر گوشت قرمز حالت اسيدي داشته و باعث رشد این سلول ها می شوند .
3- رژيم های مبتنی بر سبزيجات تازه و آب ميوه ، دانه هاي نباتي و آجيل ها بدن را در محيط قليايي قرار مي دهند.
4-آنزيم هاي مفید و زنده در آب سبزيجات تازه به آساني جذب شده و در کوتاهترین زمان به سطوح سلولي مي رسند تا سلولهاي سالم را پرورش داده و تقويت کنند.
محیط زیست:
روی آوردن به رژیم های غذایی مبتنی بر گیاهان از راهکارهای کمک به حفظ محیط زیست و کاهش اثرات آلاینده های زیست محیطی می باشد. این نوع روش تغذیه کمک موثری است برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای که قسمتی از آن در نتیجه فرآیند تولید گوشت قرمز ایجاد می شود.
- طبق مطالعه ای که توسط دانشگاه شیکاگو صورت گرفته بود مشخص شد ، که یک رژیم غذایی غیر گیاهی روزانه در ایالات متحده ، معادل 1.5 تن دی اکسید کربن بازای هر فرد در سال بیشتر از رژیم های غذایی گیاهی تولید می کنند.
- صنعت دام و مزارع صنعتی مسئول 18 ٪ از تولید گازهای گلخانه ای در جهان می باشند و این میزان ، بیش از کل آلودگی هایی است که صنعت حمل و نقل(13.5 ٪) ایجاد می کند .
- غله و آب فراوانی جهت تغذیه حیوانات در دامداری ها مصرف می شود و در مقابل میزان کمی گوشت تهیه می شود. این در حالیست که پروتئین و غذای مصرف شده در دامداری ها می تواند نقش بسیار مهمی برای مقابله با گرسنگی در جهان داشته باشد.
عمده آسیب های زیست محیطی که دامداری های صنعتی جهت تهیه گوشت مصرفی ایجاد می کنند عبارتند از:
1- جنگل زدایی
2- بحران آب
3- فرسایش زمین
گرسنگی:
هر سال 15 میلیون انسان در اثر گرسنگی می میرند .
میلیون ها نفر از آنها کودکان زیر پنج سال هستند.
500 میلیون نفر در دنیا در فقر مطلق زندگی می کنند.
اغلب ، مردم به من می گویند که نمی توانند یک وگن باشند برای اینکه نمی توانند دست از خوردن مرغ ،پنیر و یا سایر غذاهایی که منشا حیوانی دارد، بردارند.
چرا این مردم در مقابل این گرسنگی عطیم جهانی، رنج ،بدبختی و مرگ تمایلی ندارند کوچکترین تغییری در شیوه زندگی خود به نفع حیوانات ، سلامتی خود و برای نجات سیاره بدهند؟
ما غذای تمام مردم روی زمین را از گندمی که برای غذای حیوانات در دامداری ها و مزارع صنعتی مصرف می شود می توانیم تهیه کنیم.!!
آیا می توانید به چشمان این کودکان نگاه کرده و به آنها بگویید که نمی توانید دست از خوردن گوشت بردارید؟
رفتاری که با حیواناتی که جهت سلاخی شدن اتنخاب می شوند در مزارع بسیار ظالمانه و غیر انسانی است. این حیوانات زندگی خودشان را در مکان بسیار تنگ می گذرانند به طوریکه قادر به تحرک نیستند. قفسها آنان را بیمار می کند از این رو به آنان آنتی بیوتیک خورانده می شود که خودباعث ایجاد نوعی از باکتری ای کولای مقاوم می شود.
همچنین به آنان هورمونهای سنتز شده رشدی خورانده می شود که در گوشت باقی می ماند.
وقتی برچسب "طبیعی و یا ارگانیک" بر روی گوشتها به چشم میخورد، منظور این است که حاوی مواد مصنوعی و یا آنتی بیوتیک نمی باشد و هیچ تضمینی بر رفتار مناسب با حیوان نمی باشد.
انتخاب شیوه زندگی وگن نشان دهنده وجدان بیداری است که می گوید ما تنها مخلوقات روی کره زمین نیستیم و حیوانات هم به اندازه ما حق زندگی کردن بدون درد و شکنجه را دارند.
جنگل ها:
توسعه زمین های زراعی ، عامل 60 درصد از تخریب جنگلها در سطح جهان می باشد و بخش اعظمی از این زمین ها برای تامین غذای مصرفی گله های گاو و گوسفند در دامداری ها مورد استفاده قرار می گیرد.
ما شدیدا نیازمند بقای جنگل ها هستیم.
جنگل ها حجم بسیار بالائی از دی اکسید کربن را در خود نگه داشته و با آزادسازی اکسیژن نقش اساسی را در تنظیم شرایط آب و هوایی ایفا می کنند.، از وقوع سیل جلوگیری کرده و از خاک و موادآلی و میلیون ها گونه مختلف گیاهی و جانوری محافظت به عمل می آورند.
جنگل ها همچنین سکونت گاه هزاران مردم بومی هستند که زندگی و آداب و رسوم و فرهنگ آنها به سرعت در حال نابودی است.
جنگلها نه تنها برای تهیه چوب در حال نابودی هستند بلکه به منظور تهیه زمین های قابل چرای گله های گاو و گوسفندی نیز تخریب می شوند. تحقیقات صورت گرفته توسط world resource instituteنشان می دهد که 20 الی 30 درصد از نواحی جنگلی جهان به اراضی کشاورزی تبدیل شده است. به موازات افزایش بیش از پیش زمین های کشاورزی ، مردم نیز به طرق مختلف به تخریب جنگل ها و جایگزینی زمین های آن روی می آورند.
