پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

خبر های روز حیوانات خانگی

  • شبح گربه های آبی ◄ شبح گربه های آبی
      بسته بندی شیر خلاق از روسیه دارای شبح گربه های آبی است که روی کارتن های شیر چاپ شده و می توانند در موقعیت های مختلف چیده شوند. بسته بندی شیر گربه توسط نمایندگی مارک Depot برای محصولات لبنی میلگراد از کارخانه لبنی بریانسک طراحی شده است. گربه آبی در بسته بندی شیر و محصولات لبنی مختلف حرکت می کند.
  • بسته بندی شیر چشم نواز ◄ بسته بندی شیر چشم نواز
      بسته بندی شیر چشم نواز با قطرات مایع از طعم و مزه الهام گرفته از شیر طراحی شده است که بلافاصله در قفسه های مواد غذایی برجسته می شود. مفهوم خلاقانه بطری شیر اسپلش طراحی شده توسط دیمیتری پاتسوکویچ.
  • انگشترهای چشم نوازی که شبیه حیوانات ◄ انگشترهای چشم نوازی که شبیه حیوانات
      انگشترهای چشم نوازی که شبیه حیوانات طراحی شده اند انگشت شما را به آرامی در آغوش می گیرند. حلقه های حیوانات واقع بینانه توسط طراح با استعداد ژاپنی Jiro Miura ایجاد شده است.
  • چهره های دوست داشتنی حیوانات ◄ چهره های دوست داشتنی حیوانات
      کیف های چشم نواز که توسط بن طراحی شده اند شبیه چهره های دوست داشتنی حیوانات ناز هستند. عکس های واقع گرایانه از گربه ها ، سگ ها ، راکون ها و حیوانات دیگر در دو طرف کیسه ها چاپ شده است. کیف های خلاقانه حیوانات با گوش های سه بعدی
  • ماسک واقع گرایانه سر ◄ ماسک واقع گرایانه سر
      ماسک واقع گرایانه سر گربه از ژاپن شما را به یک حیوان زیبا تبدیل می کند. ماسک سر گربه ای غول پیکر ساخته شده از پشم که توسط هوستو ساتو ساخته شده است ، در موزه هنر توکیو ارائه می شود.
  • کیف های دستی چشم نواز ◄ کیف های دستی چشم نواز
      کیف های دستی چشم نوازی که توسط هنرمند ژاپنی Pico طراحی شده اند شبیه گربه های واقعی هستند. کیف های گربه واقع گرایانه لوازم جانبی مد مناسب برای مهمانی های هالووین هستند.
  • دمپایی سگ دست ساز ◄ دمپایی سگ دست ساز
      دمپایی راحت و مخملی که شبیه کلون های واقعی سگ شما طراحی شده است. دمپایی سگ دست ساز CuddleClones. ماکت مخمل خواب دار حیوان خانگی شما!
  •  سگ ربات ◄ سگ ربات
      حیوان خانگی نوآورانه منبع باز طراحی شده است که شبیه سگ ربات واقع بینانه به اندازه نخل است. پتوی بیتل: سگ ربات قابل برنامه ریزی زیبا که می تواند مانند یک حیوان واقعی حرکت کند ، راه برود و تعادل خود را حفظ کند. سگ حیوان خانگی ربات در یک قاب پازل مانند قرار می گیرد که باید مونتاژ شود.
  • عنکبوت سرامیکی ◄ عنکبوت سرامیکی
      عنکبوت سرامیکی در داخل لیوان هنگام نوشیدن قهوه ظاهر می شود. لیوان قهوه عنکبوتی مخفی برای ترساندن و لذت بردن از قهوه نوش ها طراحی شده است. عنکبوت چسبیده به پایین به آرامی هنگام نوشیدن چای یا قهوه آشکار می شود.
  • میز چوبی طراحی شده برای افراد و گربه های آنها ◄ میز چوبی طراحی شده برای افراد و گربه های آنها
      میز چوبی طراحی شده برای افراد و گربه های آنها دارای قفسه و سوراخ گرد در وسط است. میز سوراخ گربه ای ساخته شده توسط شرکت ژاپنی Dinos در هنگام صرف صبحانه انسان و گربه را گرد هم می آورد. اگر گربه ندارید ، می توانید سوراخ را با یک دایره چوبی بپوشانید
  • لوسترهای هشت پا ◄ لوسترهای هشت پا
      لوسترهای خمیده طراحی شده اند که شبیه موجودات دریایی هشت پا زیبا هستند. لوسترهای هشت پا ساخته شده توسط Adam Wallacavage دارای شاخک هایی هستند که با خم شدن لوله های فولادی و مجسمه سازی آنها با خاک اپوکسی ایجاد شده اند. لوسترها سبک هستند و در صورت آسیب دیدگی به راحتی تعمیر می شوند.
  • سویا سس با شکل گربه ◄ سویا سس با شکل گربه
      صفحات ابتکاری هنگامی که با سس سویا پر می شوند ، تصاویری از گربه های دوست داشتنی را نشان می دهند. بشقاب سس سویا گربه ژاپنی که برای رستوران های سوشی طراحی شده است. در Wafuu-Honpo موجود است. [عکس های میکاتاکوماکی]
  • سفینه ای برای خواب پیشی ◄ سفینه ای برای خواب پیشی
      تخت گربه مدرن طراحی شده برای نصب بر روی دیوار شبیه سفینه فضایی بیگانه است. تخت گربه MYZOO سفینه فضایی با سوراخ های هوا و پنجره اکریلیک شفاف.
  • تخت بلبلی برای گربه ها ◄ تخت بلبلی برای گربه ها
      تخت بلبلی راحت برای گربه شما طراحی شده است که در زیر صندلی معمولی یا زیر میز نصب شود. تختخواب گربه نوآورانه فضای بلااستفاده در خانه شما را به یک تخت نرم برای حیوان خانگی مورد علاقه شما تبدیل می کند. در رنگهای مختلف موجود است. گاوصندوق ماشین لباسشویی
  • شازده گربه ای ◄ شازده گربه ای
      مجموعه ای از نقاشی های دیجیتالی توسط هنرمند با استعداد الدار زاکیروف دارای گربه هایی است که شبیه اعضای خانواده سلطنتی هستند. آثار هنری شگفت انگیز و خلاقانه از نقاشی های کلاسیک رنگ روغن الهام گرفته شده است.
