شراب مار و عقرب از جمله نوشیدنیهایی هستند که در کشورهای جنوب شرق آسیا مانند ویتنام ،تایلند ، لائوس کمبوجیه و حتی در کره و ژاپن میتوان یافت.
کاملاً مطمئن هستم که این خبر برایتان جالب است البته اگر قبلاً چیزی در این مورد نشنیده باشید.
در کشورهای جنوب شرقی آسیا برای تهیه این شرابهای عجیب ،یک مار کبری و یا تعدادی عقرب (و یا گونه های دیگر ازین جانوران) را در شیشه ای میگذارند و بعد به آن شراب برنج رقیق و مقداری گیاه اضافه میکنند و چندین ماه آنرا نگه میدارند تا تخمیر و آماده مصرف شود.
از مار کبری سمی برای تهیه این شراب استفاده میشود و سم مار در شراب برنج حل میشود.
از آنجاییکه پروتیئنهای موجود در آن با تغییردادن ماهیت اتانول موجود در شراب بی اثر میشوند ،دیگر این سم مهلک و خطرناک نیست و حتی نوشیدنی سالم و مفیدی خواهد شد.
طبق گزارشات این نوشیدنی را اولین بار چینیها مصرف کرده اند.انواع شراب مار در سرتاسر آسیا موجود است اما معروفترین آنها در ویتنام،تایلندو لائوس تولید میشود.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.