یك كارشناس تغذیه گفت: به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشك، این ماده غذایی میتواند در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی داشته باشد.
یوسف نقیایی گفت: زرشك یك نوع میوه است و در گروه میوه جات قرار میگیرد.
وی گفت: یكی از بهترین تركیبات موجود در زرشك، ویتامین B فراوان است كه در پیشگیری از سرماخوردگی نقش مهمی دارد. همچنین وجود اسیدهای عالی فروان در این میوه كه سبب مزه ترش آن میشوند میتواند در جذب آهن نقش بسزایی داشته باشد.
وی ادامه داد: همچنین آهن موجود در زرشك قابل توجه است. از سایر ویتامینهای موجود در این میوه میتوان به ویتامینهای گروه B بخصوص ویتامین B1 ,B2 اشاره كرد كه ویتامینB1 یا تیامین میتواند عوارض عصبی و حتی پرخاشگری را بهبود بخشد.
وی از دیگر خواص زرشك را اثر مناسب آن بر كاهش فشار خون برای افراد دچار این بیماری عنوان كرد.