  • خانه ای برای گربه من ◄ خانه ای برای گربه من
      خانه های درختی زیبا و خلاقانه که مخصوص گربه ها و بچه گربه ها طراحی شده است. خانه های درختی حیوانات واقع بینانه ترین تجربه در فضای باز را در داخل خانه ارائه می دهند. این خانه های طبیعی طبیعی فوق العاده که در اطراف درختان واقعی ساخته شده اند ، به اتاق نشیمن هر صاحب حیوان خانگی کمک شایانی خواهد کرد.
  • سیستم پیشرفته برای گربه ها ◄ سیستم پیشرفته برای گربه ها
      دفتر خانه منحصر به فرد در سانفرانسیسکو دارای سیستم تونل یکپارچه است که به گربه ها اجازه می دهد آزادانه و به راحتی در اتاق حرکت کنند. فضای خلاقانه و "لوله گربه" توسط چون ما می توانیم طراحی شده است. تونل مجهز به نقاط دسترسی پنهان و سکوهای مشاهده است.
  • خانه ای مدرن برای گربه ها ◄ خانه ای مدرن برای گربه ها
      مبلمان زیبا برای گربه های پیچیده که در خانه ها و آپارتمان های مدرن زندگی می کنند طراحی شده است. درخت گربه چوبی ساخته شده توسط طراح ژاپنی Yoh Komiyama به عنوان یک فضای خصوصی برای گربه ها و شی داخلی تزئینی منحصر به فرد برای خانه عمل می کند.
  • درخت گربه های قبل تو سو تفاهم بود ◄ درخت گربه های قبل تو سو تفاهم بود
      درخت جنگلی غول پیکر واقع در داخل خانه ساخته شده و دارای تخت هایی است که برای گربه ها در شاخه های درخت طراحی شده است. درختان گربه عجیب و غریب برای خانه ها و آپارتمان ها ساخته شده توسط روبرت روگالسکی از ساختار چوبی ، فوم ، کاغذ و خاک رس. نصب دائمی. هزینه: 4000 دلار + مواد. زمان ساخت: 4 هفته
  • لباسی کاملا طبیعی ◄ لباسی کاملا طبیعی
      لباس های خوراکی ساخته شده از میوه های مرتب ، سبزیجات خام و غذاهای واقعی. مجموعه عکس های غذاهای پوشیدنی توسط هنرمند با استعداد کره جنوبی Yeonju Sung.
  • سرم با طعم خرسی ◄ سرم با طعم خرسی
      کیسه حیوانات عروسکی خرس عروسکی کیسه ای IV را می پوشاند و برای بیماران جوان در بیمارستان راحتی ایجاد می کند. Medi Teddy-Teddy Bear IV Bag طراحی شده توسط دختر 12 ساله الا کازانو.
  • صبحانه با گربه ◄ صبحانه با گربه
      میز چوبی که برای افراد و گربه های آنها طراحی شده است دارای قفسه یکپارچه و سوراخ گرد در وسط است. میز سوراخ Cat ساخته شده توسط شرکت ژاپنی Dinos در هنگام صرف صبحانه انسان و گربه را گرد هم می آورد. اگر گربه ندارید ، می توانید سوراخ را با یک دایره چوبی بپوشانید.
  • هم صندلی هم کتابخانه ◄ هم صندلی هم کتابخانه
      صندلی راحت صندلی عمیق که برای مطالعه طراحی شده است دارای قاب صرفه جویی در فضا است که از قفسه های چوبی کتاب ساخته شده است. صندلی کتابخانه طراحی شده توسط الکساندر لاو می تواند با 300 کتاب پر شود.
  • چنگالی باز یافتی و کارا ◄ چنگالی باز یافتی و کارا
      ترکیب قاشق و چنگال درخشان برای خوردن سوپ رشته فرنگی Ramen طراحی شده است. چنگال قاشق Ramen زباله های ایجاد شده توسط چوب چوب های یکبار مصرف را از بین می برد. به پیچاندن سوپ نودل و ملاقه به راحتی کمک می کند. طراحی شده توسط ماسامی تاکاهاشی.
  • مفهومی ترین بسته نوشیدنی ◄ مفهومی ترین بسته نوشیدنی
      نوشیدنی آب میوه گازدار پیچیده شده در لایه بیرونی خلاقانه که ظاهر و احساس پوست کندن یک پرتقال واقعی را شبیه سازی می کند. مفهوم بسته بندی بطری "Orangina Spiral Peel" طراحی شده توسط Yuko Takagi. وقتی برچسب را جدا می کنید ، پیام های مخفی مختلف به صورت مارپیچ ظاهر می شوند.
  • چشم از نمای نزدیک ◄ چشم از نمای نزدیک
      مجموعه عکس های باورنکردنی سورن مانولیان نمای نزدیک از چشم انسان را با جزئیات بسیار دقیق نشان می دهد. ما هر روز صدها چشم می بینیم اما حتی فکر نمی کنیم که آنها دارای ساختار زیبایی مانند سطوح سیارات ناشناخته باشند. "
  • تصویر برداری از مار ◄ تصویر برداری از مار
      عکس های خیره کننده توسط Guido Mocafico گونه های مختلف مار را نشان می دهد. در میان 2900 مار شناخته شده ، تعداد کمی از آنها برای انسان خطرناک است ، چه رسد به مرگبار ، اما تعصبات عمیق است. هنرمند از شما می خواهد که این خانواده از حیوانات را از طریق این تصاویر رنگارنگ کشف کنید. [کتاب سرونس]
  • حیوانات از نزدیک ◄ حیوانات از نزدیک
      مجموعه عکسهای باورنکردنی ایگور سیوانوویچ ، عکاس با استعداد ، نمای نزدیک حشرات و دیگر حیوانات کوچک را از نمای نزدیک نشان می دهد. عکاسی ماکرو به ما اجازه می دهد تا از نزدیک با این موجودات زیبا با ظاهر بیگانه آشنا شویم. [کتاب ایگور در آمازون]
12345678910بعدیآخرین
(1 - 28) / 29103    |     صفحه 1 از 1040
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,28

