در مورد ميوه هايی كه هسته دار هستند ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ كنيد
شکر : میوه اگر شیرین باشد نیم کیلو و اگر ترش باشد یک کیلو
ورق ژلاتین : 2 ورق
آب : نصف لیوان
طرز تهیه :
میوه را با آب می گذرایم پخته و له شود.
سپس شکر را اضافه کرده و در آخر ورقه های ژلاتین خیس شده را اضافه میکنیم.
سپس زیر طرفف را خاموش کرده و میکذاریم تا ولرم شود.
می توانید مارمالاد را از یک پارچه بافت درشت و تمیز شد کنید تا صاف و یکدست شود.
مارمالاد را باید در ضرف های شیه ای که درب آن ها محکم می شود و درون یخچال نگهداری کنید. بعد
ميوه هايی كه می توان با آنها مارمالاد تهيه كرد ، عبارتند از : از زرد آلو ، توت فرنگی، به ، سيب ، هلو ، آلبالو ، كيوي، آلو زرد يا قطره طلايی.
در مورد ميوه هايی كه هسته دار هستند ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ كنيد.