فرستنده دستور: رویا گلشیری
ارسال شده از: آلمان
این خورش مرغ یک نمونه غذای پاکستانی می باشد که بواسطه روغن کم غذایی کم چرب محسوب می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر
- سینه مرغ: 280 گرم
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- شنبلیله: 1 قاشق غذاخوری
- پودر رازیانه: 4/1 قاشق چایخوری
- زنجفیل رنده شده: 1 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز: 1 و 2/1 قاشق چایخوری
- سیر رنده شده: 1 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- آب: 1 و 4/1 پیمانه
- روغن: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط: 2 عدد، خرد شده
- برگ کاری: 2 تا 4 عدد
طرز تهیه
مرحله 1 - هرگونه چربی را از سینه مرغ گرفته و آنرا به قطعات متوسط خرد کنید.
مرحله 2 - در یک کاسه متوسط رب گوجه فرنگی، شنبلیله، رازیانه، زنجفیل، گشنیز، سیر، پودر فلفل، زردچوبه، آبلیمو، نمک و آب را مخلوط نمائید.
مرحله 3 - در تابه ای روغن را ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، پیازهای خرد شده را همراه با برگ کاری افزوده و تفت دهید تا پیازها طلائی شوند. سپس گوشت مرغ را افزوده و برای 2 دقیقه با هم تفت دهید.
مرحله 4 - آب مخلوط با ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه هم بزنید، سپس درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید با حرارت متوسط مرغ ها پخته و مایه غلیظ شود. سپس در ظرف دلخواه کشیده، همراه با فلفل تازه، گشنیز تازه تزئین کرده و همراه با نان یا پلو سرو نمائید.
متن دستور و تصاویر توسط مدیر سایت ویرایش شده است.
از رویا برای ارسال این دستور تشکر می شود.