معرفي نژاد گربه


اخبار ومقالات - گالری

 
 
 اطلاعات بیشتر  
 
 
 اطلاعات بیشتر  
 
 
 اطلاعات بیشتر  
 
 
 اطلاعات بیشتر  
 
 
 اطلاعات بیشتر  
 
 
 اطلاعات بیشتر  
 
 
 اطلاعات بیشتر  
 
 
 اطلاعات بیشتر  
 
 
 اطلاعات بیشتر  
 
 
 اطلاعات بیشتر  
12بعدیآخرین
(1 - 10) / 17    |     صفحه 1 از 2

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

پروتئين

مواد مغذی
واحد
مرحله رشد و تولید مثل
(حداقل)
مرحله نگهداری سگهای بالغ (حد اقل)
پروتئین خام
%
22
18
آرژنین
%
0.62
0.51
هیستیدین
%
0.22
0.18
لوسین
%
0.72
0.59
لیزین
%
0.77
0.63
متیونین-سیستین
%
0.53
0.43
فنیل آلانین-تیروزین
%
0.89
0.73
ترئونین
%
0.58
0.48
تریپتوفان
%
0.2
0.16
والین
%
0.48
0.39
اسید لینولئیک
%
1
1
چربی خام
%
8
5

 

 

 

 

 

 

 

 

مولدر در سال 1838واژه پروتئین را به معنای برترین و مهمترین بکار برد پروتئین نیمی از وزن جامد بدن و 20 % کل سگ بالغ راو شامل میشود تقریبا نیمی از آن در ماهیچه ها 5/1 در استخوان و غضروف و 10/1 در پوست و بقیه در بافتها و مایعات دیگر قرار دارند صفرا و ادرار تنها ترکیباتی هستند که در حالت طبیعی بدن پرو تئین ندارند )

در اوایل قرن ببیستم فردی بنام فولین متابولیسم پروتئین آنرروژن و اگزوژن را از یکدیگر تفکیک داد او نشان داد متابولیسم آندوژن (پروتئینهای بدن)به دفع ماده نیتروژن داری به نام کراین می انجامد که برای وزن بدن و مصرف انرژی بازال نسبتا ثابت است از طرفی متابولیسم اگزوژن (پروتئین موجود در غذا )به دفع اوره می انجامد و با توجه به احتیاجات بدن مقدارش با میزان پروتئین غذا تغییر میکند

بسیار مهم است پروتئین و به وسیله اسیدهای امینه تقسیم میشود –حود 300 نوع اسید آمینه در طبیعت و جود دارد که و اسید های امینه که در ساختمان پروتئین شرکت دارند همگی آلفا آمین و از نوع Lمیباشد .گلایسین ساده ترین نوع اسید آمینه است . که به طور متوسط 16%پروتئین را تشکیل میدهد .

با اینکه حدود بیست نوع اسید آمینه  ولی در هنگام هیدرولیز پروتئینها گاهی تا 25 نوع اسید آمینه به وجود میآید کربنی که به گروه کربوکسیل آن متصل است کربن آلفا نامیده میشود و بجز گلیسین در تمام اسید آمینه های آلفا آمین این کربن نامتقارن است )Rدر گلیسین از یک اتم هیدروژن تشکیل شده است )اسید آمینه بتا آلانین در ساختمان کو آنزیم A.اسید آمینه دلتا آمینو لولینیک (پیش ساز هم )و گاما آمینو بوتیریک اسید یا GABAنوعی واسطه عصبی همگی از نوع L بوده و گروه آمین آن به ترتیب بر روی کربنهای بتا .دلتا .و گاما قرار دارند .اسید آمینه های نوع D در دیواره باکتری ها وجود دارند و بسیار کمیابند .

 

با آنکه حدود بیست نوع اسید آمینه متفاوت در ساختمان پروتئینها در هنگام هیدرولیز پروتئینها گاهی حدود 25 نوع اسید آمینه به وجود می آیند .

این 5 نوع اسید آمینه عبارتند از :

هیستیدین –پرولین –هیدروکسی لیزین –سیستیدین-دسموزین

اولین پروتئینی که در 1961 ساختمان و ترکیب کامل آن مشخص شد میوگلوبین یا پروتئین غضله است که دارای حدود 150 آمنو اسید از نوع مختلف بوده و یک پروتئین ساده محسوب می شود  

10نوع از اینها برای سگها بسیار مهم تر است –که باید در جیره غذایی قرار گیرد آرژنین –هیستیدین-ایزولوسین-متیونین-فنیل الانین-ترپتوفان و والین –

البته ذکر این مسئله خالی از لطف نیست که گاها هستیدین و و/آرژنین را نیمه ضروری میدنند چون این اسیدهای /امینه در توله های در حال رشد و سگهای باردار ضروری میباشد .

نیاز پروتئین بسته به میزان سن میباشد

گاهی هیدروکسی اسید گلوتامیک .هیدروکسی لیزین .هیدروکسی پرولین .تیروکسین .تیروکسین .نورولوسین و سیستین را جز اسید آمینه ها طبقه بندی میکنند .

