کوبلر مرغ متشکل شده از مخلوطی از سبزیجات بهمراه گوشت مرغ که روی آن خمیر قالب زده شده قرار می گیرد. کوبلر مرغ خوشمزه، متفاوت و دارای طبخی آسان است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر
روغن گیاهی: 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 1 عدد، خرد شده
کرفس: 2 ساقه، خرد شده
هویج متوسط: 1 عدد، خلال باریک
سینه مرغ: 3 عدد
قارچ: 450 گرم، ورقه شده
آرد: 4 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 500 گرم
پودر خردل: 2 قاشق چایخوری
آبلیمو یا سرکه سفید: 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم روی کوبلر
آرد: 2 و 2/1 پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
کره نرم شده: 2/1 پیمانه
پنیر چدار رنده شده: 2/1 پیمانه
آب سرد: 3/2 پیمانه
تخم مرغ زده شده: 1 عدد
طرز تهیه
مرحله 1 - فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
مرحله 2 - روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس پیاز، هویج و کرفس را افزوده و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آنها تغییر نکند.
مرحله 3 - سینه مرغ را به قطعات متوسط خرد کرده و به مخلوط سبزیجات افزوده و تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود،سپس قارچ را افزوده و یک تفت کوتاه داده، آرد را اضافه کنید.
مرحله 4 - تابه را از روی حرارت برداشته، آب مرغ را کم کم افزوده و هم زده تا آرد با مواد یکدست شوند، سپس تابه را روی حرارت گذاشته سرکه یا آبلیمو، خردل، نمک و فلفل را افزوده، در تابه را گذاشته و اجازه دهید برای دقایقی با هم آرام آرام بحوشند تا آب مواد غلیظ شود.
مرحله 5 - برای تهیه خمیر روی پای ابتدا آرد را الک کرده، نمک و فلفل را افزوده، مخلوط نمائید، سپس کره و نصف از پنیر را اضافه کرده و با دست ورز دهید تا بخورد هم روند، آب را کم کم افزوده و ورز داده تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
مرحله 6 - خمیر کوبلر را روی سطح صافی با وردنه باندازه 1 سانت باز کرده و با قالب گرد به قطر 5 سانت قالب بزنید.
مرحله 7 - مخلوط مرغ و سبزیجات را در ظرف مخصوص فر( ظرف پای) ریخته، خمیرهای قالب زده را روی مواد و نزدیک به لبه ظرف چیده، به کمک قلمو از تخم مرغ زده شده روی خمیرها مالیده و مابقی پنیر را روی آنها بپاشید.
مرحله 8 - ظرف را در فر به مدت 30 تا 40 دقیق0 قرار دهید تا روی کوبلر طلائی شود، سپس سرو نمائید.