مواد لازم
آرد : سه و یک سوم پیمانه
جوش شیرین : یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر : یک و یک دوم قاشق مرباخوری
نمک : یک و یک دوم قاشق مرباخوری
کره : ۲۸۲ گرم
شکر ( ترجیحا قهوه ای ) : یک و یک چهارم پیمانه
شکر سفید : یک پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۲ عدد درشت
وانیل : کمی
شکلات نیمه تلخ خرد شده : ۵۰۰ گرم
طرز تهیه
آرد ، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه کنید و هم بزنید. وانیل را به مواد اضافه کنید.
سرعت همزن را کاهش دهید و مواد خشک را اضافه کنید و به مقداری که مخلوط شود، هم بزنید. شکلات خرد شده به خمیر اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر کلوچه را در پلاستیک بچینید و به مدت ۲ روز در یخچال قرار دهید.
فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. برای هر کلوچه خمیر را کمی گرد کنید و روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزد.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.