مواد لازم برای تهیه ی سالاد بادمجان کبابی:
بادنجان قلمی – ۲ عدد متوسط
تخم مرغ – ۱ عدد پخته و خرد شده
پیاز – ۱ عدد
سیر – ۲ حبه
نمک و فلفل – به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز – تازه به مقدار لازم
آبلیمو – ۲ قاشق غذاخوری
شکر – ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ی سالاد بادمجان کبابی:
بادمجان ها را شسته و تمیز کنید، سپس با چاقو ۲ یا ۳ برش روی آن ها بزنید (به طوریکه سر و ته بادنجان جدا نشود) و روی گاز کباب کنید تا پخته شود. پوست بادنجان ها را بگیرید و به قطعات ۲ سانتی برش بزنید. آبلیمو و شکر را با هم مخلوط کنید. سیر را تفت دهید تا کمی قهوه ای شود. بادنجان های کبابی را در ظرف مورد نظر چیده، تخم مرغ خرد شده، پیاز حلقه ای و سیر را نیز اضافه کنید و در نهایت جعفری و مخلوط آبلیمو را افزوده و سرو نمایید.