امروز قصد داریم یک دسر ساده، متفاوت و خوشمزه به نام سیب سرخ شده را به شما معرفی کنیم. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه سیب سرخ شده آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
آرد سفید: 1 و 1/4 پیمانه
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
شیر: 2/3 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد، زده شده
شکر: 3/4 پیمانه
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
سیب شیرین بزرگ: 2 عدد
پودر شکر برای تزئین
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله 1 - شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و آرد، بکینگ پودر و نمک الک شده را به آن افزوده تا خمیر نسبتا غلیظی درست شود.
مرحله 2 - روغن را در یک تابه گود ریخته تا حدود 5 سانت از ارتفاع تابه را بگیرد، سپس اجازه دهید گرم شود بطوریکه وقتی تکه ای نان در آن انداختید طی 1 تا 2 دقیقه قهوه ای شود.
مرحله 3 - شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
مرحله 4 - سیبها را پوست گرفته و مغز آنها را خارج کرده و سپس دایره ای شکل به قطر نیم سانت برش بزنید و در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید.
مرحله 5 - سیب ها را بعد از زدن در شکر، در خمیر آماده شده بزنید تا خمیر همه سمت سیب ها را فرا گیرد.
مرحله 6 - دو طرف سیب ها را در روغن حدود 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای خوش رنگ شود، سپس روی آنها پودر شکر پاشیده و سرو نمائید.