پروتئینهای ساده :

پروتئینهای کروی

مانند آلبومین (پروتئین اسیدی .)پروتامین ها (پروتئین بازی )و هیستون ها

2پروتئین رشته ای :

مانند کلاژن که شامل گلیسین .پرولین.هیدروکسی پرولین است .کراتین که در آب نامحلول بوده و حاوی مقدار زیادی سیستئین که در ساختمان مو ناخن و شاخ بکار میرود .الاستین و فیبروئین (ابریشم)

پروتئینهای مرکب

1-1قند (کم)+پروتئین زیاد--------گلیکو پروتئین(پروتئین پلاسما)

1-2قند (زیاد)+پروئین کم--------پپتیدوگلیکان یا پروتئو گلیکان (اسید هیالورونیک)

2ترکیب چربی پروتئین :از ترکیب چربی ها با پروتئین لیپو پروتئین بدست میآید که بر حسب دانسیته به انواع شیلومیکرون .VLDL.LDL.HDL تقسیم میشوند و مبنای حرکت الکترو فورزی به انواع گاما .پره بتا .بتا و آلفا تقسیم میشوند

ترکیب مواد دیگر با پروتئینها

کروموپروتئین مانند سرولوپلاسمین.میوگلوبین.هموگلوبین .یسیتوکروم

هموپروتئین .مانند سیتوکرومها.میوگلوبین.همو گلوبین

متا پروتئینها مانند سرولوپلاسمین CUترانسفارینFE.پلیمراز Zn

فسفوپروتئین مانند کازئین شیر وتیلین .فسفوویتین در تخم مرغ

نوکلئو پروئین مثل کروموزوم و ریبوزوم

آنزیمهای تجزیه کننده پروئینها :

اگزوپپتیداز (پپتیدازها )

الف )کربوکسی پپتیداز

ب)آمیلو پپتیداز

آندو پتیداز (پروتئیناز )

مانند پپسین و ترپسین  که پیوند لایزین و آرژنینبا اسید آمینه های بعدی هیدرولیز میکنند .کیمو ترپسین که پیوند بین تیروزین و فنیل آلانین را با اسید آمینه های بعدی هیدرولیز میکند .

روش های حذف گروه آمین و NH3

ترانس آمیناسیون

یا جابجایی بک گروه آمین از یک اسید آمینه به یک کتواسید .

2د آمیناسیون:یا حذف گروه آمین به روش اکسیداتیو که بوسیله آنزیم گلوتامات دهیدروژناز انجام میگیرد .

دآمیداسیون:با حذف گروه آمیدی از آسپارژین .گلوتامین  به وسیله  آنزیمها آسپارژیناز و گلوتامیناز

سرنوشت گروه آمین اسیدهای آمینه )NH3(

آمونیاک تولید شده به وسیله روشهای گروه آمین در سنتز اسیدهای غیر ضروری .پلی آمین و اوره شرکت مینماید .

ضمنا در کلیه ها نقش مهمی در تعادل phیا اسیدیته خون دارند

نکات مهم در مورد پروتئینها :

غذاهای غنی از پورین حاوی مقادیر زیادی اسید نوکلیک میباشد

منابع پروتئین :گوشت مرغ –گوشت قرمز- ماهی – تخم مرغ سویا شیر (کازئین )

 

 

 

 


 

اسید آمینه گلوتامیک در انعقاد خون نقش مهمی بعهده دارد .

در بیو سنتز پروتئینها برای تولید هر پیوند پپتیدی 4 ملکول ATP

مصرف میشود .

در بیماران مزمن کبدی علاوه بر اسید آمینه های حلقوی تیروزین .فنیل آلانین و تریپتوفان آزاد میزان اسیدآمینه مانند متیونین .گلوتامین .سرین .ترئونین.هیستیدین .آسپارژین .لیزین و سیستئین در سرم افزایش می یابد و لی از غلظت آسید آمینه های شاخدار مانند والین .لوسین. و ایزو لوسین کاسته میشود .

میزان پروتئین در 100 گرم از بعضی غذاها

نخود>کندم>ذرت>برنج

22.5>12.5>7.08>8.9-6.7

میزان پروتئین :

ذرت>برنج>ارزن>گندم

7.08%>7.5%>9.5%>11.2%

پروتئین موجود در گندم گلوتنین –در جو هوردنین –در برنج اوزنین –در ذرت زئین

قسمت اعظم پروتئین مصرفی سگهای پیر بهتر است از نوع گیاهی باشد تا از بروز یبوست در آنها جلوگیری شود

انرژی تولید شده از مواد غدایی متفاوت (قند .چربی 0پروتئین )به ازای هر لیتر اکسیژن مصرفی از فرمول زیر تبعیت میکند

CO2

----- RQ=

02

RQcho=1

RQfat=0.H7

RQpro=0.8

بنابر این کربوهیدراتها به ازای هر لیتر اکسیژن مصرفی انرژی بیشتری تولید میکنند

یک نکته در انسانها :چنانچه نیتروژن ادرار فردی در دست باشد و تراز اذت صفر باشد میتوان میزان کالری که این فرد از پروتدین کسب تموده است را محاسبه نمود

مثلا اگر ادرار فرد مذکور 10 گرم نیتروژن وجود داشته باشد میزان پروتئین و کالری بدین صورت محاسبه میشود

6.25*10=62.5

62.5*4=250Kcal

مواد خوراک حیوانی مانند گوشت به دلیل آنکه از اکسیداسیون آمینو اسیدهای سولفوره .اسید سولفوریک و اکسیداسیون نوکئو پروتئینها و فسفولیپیدهای اسید فسفریک تولید میشوند باعث تولید ادرار اسیدی میشوند

در سگهای پیر میزان نیاز به انرژی کاهش می یابد و لی ذر نیاز به پروتئین .ویتامین و املاح تغییری ایجاد نمیشود

مونو سدیم گلوتامات باعث تشذیذ کنندگی طعم گوشت میگردد

مهم مهم     مهم  مهم مهم

اثر مثبت حرارت دادن به آمینو اسیدها مربوط به آمینو اسیدهای محدود به متیونین است که در اثر حرارت با سهولت بیشتری آزاد میشوند (حرارت اثرات زیان آوری بر پروتئین گندم بوجود می آورد .

بین مصرف غذاهای غنی از پروتئین و حفظ کلسیم بدن نسبت معکوس وجود دارد به طوری که مصرف بیش از 2 گرم پروتئین به ازای هر کیلو وزن بده در مردان باعث از دست رفتن یا تعادل منفی کلسیم میشود .

