مواد لازم برای تهیه ی کیک سیب:
برای نون کیک:
آرد- ٢٠٠ گرم
شکر – ٢٠٠ گرم
کره – ٢٠٠ گرم
بکینگ پودر – ١.۵ قاشق چایخوری
تخم مرغ – ٢ عدد درشت
برای روی کیک:
سیب – ٣ تا ۴ عدد
شکر – ٢ قاشق غذاخوری
وانیل – ٣ قاشق چایخوری
دارچین – ٢ قاشق چایخوری
طرزتهیه ی کیک سیب:
کره را که به دمای اتاق رسیده است با شکر می زنیم تا کاملاً مخلوط یکدست و سفید رنگی بدست آید. تخم مرغ ها را دانه دانه درون مخلوط می شکنیم و به هم می زنیم. مواد خشک (آرد و بکینگ پودر) را جداگانه باهم مخلوط می کنیم و کم کم به مایه اضافه می کنیم. ته قالب با اندازه ٢۴ سانتی متر کاغذ قنادی می گذاریم و مایه کیک رو در آن یکدست پهن می کنیم.
برای روی کیک:
سیب ها را کاملاًپوست می گیریم و ۴ قاچ می کنیم. دم و تخم هاش رو در می آوریم و از مقطع طولی هر قاچ برش می دهیم و هر قاچ رو تقریباً٢ تا ٣ پره می کنیم. از مرکز قالب کیک روی مایه شروع می کنیم و شعاعی سیب ها را می چینیم. بعد وانیل را بر روی سیب ها می پاشیم بعد دارچین و بعد هم شکر. کیک را در فر با حرارت ١٨٠ تا ٢٠٠ درجه به مدت ۵٠ تا ۶٠ دقیقه می پزیم. بعد می گذاریم کاملاًخنک بشه با چاقوی تیزی از لبه های قالب جدا می کنیم و آرام کاغذ شیرینی را از آن جدا می کنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.