ارسال شده از: اصفهان، بهارستان
فرنچ تست یا تست فرانسوی را می توانید بعنوان یک صبحانه متفاوت و خوشمزه نوش جان کنید. در ادامه مطلی با مواد لازم و طرز تهیه فرنچ تست آشنا می شوید.
مواد لارم برای 2 نفر
نان تست یا باگت: به مقدار لازم
تخم مرغ: 2 عدد، زده شده
وانیل: کمی
زعفران: به دلخواه
شیر: 3/1 لیوان
پودر قند، مارمالاد یا عسل: به دلخواه
طرز تهیه
مرحله 1 - ابتدا نان باگت را به حلقه های 1 سانتی برش بزنید. در صورتیکه از نان تست استفاده می کنید آنرا به شکل مثلثی درآورده یا بهمان صورت درسته بگذارید.
مرحله 2 - تخم مرغ، وانیل، شیر و زعفران با با هم مخلوط کرده و نان های برش خورده را در آن بغلظانید تا خوب به مواد آغشته شوند.
مرحله 3 - نان های تخم مرغی را در تابه ای که قبلا روی حرارت گذاشته بودید قرار داده و با حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.
مرحله 4 - تست های آماده شده را به دلخواه همراه با عسل، مارمالاد و یا پودر قند سرو کنید.
متن دستور و تصویر توسط مدیر سایت ویرایش شده است.
از مژده برای ارسال این دستور تشکر می شود.