رژیم غذایی سگهای باردار باید از 3/2 از پروتئین مصرفی ابا پروتئینی با ارزش بیولوژیکی بالا تعیین شود

هضم نهایی پروتئین به اسید آمینه  به وسیله آنزیم پروتئاز صورت میگیرد

از فرمول :

        انرژی از پروتئین

NDPER=----------------*NPU

             کل انرژی

می توان کمیت و کیفیت پروتئین دریافتی را سنجید به طوری که هرگاه رژیمی با 2000کیلو کالری و 50 گرم پروتئین با ارزش 80 درصد داشته باشددر صد NDPER(Net dietary protein energy ratio)به این صورت محاسبه میشود

 

50*4               

--------*80%=8%

2000                

در این روش کیفیت از نظر انرژی در نظر گرفته میشود و در رابطه با مقدار پروتئین عددی به دست میآید که در واقع کیفیت و کمیت همزمان با هم اندازه گیری میشود

اسید آمینه متیونین در سنتز کراین مو نقش مهمی دارد

تمامی غضلات حاوی آکتین .میوزین .تروپومیوزین هستند و لی در مهره دارن غضلات مخطط دارای سیستم تروپونین نیز میباشند .

لازم به ذکر است که عضلات صاف فاقد سیستم تروپونین می باشند .

در ساختما سلولهای غضلانی دو نوع رشته وجود دارد رشته ضخیم حاوی میوزین و رشته های نازک حاوی آکتین تروپومیوزین و تروپونین است

در ار واکنش بین اسیدهای آمینه گلیسین و ارژنین ماده ای به نام گوانید اسات تولید میشود که با اضافه شدن یک گروه متیل از از –sآدنوزین متیونین کراتین بدست میآید بابر این اسید آمینه های موجود در کراتی ن عبارتند از گیلیسین متیونین آرژنین کراتین 0نام دیگر کراتین انیدرید کراتین است .با از دست دادن یک ملکول آب به کراتین تبدیل میشود و از طریق ادرار دفع میشود .کراتین و شکل فسفاته آن یعنی فسفوکراتین در مغز خون و غضلات وجود دارد

 Conalbumin جزء پروتئینهای سفیده تخم مرغ است .

6.25 گرمپروتئین مادل 1 گرم اذت است چون حدود  16 درصد از پروتئین را اذت تشکیل میدهد

مصرف سویا باعث تحریک سیسم ایمنی و افزایش igGمیشود

لاکتوفرین یکی از مواد باکتریواستاتیک میباشد

پروتئینهای فیبری یا رشته ای به صورت ذنجیره ای از اسید های آمینه و بیشتر در نسوج که نقش محافظ کننده و نگهدارنده مانند پوست مو پشم حیوانات و فلس ماهی دیده میشود این پروتئین ها به عنوان قوام دهنده استفاده میشود

پروتئین های موجود درگندم گلوتنین-در جو هوردنین-برنج اوری زنین ذرت زئین  می باشد

مناسبترین روش تعیین مقدار پروتئین مورد نیاز روزانه فرد تایین توازن ازت است

در هنگام محدودیت دسترسی به آب به علت محدودیت آستانه تلغیط کلیوی باید کمتر از پروتئین استفاده کرد

آمینو اسیدهای کتوژنیک و گلوکوژنیک :

بطور کلی آمینو اسیدها پس از آمین زدایی و شکستن زنجیر ه کربنی تبدیل به موادی میشوند که عبارتند از استیل کو آنزیم A-استو استیل کو آنزیم A—پیپرووات و یا یکی از مواد واسطه چرخه اسید سیتریک بر حسب اینکه آمینو اسیدها پس از تجزیه به کدام یک از مواد فوق تبدیل شوند آنها را به دو  دسته کتون ساز و و قند ساز تقسیم میکنند .

استیل کوآنزیم  Aواستواستیل کوآنزیم Aمیتوانند به اجسام کتونی تبدیل میشوند .

لدا آمینو اسیدها که سر انجام به این مواد تبدیل میشوند را آمینو اسیدهای کتون ساز یا کتوژنیک مینامند و گروهی از آمینو ایدها نیز میتوانند به پپرووات وآلفا کتو-گلوتارات-سوکسینیل کوآنزیم Aوفومارات و بلاخره  اگزالواستات تبدیل گردند .باتوجه به امکان تبدیل این مواد به مواد قندی این گروه از آمینو اسیدها آمینو اسیدهای قند ساز یا کتوژنیک مینامند

آمینو اسیدهای قند ساز عبارتند از :آرژنین –آسپارژین .آلانین.اسید اسپارتیک .اسید گلوتامیک .پرولین –ترئونین-سرین .سیستئین-گلیسین.گلوتامین ومتیونین-والین-هیدروکسی پرولین –هیستیدین

آمینو اسیدهای کتون ساز عبارتند از :لوسین و لایزین

آمینو اسیدهای قند ساز و کتون ساز عبارتند از :ایزو لوسین-تیروزین –فنیل آلانین –لایزین –و تریپتوفان

تقسیم بندی آمینو اسیدها بر مبنای خصوصیات آنها :

 

آمینو اسیدهای غیر قطبی عبارتند از

لوسین-ایزولوسین-آلانین-متیونین-تریپتوفان-والین-فنیل آلانین-تیروزین و پرولین

دی آمینو اسیدها :

در ملکول آنها 2اتم نیتروژن وجود دارد عبارتند از :

آرژنین-هیستیدین-تریپتوفان

آمینو اسیدهای آمیدی عبارتند از :

اسپارژین –گلوتامین –

آمینو اسیدهای اسیدی (این آمینو اسیدها فاقد اسید آمینه های ضروری میباشند ) عبارتند از

اسپارتیک و گلوتامیک

آمینو اسیدهای بازی :

لیزین –آرژنین-هیستیدین

آمینو اسیدهای گوگردی

 

سیستئین .سیستین.متیونین

آمینواسیدهای الکلی (دارای عامل هیدروکسیل)

سرین-تروئونین و تیروزین

آمینو اسیدهای حلقوی عبارتند از

فنیل آلانین تریپتوفان .هیستیدین و پرولین

آمینو اسیدهای آروماتیک:

فنیل لانین .تریتوفان .تیروزین

آمینو ایدهای شاخه دار

لوسین یازولوسین  و والین .

