مواد لازم:

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

تره فرنگی 2 عدد
اسفناج تازه 175 گرم
تخم مرغ یا جانشین تخم مرغ 5 عدد

پیازچه 4 عدد
سبزی کوکو 150 گرم(حدود 3 مشت)
گردو 20 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


توجه: سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.






طرز تهیه :


تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .
پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .
کمی روغن (حدود 1 قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط 3 دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.
تخم مرغ ها (یا جانشین نخم مرغ) را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ (روغن حدود 3 قاشق غذاخوری) می ریزیم.
درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.






آشپزآنلاین