فلفل را در شیشه نگه دارید !

میزان كاپساسین در پودر فلفل از زمان تولید به صورت دائمی كاهش می‌یابد و در طی نه ماه به نصف میزان اولیه آن می‌رسد.

در مطالعه‌ای كه در چین انجام شده نشان داده كه میزان كاپساسین پودر فلفلی كه یك سال از تولید آن گذشته باشد حدود 60 درصد كمتر از پودر فلفل تازه است.

دكتر جی بونتیگ، پزشك كارشناس شركت وی‌زاتا كه در زمینه تولید سبزیجات خشك، پودر و سس‌های فلفل فعالیت می‌كند، می‌گوید: «كاپساسین می‌تواند باعث كاهش وزن و جلوگیری از برخی از سرطان‌ها شود و برای همین بسیار برای بدن مفید است. سبزیجات و مواد غذایی روشن كه خشك می‌شوند و میوه‌های خشك، و مثلا فلفل منابع غنی از این ماده هستند.»


یك توصیه :

یادتان باشد كه هوا از كیسه‌های پلاستیكی و ظروف پلاستیكی می‌گذرد و در تماس با اكسیژن هوا بودن است كه كاپساسین را از بین می‌برد برای همین اگر می‌توانید پودر فلفل را در شیشه‌های كوچك نگه دارید و نه در ظروف پلاستیكی، اما شاید بهترین كار این باشد كه خودتان پودر فلفل درست كنید.

این كار اصلا سخت نیست و خیلی هم به سلامت شما كمك می‌كند. حتی می‌توانید فلفل را خشك كنید چرا كه دانه‌های فلفل در داخل آن از نور و اكسیژن در امان هستند. در ضمن پودر فلفل را از نور و گرما دور نگه دارید.




روزنامه شرق