آمینو اسیدهایی کهدارای 2 کربن متقارنهستند عبارتند از ک

تروئونین و ایزو لوسین (گلیسین تنها آمینو اسیدی است که اصلا کربن نامتقارن ندارد بقیه آمینو اسیدهادارای یک کربن نامتقارن می باشند

تقسیم بندی امینو اسیدا بر حسب نباز بدن :

اساسی رشد :

مانند آمینو اسیدهای سولفور دار برای رشد پوست مو ناخن

ترکیبات اساسی بدن :

هورمونهای انسولین آدرنالین و تیروکسین

تنظیم تعادل آب بوسیله فشار انکوتیک

اگر فشار انکوتیک ایجاد شده به وسیله پروتئین پلاسما بسش از فشار هیدرو استایک خون باشد مایع به درون خون خود بر میگردد و در صورت کمبود پروتئین آلبومین پلاسما کم شده و از فشار انکوتیک میکاهد انقدر که مایعات نتوانند بر گردند و در فضای بین سلولی متراکم میشوند . در نتیجه ورم یاخیز به وجود می آید که اولین نشانه کمبود پروتئین است

محرک شسنتز پادتن :

پادتن ها اد پروتئینی هر پادتن در مقابل ماده عفونی یا آلرژِی زا خاص تولید میشوند

نگهداری بدن در حالت خنثی :

پروتئینها در خون ماهیت دوگانه ای دارند در مقابل اسید بازی و بالعکس

چند نکته تمتا آنزیمهای تجزیه کننده پروتئینها آبکافتی هستند یعنب برای آزاد کردن آمینو اسیدها به آب نیاز دارند (در سنتز به ازای تشکیل هر پیوند یک ملکول آب آزاد میشود )

جذب آمینو اسیدها به حاملی بستگی دارد میتواند یکی از 5 گروه آمینو اسیدهای حاصل از پروتئینها گیاهی به دلیل داشتن مقداری سلولوز کمتز از آمینو اسیدهای پروتئین حیوانی جدب میشوند لبه مسواکی سلولهای اپی تلیال روده باریک محتوی چندین آنزیم برای هیدرولیز اتصالات پپتیدی انواع دی پپتیدها و سایر پلی پپتیدهای کوچک باقی مانده به هنگام تماس آنها با پرزهاست این آنزیمها عبارتند از

آمینو پلی پپتیداز و پندین دی پپتیداز دیگر

پروتئینهای کامل ,ناقص و اسیدآمینه های محدود کننده :

پروتئینهایی که دارای 33 درصد آمینو اسید ضروری 66% غیر ضروری میباشند اگر به عنوان تنها منبع پروتئین غذا مورد استفتده قرار گیرند می توانند رشد بدن را تامی کنند و به اینها پروتئن کامل میگوییم همه پروتئینهای حیوانی بجز ژلاتین (ژلاتین فاقد تریپتوفان ولیزین است)کامل است تمام پروتئینهای گیاهی بجز پروتئین بادام از جمله پروتئینهای ناقص به شمار میروند مثلا گندم فاقد لایزین و دارای متیونین است و لوبیای سویا متیونین ندارد .

اگر پروتئینی فقط یک نوع اسید آمینه ضروری  را نداشته باشد در صورتی که به عنوان غذایی مورد استفاده قرار گیرد میتواند بافتهای بدن را ترمیم نماید و لی برای رشد کافی نمیباشد به پروتئین مذکور پروتئین نیمه کامل گفته میشودو کمترین آمینه اسید /ان آمینه اسید محدود کننده نامیده میشود .

آرژنین آمینواسید محدود کننده کازئین

لیزین آمینو اسید محدود کننده غلات (مثل گندم)

متیونین آمینه اسید محدود کننده حبوبات (مثل لوبیا)

تریپتوفان اسید آمینه محدود کنندهذرت بشمار میآید

بیاد داشته باشیم لیزین آمینو اسیدی است که غالبا پروتئینهای گاهی فاقد آنها هستند (با افزودن شیر به آرد گندم میتوان آ»ینه اسیدهایی را که در گندم نیست فراهم کرد )و متیونین آمینو اسید محدودکننده ای است که که مقدارش در پروتئینهای مختلف فرق میکند

برای تقویت کندم از لایزین –برای تقویت برنج از تروئونین برای تویت جو  از لیزین تروئونین و متیونین استفاده میشو د

در بیوسنتز پروتئینها برای تولید هر پیوند پپتیدی 4 ملکول ATPبه مصرف میرسد .

تقسیم آمینو اسیدها بر حسب نیاز بدن

1:اساسی برای رشد :مانند اسید آمینه های سولفور دار برای رشد مو پوست و ناخن

ترکیبات اساسی بدن :هورمونهای تیروکسین انسولین آدرنالین

تنظیم تعادل آب به وسیله فشار انکوتیک: اگر فشار انکوتیک ایجاد شده به وسیله پروتئینهای پلاسما بیش از فشار هیدرواستاتیک خون باشد مایع به درون خود بر میگردد و در صورت کمبود پروتئین آلبومین پلاسما کم شه و از فشار آنکوتیک انقدر میکاهد که مایعات نتوانند برگردند و در فضای بین سلولی متراکم میگردند و در نتیجه ورم یا خیز بوجود میآید که اولین نشانه کمبو د  پروتئین است .

