مزیت ها :
تراک های صدا احتمالا روی یک پخش کننده صدا قرار دارد .تراک ROM به وسیله درایو های ROM همساز شده است .در مورد بخش صدا نیز این احتمال وجود دارد که این بخش بر روی درایو ROM با نرم افزار مناسب اجرا شده باشد .
http://petshopping.ir/site/
ایرادات :
اگر یک تراک ROMبر روی یک پخش کننده صدا که دارای صداست اجرا شود ،صدای ایستای کامل شنیده خواهد شد که برای تجهیزات صدا بسیار مخرب خواهد بود . برای جلوگیری از این امر ، شما باید فورا به تراک دو یی که تراک های صدا را آغاز می کند بروید .
تراک های مخفی :
این نوع تراک ، تراک بدون استانداردی است که برای جبران پخش کننده های با صدا ، توسعه یافته است که باید یک تراک ROM( حافظه فقط خواندنی ) را به صورت کاملا ایستا و ساکن اجرا نماید . دیسک قالب دار تراک های مخفی ( طرح B را مشاهده نمایید ) برای پخش در یک ROM و یا پخش صدا طراحی شده است . اکثر پخش کننده های صدا در آغاز در تراک ۱ ، فهرست ۱ ، قرار گرفته اند ، بنابراین تراک ROM در پخش کنده های صدا" پنهان" است . درایو های ROM با درایو های نرم افزاری مناسب که نصب شده است ، می توانند به تراک ROM از شاخص ۰ تراک ۱ دسترسی داشته باشد . همچنین تراک صدا می تواند در شاخص ۰از تراک ۱ جایگزاری شود . این قالب به کاربر این اجازه را می دهد که در داخل تراک های مخفی در یک پخش کننده صدا دارای نسخه پشتیبانی باشد . این تراک صدای مخفی هنگامی که دیسک داخل می شود ، به وسیله پخش کننده صدا اتوماتیکی پخش نخواهد شد . در صورتی که پخش کننده صدا به شما اجازه نسخه پشتیبانی از داخل شاخص ۰از تراک ۱ بدهد و شامل اطلاعات ROM شود ، باعث به وجود آمدن مشکلات صدای ایستایی می شود که در قسمت cd مد مخلوط این مقاله توضیح داده شده است . همچنین جریان ایستایی می تواند موجب بروزخساراتی در تجهیزات صدا شود .
مزیت ها :
پخش کننده های صدا می توانند تراک های صدا را پخش نمایند . بسیاری از پخش کننده های صدادار ، اطلاعات ROMرا به طور کاملا ایستا پخش نمی نمایند . تراک ROMمی تواند در بسیاری از Macها و ویندوز های ۳٫۱ PCs با نرم افزار های مناسب نصب شده درایو ها پخش شوند .
معایب:
بسیاری از Macs به نرم افزاراضافه جهت خواندن این قالب احتیاج ندارند، اما ویندوز ۳٫۱ PCs به احتمال به محرک نرم افزار ارتقا احتیاج دارد . بسیاری از درایور های ویندوز ۹۵ کنونی اجازه دسترسی به شاخص ۰ا از تراک ۱ را ندارند و علت آن این است که مایکروسافت از قالب CDارتقا یافته دیگری حمایت می کند .بعضی از سیستم های صدای موجود ، به کاربر این اجازه را می دهند تااز داخل اطلاعات ROM نسخه پشتیبانی داشته باشد و این امر این شانس را به کاربر می دهد که از ایستای کامل استفاده کند که موجب بروز خسارت در اسپیکر می شود.
Diagram B: Hidden Track Layout
(CD Extra)
این نوع cd قالبی است که مشکلات موجود در رابطه با مالکیت اطلاعات ROM را در تراک ۱ برطرف می سازد . دو قسمت در یک دیسک وجود دارد که در آنها صدا در قسمت ۱ و اطلاعات ROM در قسمت دیگر قرار گرفته است . ( به طرح C مراجعه شود ).
توجه
غالب پخش کننده صدا به این است که ببینند چه چیزی در قسمت ۱ قرار گرفته است ، بنابراین مشکلات پخشی صدای کامل ایستا را در بعضی از پخش کننده ها حل می کند. سخت افزار های مولتی سسشن و نرم افزار های محرک برای دسترسی اطلاعات ROM به قسمت دوم ، به یک PC احتیاج دارند .
مزیت ها :
پخش کننده های صدا قابلیت این را که بتوانند اطلاعات ROM را دسترسی داشته باشند ، ندارند. بنابراین پخش کامل ایستا یک پی آمد محسوب نمی شود. پخش کننده های صدا می توانند به تراک های صدا مانند هر دیسک صدای کتاب قرمز (کتاب استانداردهای مربوط به ساخت CDها) ، دسترسی داشته باشند .
معایب :
نرم افزار و سخت افزارمولتی سسشن توانا برای دسترسی به اطلاعات ROM باید در یک کامپیوتر نصب شود و بیشتر درایو هایی که تا سال ۱۹۹۵ ساخته شده مولتی سسشن توانا نیستند .سیستم ها عامل قدیمی تر نیز، مانند مایکروسافت ویندوز ۳٫۱، از این امر مستثنی نیستند. یعنی آنها نیز مولتی سسشن توانا نیستند .
Diagram C: Multi session & "CD Extra" Layout
مجله روزانه پتشاپینگ