آلو میوهای درختی است و ارزش تغذیهای فراوانی دارد. این میوه را هم به صورت خام میتوان خورد و هم درون خورشها و یا به صورت مربا از آن استفاده کرد.
برخی از خواص آلو عبارتند از:
• برای سیستم هاضمه مفید است.
این میوه با داشتن فیبر رژیمی فراوان در خود، باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش میشود.
• سرشار از آهن و مواد معدنی است.
آلو سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، منگنز، منیزیم، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی همچنین دارای روی و آهن و مقدار کمی کلسیم است.
آلوها سرشار از ویتامین A، K و ویتامین C هستند. این میوه دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است.
• ملین خوبی است.
آلوها به عنوان ضد یبوست عمل نموده و برای سیستم هاضمه مفیدند.
• منبع خوبی از آنتیاکسیدان به شمار میرود.
این میوه سرشار از آنتیاکسیدان بوده، از اینرو از ایجاد آسیبهای رادیکالهای آزاد به بدن پیشگیری میکن.
آنتیاکسیدانها محافظان خوبی برای چشم و قلب نیز هستند و از ابتلای بدن به انواع سرطانها پیشگیری کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن هم میشوند.
• سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
ویتامین C موجود در آلو نه تنها برای بافت بدن مفید است بلکه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز میشود. مصرف این میوه از ابتلای بدن به انواع سرماخوردگی و آنفلوانزا پیشگیری میکند و وجود این ویتامین در آلو موجب خنثیسازی رادیکالهای آزاد در بدن شده و در نتیجه از بروز بسیاری از بیماریها مانند آرتروز، سرطان روده، آسم و آرتریت روماتوئید پیشگیری میکند.
• انرژیبخش است.
آلوها با خاصیت فراوان تغذیهای و داشتن انواع ویتامینها و مواد معدنی و نیز فیبرها، انرژیبخش بوده و به سلامت بدن کمک میکنند.