يک زيست شناس گفت: کرکس سياه با جثه‌اي بسيار بزرگ و سنگين در ايران به تعداد اندک در اغلب نقاط ديده مي‌شود.
پروفسور نصراله رستگار پوياني در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه کرمانشاه، با استناد به "کتاب پرندگان ايران نوشته جمشيد منصوري"، در خصوص کرکس سياه، اظهار داشت: کرکس سياه با نام علمي Aegypius monachus پرنده‌اي از تيره قوشيان و از جنس کرکس‌ها (لاشخورها) است. اين پرنده 99 تا 107 سانتيمتر طول دارد، جثه اش بسيار بزرگ و از نظر اندازه و شکل شبيه کرکس است، با اين تفاوت که پر و بالش کاملا سياه و دمش سه گوش و بلندتر است.
وي افزود: کرکس سياه از فاصله بسيار دور شبيه عقاب دريايي است و شاهپرهايش اندکي روشن تر از رنگ بدن به نظر مي‌رسد؛ پوست سر و گردن، سخت و بدن پر اين پرنده، آبي مايل به خاکستري است و در اطراف گردنش يک شنل قهوه‌اي رنگ مشاهده مي‌شود؛ کرکس سياه معمولا ساکت است.
مدير گروه زيست شناسي دانشگاه رازي کرمانشاه درباره زيستگاه کرکس سياه، اظهار داشت: اين پرنده در مناطق گوناگون به خصوص در کوهستان‌ها و دشت‌هاي دور افتاده به سر برده و روي درخت‌ها، لبه پرتگاه‌ها، روي صخره‌هاي مرتفع آشيانه مي سازد و بومي است. در ايران به تعداد اندک و در اغلب نقاط ديده مي‌شود؛ در استان کرمانشاه، اين پرنده را در بيابان‌ها و دشتهاي استان مي‌توان ديد.