سوپ سبز رنگ با مخلوطی از سبزیجات که به شکل پوره در می آید و در آخر عدس به آن اضافه می شود. علاقه مندان به تست مزه های جدید می توانند این سوپ خوشمزه و گیاهی را تجربه کنند. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه سوپ عدس و اسفناج آشنا می شوید.
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
عدس: 100 گرم، پخته شده
روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
تره فرنگی: 1 ساقه، خرد شده
کرفس: 1 ساقه، خرد شده
پیاز متوسط: 1 عدد، خرد شده
سیب زمینی: 500 گرم، خرد شده
آب سبزیجات: 4 لیوان
اسفناج: 250 گرمنمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته، پیاز، کرفس و تره فرنگی را افزوده و برای 5 دقیقه تفت دهید.
مرحله 2 - سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید و برای 10 دقیقه دیگر تفت دهید، آب سبزیجات را بیافزایید و اجازه دهید بجوش آید سپس برای 20 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم و پخته شوند. (برای تهیه آب سبزیجات می توانید از عصاره فشرده شده سبزیحات که با آب جوش مخلوط کرده اید استفاده نمایید)
مرحله 3 - اسفناج های پاک و شسته شده را به مخلوط افزوده و اجازه دهید برای 1 تا 2 دقیقه دیگر بجوشد.
مرحله 4 - مخلوط را از روی حرارت برداشته و بعد از کمی سرد شدن در مخلوط کن یا غذاساز ریخته تا پوره شود، سپس به تابه یا قابلمه برگردانده، روی حرارت گذاشته و عدس را اضافه کنید، احازه دهید سوپ گرم شده و مواد با هم مزه دار شوند سپس در ظرف مورد نظر ریخته و سرو نمایید.