تحقیقات تازه در فرانسه نشان میدهد كه خوردن دو تا سه عدد سیب در روز سطح كلسترول خون را پایین میآورد.
این تحقیقات حاكی از آن است كه پوست سیب مملو از فیبر موسوم به پكتین است كه رسوبهای كلسترول را از بین میبرد.
پژوهشگران انستیتوی ملی علوم میوه در ژاپن نیز در تحقیقات تازه خود دریافتند، خوردن 400 گرم (دو سیب) در روز سطح كلسترول خون را تا 21 درصد پایین میآورد.
همچنین سیب درصد ویتامین C در خون را به طور محسوس بالا میبرد.
سیب دارای آهن، آب، پروتئین، چربی، كلسیم، مس، فسفر و ید است كه ید آن برای تقویت غدد مفید است.
این میوه همچنین دارای ویتامین A،B،C،B2،E و نیكوتیل است. سیب ناراحتیهای شایعی مانند خشكی، تركخوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماریهای پوستی طولانیمدت و مزمن را از بین میبرد.