مانیکور برای دیابتیها خطر دارد
یکی از مشکلاتی که بیماران مبتلا به دیابت با آن دست به گریبان هستند، مسایل و درگیریهای عروقی است. دیابت، مادر بیماریهاست و اگر بیماران مبتلا به دیابت این مسایل و نکات ساده را مدنظر قرار ندهند، باید منتظر دردسرهای ناشی از دیابت باشند...
حتما باید قند خون خود را با دقت كاملا کنترل و مواد غذایی و داروهایی که پزشکتان برای شما تجویز کرده است، مصرف کنید. اگر قندخون بالا باشد، درمان دیابت و حتی بیماریهای دیگر نیز به تاخیر میافتد و تاثیرات داروها مثبت نخواهد بود.
در رژیم غذایی و شیوه زندگی خود تغییرات اساسی ایجاد کنید. هر روز زمانی را برای ورزش در نظر بگیرید و با نظر متخصص تغذیه، از رژیم حاوی مواد غنی از انواع ویتامینها و مواد ضروری استفاده کنید.
هنگام گرفتن ناخنهایتان دقت کنید آنها را از ته و گوشه نگیرید. این کار را بعد از استحمام انجام دهید که ناخنها و پوست نرمتر هستند. مراقب ایجاد زخم در بدن به خصوص نواحی کنار ناخنهای دست و پایتان باشید. مانیکور و کارهایی از این قبیل که به بافت اطراف ناخن آسیب میرساند، ترجیحا انجام نشود.
حتی وقتی در منزل هستید، از دمپایی روفرشی استفاده کنید. دیابت ممکن است عروق و اعصاب پا را تحت فشار قرار دهد و حس آن را کم یا مختل کند. با انجام این اقدام پیشگیرانه، اگر جسم تیزی روی فرش افتاده باشد، پایتان را زخم نخواهد کرد و گرفتاری ایجاد نمیکند.
بیرون از منزل کفش مناسب بپوشید. اگر ناخنهای پایتان بلند است و باعث میشود در کفش فشار بیاورد و داخل گوشت فرو رود، کوتاهش کنید. کفشهای مخصوص بپوشید که فاصله ایمنی مناسب با سطح زمین دارند یا پاشنه شان طوری است که به پا فشار نمیآورند.
اگر رنگ ناخن یا انگشت شما تغییر کرد یا حس مورمور و گزگز در انگشت داشتید، حتما با پزشک خود مشورت و با یک جراح عروق مشاوره کنید. گمان نکنید كسانی که با یک سهلانگاری، عضوشان سیاه شده، مرده یا حتی آن را از دست دادهاند، با شما فرق دارند. اجازه ندهید اگر عضو شما سیاه یا خونرسانیاش مختل شده است، فورا برای قطع آن اقدام شود.
شاید با مشاوره متخصصان عروق بتوان از این کار پیشگیری کرد. اگر سیستم خونرسانی پا و انگشت شما اصلاح شود، درمان موثر صورت می?گیرد در غیر این صورت با قطع عضو، مشکل عروقی حل نخواهد شد و به قوت خود باقی خواهد ماند.