من این دستور رو از
وبلاگ شف طیبه برداشتم و خودم درستیدمش.خیلی خوشگل میشه و خوشمزه.پیشنهاد میکنم که حتما درست کنید.پشیمون نمیشید.
البته این
ژله اسمهای مختلفی داره.بعضی ها بهش
ژله موزائیکی هم میگن.بروکن
گلاس هم که همون broken glass jello هست به معنی "
ژله خورده شیشه " هست.
این از توضیحاتش
حالا بریم سراغ تهیه اش.
6رنگ
ژله لازم داریم.من
ژله بلوبری ، لیمو و نعناع(که خیلی خوشمزه میشه)،
ژله پرتقال،ژله انار،ژله تمشک،و
ژله موز استفاده کردم.شما میتونید طعم ها رو بنابر سلیقه خودتون انتخاب کنید.
3 لیوان شیر و نصف قوطی هم شیر عسلی و 3 قاشق هم پودر ژلاتین لازم داریم.
پودر
ژله ها رو توی ظرفهای جداگانه با 1 لیوان آب جوش کاملا مخلوط میکنیم و به مدت 1 دقیقه در مایکروویو با قدرت 100% میذاریم تا پودر در پاب کاملا حل بشه و مایع زلالی بدست بیارین.
بعد اونا رو توی یخچال بذارید تاکاملا ببنده. چون غلیظ هست خیلی زود میبنده ولی بذارید حداقل 3ساعت بمونه تا خوب بگیره.
بعد اونا رو با چاقو تکه تکه میکنیم.مهم نیست که خیلی منظم باشه .
حالا نوبت
ژله شیر عسلی هست.
3 قاشق پودر ژلاتین رو با 1لیوان شیر سر مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم تا ژلاتین در شیر حل بشه و مخوط اسفنجی بدست بیاد.بعد 1 لیوان شیر رو داغ میکنیم و میریزیم توی مخلوط قبلی و خوب هم میزنیم.و در پایان 1 لیوان شیر سرد میریزیم. و میذاریم تا کاملا خنک بشه.اینو تاکید میکنم که داخل یخچال نذارید چون لخته میشه.
حتما بیرون باشه تا خنک بشه. اصلا توی اینکار عجله نکنید چون اگر بیس سفید کاملا خنک نشه وقتی
ژله ها رو داخلش میریزی
ژله ها به بیس سفید رنگ پس میده و کارتون خراب میشه.(بلایی که سر خودم اومد
)
ته قالب مستطیل شکل رو سلفون بکشید .
ژله های خرد شده و
ژله شیر عسلی رو داخل قالب میریزیم و تکان میدیم که حبابها خارج شوند. و میذاریم توی یخچال تا خودش رو بگیره.دوباره میگم که توی اینکار هم عجله نکنید تا
ژله شیر عسلی خودش رو خوب بگیره.
بعد که خوب خودش رو گرفت از قالب خارج میکنیم و با چاقویی که خیس کردیم برش میزنیم.
اندازه برشها هم به خودتون مربوط میشه.
البته میتونید از قالبهای مخصوص
ژله هم استفاده کنید و درسته دربیارید و موقع سرو همونجوری سر میز بذارید و بعد ببرید.ولی من خودم روش اول رو بیشتر دوست دارم.
نوش جان