چنانچه مایل هستید برای بعدازظهر های خود و فرزندانتان یک عصرانه خوشمزه و مقوی داشته باشید، نان سیب زمینی را می توانید انتخاب کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه نان سیب زمینی آشنا می شوید.
مواد لازم برای 32 تکه نان
آرد نان یا آرد سفید: 600 گرم
پودر شکر: 140 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
شیرخشک: 1 و 2/1 قاشق غذاخوری
خمیرمایه: 4 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
آب سرد: 270 میلی لیتر
سیب زمینی پخته شده: 120 گرم
کره: 60 گرم
کاستارد: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - آرد، نمک، شیرخشک، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط نمائید، سپس تخم مرغ را کمی زده و همراه آب به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط نموده تا خمیر درست شود.
![نان سیب زمینی](/Portals/0/CrossArticlePictures/139012/Image42166-2.jpg)
مرحله 2 - سیب زمینی را که پخته و رنده یا له کرده اید با کره به خمیر اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیری کشدار و نرم درست شود، سپس روی خمیر را با دستمال تمیز پوشانده و به مدت 45 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
![نان سیب زمینی](/Portals/0/CrossArticlePictures/139012/Image42166-3.jpg)
![نان سیب زمینی](/Portals/0/CrossArticlePictures/139012/Image42166-4.jpg)
مرحله 3 -بعد از آن دستمال را برداشته و 15 دقیقه دیگر خمیر را استراحت دهید، سپس خمیر را به 32 قسمت یک اندازه تقسیم کرده و در دو سینی مربع شکل قرار دهید، در هر سینی 16 چانه از نان را با فاصله بگذارید. روی خمیرها را پوشانده و برای 40 دقیقه دیگر استراحت دهید تا حجمشان دوبرابر شود.
![نان سیب زمینی](/Portals/0/CrossArticlePictures/139012/Image42166-5.jpg)
![نان سیب زمینی](/Portals/0/CrossArticlePictures/139012/Image42166-6.jpg)
مرحله 4 - روی خمیرها را به کمک قلمو تخم مرغ مالیده و سپس کاستارد را که از قبل آماده کرده اید به صورت بعلاوه روی آنها بریزید و در فر از قبل شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.
![نان سیب زمینی](/Portals/0/CrossArticlePictures/139012/Image42166-7.jpg)
نکات
چنانچه مایل هستید که نان های شما دارای ضخامت بیشتری باشد می توانید از انواع قالب ها با دیواره بلند و حجم کوچکتر استفاده کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.