"غلامحسین سلطانمحمدی" رییس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه استان تهران، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با روش فعلی تولید، عرضه و تقاضای داخل با یکدیگر همخوانی دارند و تولیدات کشور پاسخگوی نیاز داخل است.
وی تاکید کرد: تولید صادراتی نیازمند گلخانههای مدرن و صنعتی است اما در حال حاضر اغلب گلخانههای کشورمان سنتی هستند.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه استان تهران با اشاره به اینکه سال گذشته دو میلیارد و 300 شاخه گل تولید شده است، گفت: روزانه پنج میلیون شاخه گل تولید میشود که دو میلیون شاخه آن در پایتخت تولید گل و گیاه یعنی شهرستان پاکدشت و بقیه در سایر شهرستانهای دیگر از جمله محلات، شمیرانات، تبریز، یاسوج، اصفهان، دزفول، یزد، مازندران و مشهد تولید میشود.
سلطان محمدی سطح زیرکشت تولید گل و گیاه در شهرستان پاکدشت را 800 هکتار عنوان و اظهار کرد: بیشترین گلهای صادراتی در پاکدشت تولید میشود و این شهرستان بیشترین سطح گلخانههای مدرن کشور دارد.
به گفته وی سطح زیر کشت گل و گیاه حدود هشت هزار هکتار است که 500 هکتار آن شامل گلخانههای صنعتی، 1500 هکتار شامل گلخانههای نیمهصنعتی، 2000 هکتار شامل گلخانههای سنتی و 4000 هکتار به صورت کشت هوای آزاد انجام میشود.
وی تصریح کرد: برای بروز شدن صادرات باید تولید به 10 برابر افزایش یابد و سطح زیرکشت گل و گیاه به 80 هزار هکتار برسد چرا که در حال حاضر تولید گل و گیاه صادراتی ما کم است.
این مقام مسئول اظهار کرد: برای صنعتی شدن گلخانههای کشور حمایتی صورت نگرفته و با توجه به اینکه اکثر تولیدکنندگان گل و گیاه مستاجر هستند نمیتوانند از تسهیلات برای تاسیس گلخانههای مدرن استفاده کنند.