پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

10 خبر اخر سایت

◄ کلاهبرداران در کمین شما هستند مراقب باشید
◄ مراقبت های لازم در مورد توله های تازه تهیه شده
◄ جرب در سگ ها
◄ غذای سگ، راهنمای جامع و کامل
◄ مشکلات پوستی در سگ‌ها
◄ تغذیه هاسکی
◄ گندخواری در سگ‌ها
◄ آیا سگ‌ها خواب می بینن؟
◄ سگ پیتبول
◄ خوشگل ترین نژاد های سگ و گربه!
◄ محبوب‌ترین نژادهای سگ و گربه آپارتمانی
◄ وسایل لازم برای نگهداری از سگ ها
◄ چه وسایلی برای بچه گربه نیاز داریم؟
◄ عقیم سازی در سگ و گربه ماده
◄ چطور از سگ خانگی خود در آپارتمان نگهداری کنیم؟
◄ هاسکی ها را بهتر بشناسید
◄ قند خون در سگ ها
◄ امسال با حیوان خانگی چه کنیم
◄ وایتکس برای سگ ها
◄ آیا می‌دانستید که گربه ها نیز سکسکه می‌کنند؟
◄ گربه‌ها در هنگام خواب
◄ بیا با هم بریم سفر اقا سگه !
◄ صدمات استخوانی در حیوانات خانگی
◄ از شیر گرفتن توله­ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ گربه سیامی
◄ اسفینکس
◄ گربه نژاد بریتیش موکوتاه
◄ ورزش در گربه ها
◄ تغذیه سگ و گربه
بعدی 1 قبلی

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

آیا این میوه شگفت انگیز راه حلی برای بحران تغذیه جهانی خواهد بود؟

 

چند سال پیش میوه ای به نام Miracle Berry به جهان معرفی شد.این میوه که در غرب آفریقا پرورش می یابد یک ویژگی بسیار جالب دارد. و آن این است که میوه می تواند طعم غذاها را به طرز محسوسی عوض کند.مثلا غذاهای ترش و تلخ -برای مثال لیمو ترش به طعم پرتغال و گوجه فرنگی شیرین می شود-در ترکیب با پروتئین های این میوه شیرین مزه می شوند.وقتی که Miracle Berry در بازارهای آمریکا به عنوان میوه ای نوظهور پدیدار شد در ابتدا تنها استفاده از آن برای سرگرمی و گمراه کردن افراد در تشخیص طعم و مزه ها به کار می رفت.اما رفته رفته دانشمندان امیدوار شدند که با استفاده از ترکیبات این میوه بتوانند به انواع گوناگونی از گیاهان و مواد طعم قابل قبولی بدهند به طوری که قابل مصرف گردند.
سرآشپز اهل شیکاگو،Homaro Cantu نیز در کنفرانسی نظر خود را این چنین اعلام کرد : او معتقد است که از این میوه می شود در کشورهای قحطی زده که دچار بجران شدید تغذیه ای هستند استفاده کرد، تا به موادی که به طور طبیعی غیر قابل خوردن هستند طعم های بهتری داد.مثلا از علف های تلخ و وحشی مزه ای قابل قبول به دست آورد.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.


گرچه این روش برای حل بحران تغذیه ای کمی گران در می آید اما داشمندان در حال آزمایش هایی بر روی پروتئین میراکولین(miraculin) هستند-این پروتئین عامل این ویژگی اعجاز انگیز در میوه است.-پروتئین میراکولین مانع از دریافت طعم های ترش و تلخ توسط گیرنده های خاص آنها در دهان می شود.به این ترتیب تلخی و ترشی احساس نخواهد شد-تا بتوانند آن را به حالت های پودری یا استنشاقی تبدیل کنند.Miracle Berry ممکن است که خواص سلامتی زیادی نیز به همراه داشته باشد.مثلا این میوه برای بیماران دیابتی یک شیرین کننده طبیعی به حساب می آید.و همچنین می تواند آن طعم فلزی که بعضی بیماران در طول دوره شیمی درمانی در غذاها حس می کنند را از بین ببرد.به هر حال این تحقیقات اگر ادامه پیدا کند و به کشت وسیع این میوه و تولید پروتئین های میراکولین منجر شود شاید روزی استفاده از چاشنی های این میوه در کناز غذاهایمان به امری طبیعی مبدل شود.
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
کاربران با این تگها این مقاله را پیدا کرده اند :

151528335311282.png (72×72)15152833280752.png (72×72)151528332808193.png (200×200)151528335309921.png (200×200)151528332806911.png (200×200)


mofos