مواد لازم برای تهیه فیش برگر:
فیله ماهی بدون استخوان – ۱۲۰ گرم
آردسوخاری – ۵۰ گرم
پودر سیر و پیاز از هر کدام- ۱۰ گرم
روغن – ۱۰۰ گرم
نان همبرگری- یک عدد
سس مایونز- ۴۰ گرم
خیارشور خرد شده- ۴۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده- ۴۰ گرم
کاهو خرد شده- ۴۰ گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه فیش برگر:
ابتدا آردسوخاری را داخل ظرفی ریخته و نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را به آن اضافه و با هم مخلوط میکنیم، فیله ماهی را در آن قرار داده و با کف دست خوب فشار میدهیم تا مواد سوخاری به آن بچسبد، سپس آن را داخل سرخکن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن، نان همبرگر را از وسط نصف کرده و یک طرف آن را خوب میمالیم و بر روی آن کاهوی خرد شده میچینیم و روی کاهو، گوجهفرنگی، خیارشور و در مرحله آخر فیله ماهی سرخ شده و روی آن نصف نان همبرگر قرار میدهیم، ساندویچ آماده سرو کردن است.