مواد لازم:

 

1 + ½ فنجان از هر نوع آرد
1 فنجان شکر سفید
¼ فنجان پودر کاکائو
1 قاشق چای خوری نمک میوه
½ قاشق چای خوری نمک
یک سوم فنجان روغن گیاهی
1 قاشق چای خوری عصارۀ وانیل
1 قاشق چای خوری سرکۀ سفید تقطیر شده
1 فنجان آب








طرز تهیه:

ابتدا.
فر را از قبل تا 350 درجۀ فارنهایت (175 درجۀ سانتی گراد) گرم کنید. به آرامی قالب دلخواهتان را چرب کنید. این مواد برای قالب تا اندازۀ 9 در 5 اینچ مناسب خواهد بود. می توانید از چند قالب گرد کوچک یا قالب های به شکل قلب نیز استفاده کنید
دوم.
آرد، شکر، کاکائو، نمک میوه و نمک را با هم الک کنید. روغن، وانیل، سرکه و آب را اضافه کنید. تا زمانی که نرم و هموار گردند آنها را باهم مخلوط کنید.
سوم.
آن را در قالب آماده شده تان بریزید و در 350 درجۀ فارنهایت (175 درجۀ سانتی گراد) بمدت 45 دقیقه بپزید. سپس آنرا از فر بیرون آورید و بگذارید تا خنک شود. می توانید روی آنرا با توت فرنگی یا هر میوۀ دیگری که دوست داشتید، تزئین کنید.