در این دستور که بسیار راحت می باشد فیله مرغ به صورت شنیتسلی ولی بدون تخم مرغ درست می شود و سالادی ساده و در عین حال خوشمزه که متشکل از خیار، پیاز و تربچه است در کنار آن سرو می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه فیله مرغ با سالاد زنجفیلی آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ: 1 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آرد سوخاری: 4/3 پیمانه
خیار: 2 عدد، متوسط
پیاز: 1 عدد، کوچک
تربچه: 5 الی 6 عدد
پودر یا رنده زنجفیل: 2/1 قاشق مرباخوری
سرکه سفید یا آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله 1 - آرد سوخاری، نمک و فلفل را با بکدیگر مخلوط کنید، سپس استخوان سینه مرغ را جدا کرده، آنرا به صورت فیله در آورید و به 2 الی 3 اسلایس برش زده، با بیفتک کوب کوبیده و در مخلوط آرد بغلطانید.
مرحله 2 - مقداری روغن در تابه ریخته و فیله های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید تا دو سمت آن طلایی شود.
مرحله 3 - آبلیمو یا سرکه را با پودر زنجفیل، نمک و فلفل مخلوط کنید، خیار، تربچه و پیاز را به صورت حلقه های نازک برش بزنید، با مخلوط آبلیمو ترکیب کنید و در یخچال نگهداری کنید تا مزه دار شوند.
مرحله 4 - فیله های مرغ سرخ شده را در ظرف دلخواه چیده و سالاد خیار را کنار آن قرار داده و همراه با برنج یا نان سرو نمائید.