شفاف:آقای گورانی افزود: بهتر است افراد از لباسهای با رنگ تیره استفاده کنند زیرا نور خورشید را بیشتر جذب و از نفوذ آن به بدن جلوگیری میکند.
وی اضافه کرد: پارچههایی با جنس نخی، کتان و ترکیبی از پولیستر و کتان که میتوانند95درصد از نفوذ نور خورشید را بگیرد، بهترین نوع پارچه برای جلوگیری از تشعشعات خورشیدی است.
کارشناس اداره پرتوهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره کرمهای ضد آفتاب، گفت: استفاده از این کرمها در مواجهه با تشعشعات خورشید، الزامی و بهتر است از کرمهای ضد آفتاب با فاکتور حفاظتی حداقل30 استفاده شود.
وی تصریح کرد: کرمهای ضد آفتاب، باید حداقل20دقیقه قبل از بیرون رفتن و در معرض آفتاب قرار گرفتن استفاده شود و طوری به پوست مالیده شود که یک لایه از آن بر روی پوست باقی بماند.
آقای گورانی اضافه کرد: لایه مالیده شده بر روی پوست باید به اندازه کافی ضخامت داشته باشد که معمولاً در این مرود دقت کافی نمی شود.
وی گفت: مالیدن کرم ضد آفتاب به لب بسیار حائز اهمیت است زیرا لب قسمتی از پوست بدن است که سرطان در آن شیوع زیادی دارد.
کارشناس اداره پرتوهای وزارت بهداشت و درمان تأکید کرد: در مواقعی که در معرض نور خورشید قرار میگیرید استفاده از کلاه برای پوشاندن صورت، گردن، گوشها، بینی و چشمها الزامیست.
آقای گورانی درخصوص ویژگیهای کلاه مناسب گفت: کلاه مناسب باید نقابی به انـدازه حــداقل 5ر7سانتیمتر باشد و اگر کلاه دوردار باشد باید تاج آن عمیق و لبههای آن حداقل شش سانتیمتر پهنا داشته باشد.
وی با تأکید بر این که در شرایط آفتابی، در سایه قرار گرفتن الزامیست، بیان کرد: در مواقعی که افراد در سایه قرار میگیرند استفاده از دیگر وسایل حفاظتی مانند کلاه، عینک آفتابی، لباس و کرمهای حفاظتی برای جلوگیری از بازتابش تشعشعات خورشید لازم است و سایه، حداکثر تا50 درصد پرتوگیریها را کاهش میدهد.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.