خواص و ارزش غذایی: این غذا سرشار از پروتئین و فیبر می باشد و مناسب برای سگ های مسن و چاغ است. غذایی زود هضم بوده به همین علت برای سگ هایی که دچار اسهال هستند توصیه نمی شود. همچنین منبع عالی از ویتامین های A خوانوادۀ ویتامین B، ویتامین C، E و K است و دارای اسید های چرب سالم، تورین، بتاکاروتن، غنی از فولات، پتاسیم، مس، فسفر ، منیزیم و آنتی اکسیدان های حیاتی برای سگ می باشد. این غذا به علت مواد آلی، معدنی و ویتامین هایش سبب بالا رفتن سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول، جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی، جلوگیری از بیماری دیابت، ضد سرطان مخصوصا سرطان روده است و باعث سلامت پوست و حفط بینایی سگ می گردد.
مواد لازم برای خوراک دل و جگر
این میزان مواد غذایی برای سگی به وزن 5 کیلوگرم می باشد که 4 وعدۀ غذایی روزانۀ را تامین می کند.
جگر مرغ: 250 گرم
قلب مرغ: 250 گرم
کدوتنبل رنده شده: 4 قاشق غذاخوری
جوی پرک: 4 قاشق غذاخوری
عدس: 7 قاشق غذاخوری (1 پیمانه)
تره، جعفری، گشنیز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون بدون بو: 1 قاشق غذاخوری
آب: 3 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا
جگر ها را شسته و با یک قاشق روغن زیتون تفت می دهید در حدی که تغییر رنگ پیدا کند بعد از تفت دادن آنها را درشت خرد می کنید (بافت
جگر بسیار لطیف است اگر قبل از تفت دادن آنها را خرد کنید له می شوند و اگر بدون تفت دادن بپزید کاملا در آب حل می شوند).
قلب ها را از وسط دو نیم کرده و لخته های خون را از بتن ها خارج نموده و سپس به تکه های کوچک خورد می کنید (از آنجایی که قلب دیرپز است خرد کردن سبب می شود زودتر و بهتر بپزد)
قلب خرد شده، کدو تنبل رنده شده و عدس شسته شده را در ظرفی با 3 لیوان آب ریخته به مدت 20 دقیقه میپزید. سپس جوی پرک را به مخلوط افزوده، 10 دقیقه بعد
جگر تفت داده شده را اضافه می کنید و 5 دقیقه بعد سبزی خرد شده به مواد افزوده می شود. پس از 10 دقیقه غذا آماده است و می توانید بعد از سرد شده در اختیار
سگ قرار دهید.
_____________________
تهیه و تحقیق= سارا رنجبر
PersianPet Forum - www.mypet.ir
http://persianpet.org/forum/thread148223.html#ixzz3DUm7DW4y
Under Creative Commons License:
Attribution
Follow us:
@persianpet on Twitter |
mypersianpet on Facebook
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.