زمان آماده سازی : 25 دقیقه
زمان پخت : 35 دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
مواد خمیر
آرد سفید : 1 و 4/3 پیمانه
نمک : 2/1 قاشق چایخوری
آب : 1 پیمانه
مواد میانی
سیب زمینی : نیم کیلو
زردچوبه : 2/1 قاشق چایخوری
گرام ماسالا : 1 قاشق چایخوری
زنجفیل تازه : 1 قاشق چایخوری
گشنیز تازه : 1 قاشق غذاخوری
فلفل تند : 3 عدد خرد شده
نمک : 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1-ابتدا برای درست کردن خمیر همه مواد لازم برای خمیر را بجز آب با یکدیگر مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه می کنیم تا وقتی خمیر حاصل شود و بدست نچسبد.
ن
ن
ن
2-خمیر بدست آمده را به 6 قسمت تفسیم می کنیم و هر کدام را به کمک وردنه یا دست گرد می کنیم.
ن
ن
ن
3- سیب زمینی ها را روی حرارت می گذاریم تا بپزد سپس پوست گرفته و رنده یا له می کنیم تا بصورت پوره در آید.
4-مواد میانی را با یکدیگر مخلوط و با پوره سیب زمینی ترکیب می کنیم.
ن
ن
ن
5-مواد میانی آماده شده را به نسبت مساوی روی سطح خمیر پهن می کنیم و یک خمیر دیگر را روی آن گذاشته و دو لبه های خمیر را خوب توسط انگشت به یکدیگر متصل کرده و شکل می دهیم، در ماهیتابه روغن ریخته و دو طرف خمیر پر شده را در آن سرخ می کنیم. زمان سرخ شدن ادامه پیدا کرده تا رنگ خمیر قهوه ای شود.
6-پاراتاس های آماده و سرخ شده را از ماهیتابه خارج و در ظرف مورد نظر گذاشته ، بلافاصله سرو می کنیم.
ارزش غذایی
کالری........................................ ..........391
پروتئین.................................... ...........6 گرم
کربوهیدرات ........................................40 گرم
ماده قندی.......................................... ..2 گرم
چربی.......................................... ......24 گرم
اشباع شده........................................2.5 گرم
ن
ن
ن