چنانچه مایل هستید برای بعدازظهر های خود و فرزندانتان یک عصرانه خوشمزه و مقوی داشته باشید، نان سیب زمینی را می توانید انتخاب کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه نان سیب زمینی آشنا می شوید.
مواد لازم برای 32 تکه نان
آرد نان یا آرد سفید: 600 گرم
پودر شکر: 140 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
شیرخشک: 1 و 2/1 قاشق غذاخوری
خمیرمایه: 4 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
آب سرد: 270 میلی لیتر
سیب زمینی پخته شده: 120 گرم
کره: 60 گرم
کاستارد: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - آرد، نمک، شیرخشک، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط نمائید، سپس تخم مرغ را کمی زده و همراه آب به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط نموده تا خمیر درست شود.
مرحله 2 - سیب زمینی را که پخته و رنده یا له کرده اید با کره به خمیر اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیری کشدار و نرم درست شود، سپس روی خمیر را با دستمال تمیز پوشانده و به مدت 45 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله 3 -بعد از آن دستمال را برداشته و 15 دقیقه دیگر خمیر را استراحت دهید، سپس خمیر را به 32 قسمت یک اندازه تقسیم کرده و در دو سینی مربع شکل قرار دهید، در هر سینی 16 چانه از نان را با فاصله بگذارید. روی خمیرها را پوشانده و برای 40 دقیقه دیگر استراحت دهید تا حجمشان دوبرابر شود.
مرحله 4 - روی خمیرها را به کمک قلمو تخم مرغ مالیده و سپس کاستارد را که از قبل آماده کرده اید به صورت بعلاوه روی آنها بریزید و در فر از قبل شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.
نکات
چنانچه مایل هستید که نان های شما دارای ضخامت بیشتری باشد می توانید از انواع قالب ها با دیواره بلند و حجم کوچکتر استفاده کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.