نگهداری بدن در حالت خنثی :

پروتئینها در خون ماهیت دوگانه دارند (در مفابل اسید حالت بازی عمل میکنند و برعکس )

محرک سنتز پادتن ها :پادتن ها اجسامی پروتئینی هستند هر پادتن در مقابل ماده ضد عفونی یا آلرژی زای خاص تولید میشود

 

 

 

 

روشهای تعین ارزش کیفی پروتئینها :

ارزش کیفی per

در این روش کیفیت پروتئین برمبنای افزایش وزن به گرم به ازای پروتئین مصرف شده به وسیله یک حیوان در حال رشد ارزیابی میشود per ساده ترین روش اندازه گیری کیفی پروتئین است چون به تجزیه شیمیایی نیاز ندارد برای این آزمایش معمولا یک مماه طول میکشد رژیم غدایی به صورتی تنظیم میشود که حاوی 10 گرم پروتئین به ازای هر صد گرم غدا باشد از این روش اغلب از کازئین به عنوان پروتئین کنترل کننده استفاده میشود

 

 

 پروتئین مصرف شده (گرم)

PER(PROTEIN-EFFICIENCY RATIO)=--------------------------

افزایش وزن (گرم )

 

درجه شیمیایی :

درجه شیمیایی ا زفرمول زیر تبعیت میکند

 

                         میلی گرم آمینو اسید در یک گرم پروتئین نمونه

درجه شیمیایی=--------------------------------------------------------*100

                         میلی گرم آمینو اسید در پروتئین معیار                                                  

ایراد عمده امتیاز شیمیایی در مقایسه روش PERو BVاین است که این روش قادر نیست میزان میزان مسمومیت زایی پروتئین  مورد آزمایش را نشان دهد در حالیکه در روش های دیگر از تغدیه حیوان استفاده میکنند

لیزین اسیدآمینه گوگرد دار (سیستین و متیونین )و تریپتوفان مهمترین اسیدهای آمینه محدود کننده هستند که در محاسبه امتیاز شیمیایی نیاز به اندازه گیری دارند

یکی دیگر  از روشهای ارزش کیفی پروتئینها :

ارزش بیولوژیکی        BIOLOGIC VALUE

میباشد .

  BV نشان دهنده پروتئین هضم و جذب شده از غذا میباشد که بوسیله بدن مورد استفاده قرار گرفته است و ادرار ترشح نشده است

در نتیجه این روش وسیله ای برای آگاهی نسبت به میزان کارایی نگهداری پروتئین مصرفی و تبدیل آنها بافتهای بدن میباشد .

 

نیتروژن ذخیره شده در بدن

BV=----------------------------------------------

نیتروژن جذب شده

 

نیتروژن رژیمی –(نیتروژن ادراری+ نیتروژن مدفوع )

BV=--------------------------------------------------------

نیتروژن رژیمی –نیتروژن مدفوع

 

پروتئین با ارزش بیولوژیکی 70 یعنی 70% نیتروژن موجود غذا در بدن میماند یا بیشتر چنانچه کالری کافی باشد میتواند رشد بدن را تامین نماید

نیتروژن ادرار در آمینو اسیدهایی جذب شده ای که امین گری شده اند به دست میآید و نیتروژن مدفوع ازنیتروژن جذب نشده به علاوه مقدار نیتروژنی که از دیواره لوله گوارش یا آنزیمهای گوارش بدون هضم و جذب جداشده اند تشکیل میشود

ارزش بیولوژیکی فقط بر مبنای مقدار نیتروژن جذب شده محاسبه میگردد یعنی تفاوتی که پروتئینها از نظر قابلیت هضم با یکدیگر دارند د این اندازه گیری محسوب نمیشود

ارزش بیولوژیکی

<کازئین=گوشت گاو=ماهی <برنج<شیر<تخم مرغ

75       75           75      86    93    100

 

گلوتن گندم<آرد بادام زمینی<آرد کنجاله پنبه<ذرت

44       56                           60               72   

نسبت کفایت پروتئین :

NPU=ضریب هضم *BV

                             

ضریب هضم پروتئینها بر مبنای اختلاف بین نیتروژن غذا و و نیتروژن مدفوع به طور متوسط 92%میباشد

ضریب هضمی پروتئین

میوه<شیر=گوشت  ماهی=تخم مرغ

85                 97

ریشه گیاهان<آرد جو<حبوبات و بادام<برنج

74                 76          78        84

 

ازت باقی مانده

NPU=-----------------

ازت مصرفی

 

یک نکته:

ویتیلین و فسفوویتینین پروتئینهای فسفر دار زرده تخم مرغ میباشند و اوواآلبومینو آویدین پروتئینهای موجود در سفیده تخم مرغ میباشند آویدین مانع جذب بیوتین میشود

 

روشهای تعیین مرغوبیت پروتئین :

1:تفاوت بین ازت مصرفی و ازت دفعی

2:افزایش وزن بدن نسبت به پروتئین دریافتی

3:اندازه گیری بعضی از آنزیمهای کبدی

منشا نیتروژن ادرار و مدفوع :

نیتروژن درونی که از تجزیه بافتها بدست میآید

نیتروژن بیرونی که نتیجه جذب و هضم آمینو اسیدهایی است برای ساختن یا ترمیم بافتهای اضافی بوده اند

نیتروژن حاصل ا ترکیبات ضروری بدن

دلایل وجود نیتروژن بیرونی در ادرار

1:در صورتی که پروتئین غدا از پروتئین مورد نیاز بدن بیشتر باشد

2:در صورتی که مقدار کالری غذا برای تامین نیاز بدن کفایت نکند

در صورتی که مقدار آمینو اسیدهای ضروری موجود در پروتئین کافی نباشد

منشا نیتروژن مدفوع :

نیتروژن نسبتا ثابت و کمی در مدفوع ظاهر میشود که حدود 8% کل نیتروژن کل مصرفی است و این مقدار با منبع نیتروژن تغییر میکند

نیتروژن مدفوع نشان می دهد که مقداری از غذا هضم نشده است .

