شهر: دکتر کامران دانشجو با اشاره به وجود حدود 900هزارنفر متقاضی کارشناسی ارشد و ثبت نام بیش از 130هزار نفر در آزمون دکتری سالجاری گفت : باید با رعایت استانداردهای لازم سرعت روند توسعه تحصیلات تکمیلی ادامه یافته تا پاسخگوی متقاضیان باشیم.
وی افزود: باید از توانایی 30 هزارعضو هیات علمی و امکانات آموزشی و پژوهشی تمام دانشگاهها و دیگر دستگاههای اجرایی کشوربرای توسعه تحصیلات تکمیلی استفاده كرده و دورهای تحصیلات تکمیلی در همه دانشگاههای کشور راه اندازی شود و فقط به دانشگاههای مادر اکتفا نكنیم.
وزیر علوم با عنوان اینکه راه اندازی دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاههای شهرستانها در راستای عدالت آموزشی و تمرکز زدایی از مرکز است گفت : روند رشد دانشگاههای شهرستانها و همچنین ارتقا و ماندگاری اعضای هیات علمی با تاسیس دوره های تحصیلات تکمیلی بهتر میشود.
دکتر دانشجو افزود :در گذشته براساس یک سری رویه های ناصحیح برای اعضای هیات علمی محدویت ایجاد کردهاند که فقط یک یا دو دانشجو را در مرحله نگارش رساله و پایان نامه راهنمایی کنند که این محدودیتهای بیش از اندازه و سلیقه ای که در برخی دانشگاههای ما وجود دارد، حتی در معتبرترین دانشگاههای دنیا نیز مرسوم نیست.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه معاونت دانشجویی وزارت علوم در سال گذشته تدوین و ابلاغ آیین نامه "انتقال و میهمانی دانشجویان " و "آیین نامه انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج ازکشور" را دو اقدام اساسی این معاونت در سال گذشته نام برد که باعث رضایت و خرسندی بسیاری از خانواده های ایرانی شد.
وی افزود: البته با توجه به اینکه سال 89 اولین سال اجرای این آئین نامه ها بود مسلماً در اجرا نقطه ضعفهایی وجود داشته است که می بایست در یک کار کارشناسی آنها را بر طرف كرده و دانشگاهها نیز بدون کم کاست و بدون اعمال سلیقه و احیانا تنگ نظری می بایست با اجرایی شدن هرچه بیشتر این آئین نامه ها همکاری كنند.