قهوه
افرادی كه قهوه بیشتر مینوشند، كمتر احتمال دارد به آلزایمر مبتلا شوند.
بررسیها نشان دادهاند عادت به نوشیدن قهوه در درازمدت احتمال مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را كاهش میدهد.
دانشمندان معتقدند تركیبهای موجود در قهوه میتوانند در تولید داروهایی كه برای درمان بیماریهای قلبی و بیخوابی تجویز میشوند، مورد استفاده قرار گیرند.
در قهوه بیش از 1000 تركیب شناسایی شدهاند كه در میان آنها 19 تركیب در قهوه بوداده خاصیت سرطانزایی دارند.
برخی تحقیقات نشان دادهاند نوشیدن زیاد قهوه باعث افزایش كلسترول خون میشود.
چای
بررسیها نشان دادهاند چای سبز، خطر ابتلا به سرطان مری را تا 60 درصد کاهش میدهد.
چای سبز از بروز چاقی پیشگیری میكند زیرا مانع رشد سلولهای چربی جدید میشود.
چای سفید بیشترین مقدار آنتیاكسیدان را دارد و از چای سبز در حفاظت از بدن در برابر بیماریها موثرتر است.
آنتیاكسیدانهای موجود در چای خاصیت ضدپیری دارند و احتمال بروز بیماریهای قلبی، انواع سرطانها و ابتلا به عفونت را پایین میآورند.
چای سبز به دلیل ترموژنیك بودن، باعث كاهش بافت چربی میشود و این موضوع به دلیل وجود تركیبهای كافئینی است.
نوشیدن چای داغ، خطر ابتلا به سرطان مری را به شدت افزایش میدهد.
واقعیتهای قهوه
نوشیدن قهوه خطر ابتلا به نقرس را در آقایان بالای 40سال كاهش میدهد.
نوشیدن قهوه احتمال ابتلا به دیابت نوع 2را كاهش می دهد.
مطالعهای در دانمارك نشان داده است كه نوشیدن 8 فنجان قهوه در روز احتمال سقط را در خانم های باردار را بالا میبرد.
قهوه در برابر ابتلا به سرطان كبد و سیروز نقش حفاظتی دارد.
قهوه به دلیل كافئینی كه دارد اثر داروهای ضد درد را افزایش میدهد.
قهوه خون رسانی به قلب را كم میكند.
قهوه به شدت باعث تغییر رنگ دندانها میشود.
قهوه قدرت حافظه را به خصوص در دوران سالمندی تقویت میكند.
واقعیتهای چای
چای دارای فلوئور است كه به حفاظت از دندانها كمك میكند.
نوشیدن 3 تا 4 فنجان چای در روز احتمال بروز حمله قلبی را به شدت كاهش خواهد داد.
چای از بروز دیابت نوع 1 پیشگیری و شدت یافتن آن را كندتر میكند.
سطح هورمون كورتیزول افرادی كه 4 بار در روز آن هم به مدت 6 هفته چای سیاه مینوشند، در كمترین حد است.
چای میتواند از عود مجدد بیماریهای قلبی و برخی سرطانها جلوگیری کند.
مردانی كه بیش از 10 فنجان چای سبز در روز مینوشند، كمتر به اختلالهای كبدی مبتلا میشوند.
چای ممكن است آفتكش داشته باشد مگر اینكه روی برچسب آن عنوان ارگانیك درج شده باشد.
چای باعث افزایش آب بدن میشود برخلاف تصور عامه که معتقدند کافئین آن باعث کمآبی خواهد شد.
با توجه به نتایج مطالعهها، چای سبز نقش حفاظتی در برابر سرطان ریه دارد.
اضافه كردن شیر به چای، خواص ضدسرطان آن را از میان خواهد برد.
چای مقداری كافئین دارد كه باعث ایجاد اضطراب میشود و فشارخون را بالا میبرد.
چای دارای تانن است كه جذب آهن دریافتی را كم میكند و باعث بروز كمخونی میشود.