جاهلیت مدرن در صنایع غذایی دنیا
در دنیای کنونی ما که علم و دانش بشر هر روز در حال پیشرفت است هنوز هم رفتار هایی از ما انسان ها سر می سزند که نامی بهتر از جاهلیت نمی توان بر آن گذاشت. هر چند این جاهلیت در دنیای مدرن ما ابعاد و دلایل گوناگونی دارد ولی یکی از ابعادی که 

شاید کمتر به آن پرداخته شده باشد آزار و اذیت حیوانات برای بدست آوردن غذاهایی است که می توان گفت هیچ توجیه عقلانی برای خوردن آنها وجود ندارد جز اینکه نشانه و مهر تاییدی باشد بر اشراف گرایی جاهلانه و فخرفروشی عده معدودی از جامعه انسانی 

به دیگر انسان ها.
جاهلیت مدرن در صنایع غذایی دنیا
جاهلیت مدرن در صنایع غذایی دنیا
تذکر : همراه هم در یک پرونده کامل برای اولین بار تعدادی از این غذاها که بدون توجه به رعایت حقوق حیوانات و حتی انسان ها تهیه می شوند را مرور می کنیم.شاید دیدن تصاویر و ویدیوهای این پرونده برای همه مناسب نباشد.
جاهلیت مدرن در صنایع غذایی دنیا
جگر چرب (به فرانسوی: Foie gras) غذایی تجملی و گران‌قیمت است که کشور فرانسه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان آن است و جزو خوراک‌های فرانسوی به‌شمار می‌آید. جگر چرب را می‌توان به عنوان چاشنی یا مزه یا به صورت یک وعده مستقل همراه با مخلفات صرف کرد.
جاهلیت مدرن در صنایع غذایی دنیا
برای تهیه این خوراک، مرغابی و غازهایی با سن ۹ تا ۲۵ هفته را به مدت ۱۴ تا ۲۱ روز مجبور به خوردن مقدار زیادی غذا می‌کنند. حتی اگر میلی به خوردن آن نداشته باشند تا زمانی که بیش از اندازه چاق شده و به بیماری کبد چرب مبتلا شوند. برای انجام این 

کار لوله‌ای فلزی از گلوی حیوان به داخل معده‌اش وارد می‌کنند و به جانور به زور غذا می‌دهند، تا حدی که جگر آنها بزرگ و بزرگتر شود. بزرگ شدن جگر حیوان می‌تواند تا ۱۰ برابر اندازه نخستین باشد. وزن نهایی آن از حدود ۸۰ گرم به ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم می‌رسد. سپس آنها را درون قفس‌های بسیار کوچک قرار می‌دهند و آنها را مجبور می‌کنند که در یک حالت ثابت و بدون حرکت بایستند تا انرژی مصرف نکنند. آنها را مجبور به خوردن می‌کنند تا جایی که بمیرند و یا بدن آنها نتواند این مقدار غذا را تحمل کنند. از آنجایی که غذا 

دادن اجباری به پرندگان موجب رنج کشیدن و بیماری آن‌ها می‌شود، سازمان‌های حمایت از حقوق حیوان‌ها از آغاز قرن ۲۱ میلادی به فعالیت برای متوقف کردن خوراندن اجباری غذا به غازها و اردک‌ها پرداخته‌اند. در حال حاضر تولید جگر چرب توسط انجمن های 

حمایت از حقوق حیوانات نظیر PETA و جامعه انسانی ایالات متحده آمریکا به عنوان کاری غیر انسانی و رفتاری وحشیانه با حیوانات شناخته می شود. در سال ۲۰۱۳ یک محقق وابسته به سازمان غیرانتفاعی Mercy for Animals توانست از مزارعه تولید جگر چرب Hudson Valley با استفاده از دوربین مخفی تصاویری تهیه کند و با استناد به این تصاویر جنبشی بر علیه فروش محصولات این مزرعه در سایت آمازون راه اندازی کند که تا امروز ادامه دارد. در حال حاضر کشور های زیادی تولید جگر چرب را غیرقانونی اعلام کرده 

جاهلیت مدرن در صنایع غذایی دنیا



جاهلیت مدرن در صنایع غذایی دنیا


ادامه دارد.....