یک کارشناس تغذیه گفت: نوشیدن آب و مایعات کافی، مصرف سبزیجات در وعده سحر و همچنین قرار نگرفتن در معرض نور خورشید، سردردهای ناشی از
طول روز در ماه مبارک رمضان را کاهش میدهد.
یوسف نقیایی ضمن اشاره به سردردهای میگرنی و روزهداری اظهار کرد: دلیل اساسی سردردهای میگرنی مرتبط با روزهداری ناشی از گرسنگی و افت قند خون، از دست دادن آب بدن، خواب ناکافی و قطع مصرف موادی است که وابستگی ایجاد میکنند.
وی با بیان اینکه سردردهای میگرنی در این دوران تشدید میشوند، یادآور شد: در ماه رمضان علائمی مانند سردردهای عصبی، کاهش قند خون و کم آبی باعث افزایش اسیدهای چرب آزاد خون شده و به طور مستقیم اثر شدیدی بر روی آزادسازی کاته کولامینها در میگرن میشوند.
نقیایی خاطرنشان كرد: افراد با راهنمایی و کمک پزشک معالج و ایجاد تغییرات مختصر در مصرف دارو میتوانند
روزه بگیرند.
وی با اشاره به راههای کاهش بروز
سردرد در رمضان، تصریح کرد: نوشیدن آب و مایعات کافی، مصرف سبزیجات در وعده سحر، عدم قرار گرفتن در معرض نور خورشید (در صورت اجبار از عینک و کلاه الزامی است)، عدم انجام فعالیتهای شدید بدنی و ورزش در معرض نور خوشید از راهکارهای کمک کننده در این بیماران است.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد: ترک سیگار قبل از ماه مبارک و یا به حداقل رساندن مصرف آن، کاهش مصرف قهوه و چای پررنگ قبل از ماه مبارک رمضان از دیگر مواردی است که افراد مبتلا به سردردهای عصبی و میگرنی بایستی رعایت کنند.
وی در پایان توصیه کرد: گاهی مصرف یک قرص مسکن در وعده سحر میتواند کمک کننده باشد
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.