گزارش فائو food and agriculture organization با نام سایه بلند چهارپایان حاکی از آن است که درحال حاضر ، گله های حیوانات در حدود 24 میلیون هکتار از زمین های گرمسیری را در که سال 2000 جزو مناطق جنگلی بوده اند ، مصرف کرده و از بین برده اند!
این پروسه در حال حاضر تحت عنوان همبرگریزه کردن جنگل ها نامیده می شودو هرچه سریعتر باید اقدامات جدی در خصوص این مهم صورت گیرد.
پیروی از رژیم غذائی گیاهی ، بصورت چشمگیری از نابودی جنگل ها جلوگیری می کند.
تنوع بیولوژیکی:
تخریب گسترده محیطهای جنگلی به منظور دستیابی به زمینهای زراعی بیشتر جهت تامین غذای گاوها و گوسفندان در دامداری های صنعتی و برهم زدن تعادل زیستی آب هااز طریق آلودگی ها و ماهی گیری های مدرن و مخرب، ارتباط مستقیمی با کاهش تنوع بیولوژیکی در سطح جهان دارد .
به راستی هیچ کس نمی داند که دقیقاً چه تعداد گونه های زنده بر روی زمین وجود دارد. برآوردهای صورت گرفته در این زمینه از 2 تا 100 میلیون نوع متغیر است ولی اکثر متخصصان امر آماری در حدود 10 میلیون گونه را قبول دارند. از این تعداد ، فقط 1/4 میلیون گونه دارای اسم هستند و تعداد بسیار اندکی از آنها نیز بصورت دقیق و همراه با جزئیات مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته اند.
در حدود 20 درصد از کل حیوانات موجود بر روی زمین شامل چهارپایان و حیوانات باصطلاح اهلی تحت اسارت انسان هستند که توسط صنایع گوشت تکثیر و پرورش می یابند . سطح بسیار وسیعی از زمین هائی که اینک تحت تصرف و برای استفاده این حیوانات می باشد ، زمانی در اختیار حیات وحش بوده است.
اتحادیه جهانی حفاظت از منابع طبیعی (iucn ) در فهرست هشدار گونه های در معرض خطر خود ، 18 درصد از گونه های جانوری مهره دار را در حال انقراض معرفی نموده است که 24 درصد آن پستانداران و 30 درصد آن گونه های مختلف ماهی می باشد. چنین برآورد شده است که میزان انقراض گونه های مختلف در حال حاضر 1000 تا 10000 برابر بیشتر از میزان طبیعی می باشد.
برآورد چنین آمارهائی ، دانشمندان را به این باور رسانیده است که جهان ما در معرض انقراض گروهی قرار گرفته و عواقب این انقراض ژنتیکی برای آینده نزدیک بشر و کره زمین غیر قابل جبران و بسیار تخریبی خواهد.
جنگلهای گرمسیری که در حدود 10 درصد از سطح جهان را تشکیل می دهند تقریباً 90 درصد گونه های مختلف را در خود جای داده اند که بسیاری از آنها هنوز تحت مطالعه قرار نگرفته اند .تخریب جنگل ها و زیستگاه های موجود جهت پرورش و تغذیه حیوانات، مهمترین عامل در انقراض دائمی گونه های مختلف است.
گزارشی که توسط فائو ، usaid و بانک جهانی تنظیم شده ، نشان می دهد که پرورش و تکثیر دام ها در دامپروری های صنعتی ارتباط مستقیمی با نابودی گونه های زیستی دارد چرا که موجب ایجاد تغییرات در کاربری زمین و کشت و زرع شده و باعث برهم خوردن تعادل اکوسیستمی مناطق می شود ..
.
با خودداری از مصرف گوشت و پیروی از شیوه زندگی گیاهخواری (وگن)به تعادل زیستی سیاره مان احترام بگزاریم .
سلامت فردی:سلامت فردی دلیل اصلی دیگری است که یک وگن این نوع شیوه زندگی را برمیگزیند. لبنیات در ایالات متحده که به عنوان بخش ضروری در هرم غذایی استاندارد تبلیغ می شود، در حقیقت در هیچ گونه ای از پستانداران غذای طبیعی بزرگسالان را تشکیل نمی دهد. شیر به عنوان پایه فراورده های لبنی توسط گاو تنها و تنها با هدف رشد نوزاد گوساله تا تبدیل شدن وی به گاو تولید می شود.
لبنیات در حقیقت مخاطی در سرتاسر بدن تولید می کند که روند هضم را کند کرده و سموم را به تله می اندازد، ضمناً کلسیم موجود در شیر در بدن به سختی جذب می شود. اساساً گوشت و لبنیات در بدن محیطی اسیدی خلق می کنند که ابتلا به بیماریها را از سرماخوردگی تا سرطانها در آن محیط تسهیل می شود. مطالعاتی که به مدت 27 سال توسط کمپبل بر روی سلامت و تغذیه انجام گرفت به این نتیجه رسید که " نه تنها گوشت و لبنیات موجب ارتقاء بیماریها می شوند، بلکه رژیم بر پایه گیاهان می تواند از آن پیشگیری و حتی روند آن را معکوس نماید."
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.