دامپزشک و مشاور اداره محیط زیست مازندران به سبز پرس گفت: این خرس كه حدوداً سه تا چهار ساله و نر بوده در تله سیمی كه معمولاً برای دفع جانورانی همچون گراز و شغال که به محصولات کشاورزی خسارت می زنند ، گیر افتاده بود.
بهرنگ اکرامی متخصص بیماریهای تولید مثل دام درباره خطر و آسیبی که این تله ها برای حیات وحش دارد گفت: سال قبل هم یک قلاده خرس در نظام محله گلوگاه ازاد سازی کردیم این تله گذاری ها در مناطق حاشیه جنگل باعث آسیب زیادی به حیات وحش می شود، تا به حال مواردی از شکستگی و تلفات گربه های جنگلی خرس و پلنگ در این مناطق داشته ایم که متاسفانه قبل از اعلام به محیط زیست حیوانات تلف شده اند.
مأموران واحد اجرایی محیط زیست مازندران بلافاصله پس از اطلاع از موضوع، به محل واقعه كه در حاشیه جنگلهای روستای «عبداللهی منطقه یخكش » بوده است، اعزام و با استفاده از تفنگ بیهوشی خرس گرفتار در تله را قبل از اینكه دچار جراحت و آسیب گردد، بیهوش کردند،
این خرس پس از در ساعت بی هوشی پس از به هوش آمدن در زیستگاه جنگلی منطقه «یخكش هزارجریب» بهشهر رها سازی گردید.
مدیر کل اداره محیط زیست مازندران از كشاورزان و دامداران درخواست کرد از به كار گذاشتن چنین تله هایی خودداری و برای دفع جانوارنی که به محصولات خسارت می زنند، ضمن مراجعه به نزدیكترین واحد محیط زیست نسبت به درخواست مجوز دفع از طریق میر شكاران مجاز اقدام کنند.
نصب تله های سیمی كه به طریق غیر گزینشی موجب به دام افتادن همه نوع جانور اعم از جانورانی که به محصولات کشاورزی خسارت می زنند و گونه های حمایت شده و كمیاب می شود، این کار یک تهدید جدی برای حیات وحش و گونه جانوری به شمار می رود.
گفتنی است خرس قهوه ای از گونه های حمایت شده و شاخص جنگلهای شمال است، و به عنوان بزرگترین گونه جانوری در راسته گوشتخواران از نقش و اهمیت اكولوژیكی مهمی در طبیعت برخوردار است.

The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.