مواد لازم برای تهیه ی کوفته تبریزی بدون گوشت:
سبزی ( شامل گشنیز، جعفری، شوید، ترخون، مرزه ) – ۱ کیلو
لپه – ۲ پیمانه
برنج – ۲ پیمانه
گوجه فرنگی – ۶ عدد
آرد نخودچی – نصف پیمانه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه،زیره سیاه – به مقدار لازم
روغن زیتون – به مقدارلازم
آلو و گردو – به مقدار لازم
طرز تهیه ی کوفته تبریزی بدون گوشت :
لپه را از شب قبل خیس کنید و با کمی آب بپزید. برنج را نیز جداگانه پخته و به همراه لپه ها چرخ کنید، بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید به همراه آرد نخودچی و ادویه جات به لپه و برنج چرخ شده اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا آماده شود.آنها را گلوله گلوله کرده و وسطشان را در صورت تمایل آلوچه یا مغز گردو بگذارید و در قابلمه ی مناسب قرار دهید.
حال گوجه و آب را مخلوط کرده و بگذارید خوب بجوشد تا به سسی نه چندان سفت تبدیل شود، این سس را روی کوفته ها بریزید و قابلمه را روی شعله ی ملایم بگذارید تا آرام آرام پخته شود و جا بیفتد. این غذا را همراه روغن زیتون میل کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.