همشهری آنلاین:



اگر تمایل دارید در سنین بالاتر کمتر در معرض
خطر ابتلا به دیابت باشید، به آرامی غذا بخورید.
به گزارش ایسنا، نتایج یک مطالعه جدید از سوی کارشناسان علوم پزشکی در ژاپن نشان داد افرادی که تندتند و با سرعت غذا می‌خورند بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می‌گیرند.
بنا بر گزارش روزنامه اسکاتمن، این بررسی‌ها مشخص کرد افرادی که سریع
غذا می‌خورند دو برابر بیشتر با خطر ابتلا به حالت نقص تحمل گلوکز یا همان عارضه پیش دیابت، مواجه هستند. اما این خطر فزاینده در افرادی که سایر الگوهای تغذیه‌ای مثل خوردن تنقلات یا غذاخوردن در آخرین ساعات شب را دارند، مشاهده نشده است. در افرادی که به نقص تحمل گلوکز مبتلا می‌شوند میزان قند خون بیشتر از حد طبیعی است اما به اندازه‌ای نیست که موجب بروز دیابت شود.
اما البته اگر اقدامات پیشگیرانه انجام نشود بی‌تردید به دیابت نوع دوم منجر خواهید شد. در واقع 40 تا 50 درصد از افراد مبتلا به این عارضه ظرف 10 سال به دیابت نوع دوم مبتلا می‌شوند.