گری گرینبرگ با یک میکروسکوپ سهبعدی که خودش اختراع کرده، سری به دنیای غذاها و نوشیدنیها زده تا ما را با زیباترین و دستنیافتنیترین تصاویر ممکن از آنها آشنا کند. او که یک محقق 67 ساله است، میگوید: «هرگز از تماشای نمونههای تازه خسته نخواهم شد، هر نمونه جدید یک اتفاق خارقالعاده است. به عنوان مثال یک دانه تازه جوانهزده را در نظر بگیرید که سرشار از ظرافت، زندگی و حرکت است».
گرینبرگ برای تهیه این عکسها از تصاویری با فوکوس متفاوت کمک گرفته است. سپس به کمک یک برنامه نرمافزاری که مناطقی از عکس با فوکوس دلخواه را انتخاب کرده و در جای صحیح قرار داده، موفق شده محدودیتهای متعدد میکروسکوپهای نوری امروزی را کنار بزند.
او 21 سال است که دارد روی عکسهای سهبعدی کار میکند و علاوه بر این محقق بخش ستارهشناسی دانشگاه هاوایی است. به تازگی ناسا بودجهای را در اختیار گرینبرگ قرار داده تا سنگهایی را که 40 سال پیش در یکی از مأموریتهای آپولو گردآوری شدهاند، بررسی کند. او که دو سال گذشته به عکس گرفتن از گلها و موادغذایی مشغول بوده، باید مدتی روی سنگهایی که از ماه آمدهاند، تمرکز کند.
رنگهای پنهان:
این تصویر که از یک نوشیدنی با بزرگنمایی 300 گرفته شده، تنوع رنگی را نشان میدهد که هرگز با چشم غیرمسلح نمیتوانیم ببینیم.
رزماری
دراگونفروت با بزرگنمایی 125
توتفرنگی با بزرگنمایی 125
دانههای شکر با بزرگنمایی 125
یک برگ ریحان با بزرگنمایی 125 :
این تصویر جالب از راهی که دارد از میان یک برگ پوشیده از شبنم میگذرد، یک برگ ریحان با بزرگنمایی 125 است.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.