چنانچه نیتروژن غذا برابر با نیتروژن دفعی باشد موجود در تعدل نیتروژن است و نشان میدهد که پروتئین مصرفی برای ترمیم و تعویض بافتها ی بدن کافی ست . ولی در این حالت رشد یا افزایش در بافتها صورت نمی گیرد در دو حالت چنین اتفاق می افتد :

1:سگهای بالغی که کمترین مقدار مورد نیاز بدن را دریافت میکنند

2:میزان نیتروژن غدا از حد اقل مورد نیاز بیشتر است ولی منجر به رشد نمی شود

یک نکته تما م ازت بدن از راه متابولیسم مواد غذایی تامین میشود و از راه تنقس هیچ ازتی به بدن نمیرسد

تعادل نیتروژن 

 

نکات مهم در باره آلبومین .گلوبومین و آمینو اسیدها :

میزان آلبومین پلاسما نمودار ذخایر پروتئینی متحرک بدن است مقدار گلوبولین پلاسما (یکی از پروتئینهای مهم خون )در کمبود تغذیه ای (پروتئینی) تغییر نمی کند ولی میزان آلبومین کاهش می یابد

پروئینهای متحرک بدن عبارتند از پروتئینهای  کبد –عضلات مخطط معده پوست (پروتئین مغز در تغییرات مقاوم  است )

ذخایر متحرک پروتئین 25 درصد از کل پروتئین بدن را تشکیل میدهند و مخازن آمینو اسیدها تقریبا 0.5گرم نیتروژن را به ازای هر کیلو گرم وزن بدن میباشد قسم عمده پروتئینهای پلاسما توسز کبد ساخخته میشوند و غفط ایمونو گلوبینها و igM که در سیستم ایمنی بدن دخالت دارند به وسیله کبد سنتز نمیشوند این ترکیبات بوسیله پلاسما سل ها و ماکروفاژها سنتز تولید میشوند (ایمونو گلو بین G (igG)به دلیل کوچک بودن زیاد میتواند از جفت عبو نماید .

پروتدین بنس جو نیز از یک زنجیره سبک ایمنو گلوبین تشکیل شده است

-کبد در ساخت آلبومین لیپوپروتئین فاکتورهای خونی و گلوبولینها دخالت دارد شایان ذکر است که گلوبولینها در نقل و انتقال مواد مختلف در خون نقش دارند مثلا CBGیا ترانس کورتین ناقل کورتیزول است

از گلوبولینهای دیگر میتوان SHBG , TBG نام برد

تعویض پروتئینها یا آمینو اسیدها در روده کبد و لوزالمعده خیلی سریع انجام میگیرد ولی این عمل در کلاژن و عضلات با نیمه عمری حدود چند صد روز صورت میگیرد نیمه عمر کل پروتئین بدن حدود 80 روز است

-انسولین سبب تحریک برداشت آمینو اسید به وسیله سلولهای عضلات و استرادیول سبب افزایش برداشت آمینو اسید در رحم میشود  هورمون رشد و آدرنالین (اپی نفرین )میزان مصرف آمینو اسیدها را در بدن افزایش میذهد

عدم تعادل آمینو اسیدهای غذایی باعث افزایش مقدار اسید در پلاسما میشود و به نظر میرسد عدم تعادل در عبور آمینو اسیدها به داخل سلول و نیروی آن برای سنتز پروتئین بافتها جلوگیری شود

16 درصد هر پروتئین از نیتزوژن تشکیل شده است

1

6.25*100

--------------= شاخص پروتئین یا کژلدال

16

 

بعضی از اعمال آلبومین :

انتقل بسیلری از مواد از جمله اسیدهای چرب هورمونهای استروئیدی(آلدسترون )کلسیم مس مقداری تریپتوفان پلاسما و برخی داروهای مثل آسپیرین و پنی سییلن G

تنظیم فشار اسمزی (حدود 60 درصد از پروتئین های پلاسما را آلبومین تشکیل میدهد )

به عموان ذخیره آمینو اسیدها ی بسیاری از سلولها

به عنوان آمینو اسید گیلیکوژنیک مهم که در گرسنگی به وسیله کبد به گلوگوز تبدیل میشود

حامل بیلی روبین غیر کنژوکه (قسمت اعظم بیلی روبین به صورت غیر کنژوکه میباشد )

 

انواع همو گلوبین

هموگلوبین رویانی مانند E

هموگلوبین جنینی یا F

هموگلوبینهای بالغین مانند A-A2

کمتر از 2درصد هموگلوبینهای موجود در گلوبول قرمز به شکل غیر آنزیمی باگلوکوز پیوند کووالانسی بر قرار میسازد که به این هموگلوبین هموگلوبین گلیکوزه یا A1cمی گویند . هرچه مقدار قند خون بیشتر باشد در صد هموگلوبین A1cنیز افزایش می یابد و اندازه گیری این نوع همو گلوبین در بیماران دیابتی فاکتور مهمی برای ارزیابی وضعیت کنترل قند خون در این بیماران در گئشته میباشد

نکته اسید آمینه گلایسین در سنز HEMEدخالت دارد

هاپتوگلوبین :

هاپتو گلوبین یک گلیکو پروتئینموجود در در پلاسما است که با اتصال به هموگلوبین خارج گلوبولی مانع عبور آن از گلومرهای کلیه میشود .

به عبارتی دیگر هاپتو گلوبین ناقل هموگلوبین در پلاسما است

هضم پروتئینها :

اگر چه هضم روتئین از معده آغاز میشود ام قسمت اعظم آن در پروگزیمال روده باریک هیدرولیز میشود .پپسین موخد در معده یک اندوپپتیداز غیر اختصاصی بوده که پروتئینها را به  پپتیدهای کوچکر میشکند .پیش آنزیمهای موجود در ترشحات  پانکراس هنگامی که وارد روده شوند بوسیله انتروکیناز مترشحه دئودنوم غعال شده و سپس ترپسین به فعال کردن بیشتر خود و سایر آنزیمها ادامه میدهد .

نتیجه هضم نهایی داخل لمنی مقدار اسیدهی آمینه آزاد است .ام بطور عمده پپتیدهای کوچک میباشد .

حضور الاستاز هم باعث میشود پیوندهای داخلی پروتئینها شکسته شود .

اسید نوکلئیک هم بوسیله آنزیمهای اختصاصی دیگر ریبونوکلئاز و دزوکسی ریبونوکلئاز شکسته میگردند حال اسیدهای آمینه آزاد از جداره روده کوچک میتوانند از جداره روده کوچک جذب شوند در حالیکه پپتیدهای بزرگ توسط آنزیمهای لبه

مسواکی BRUSH BORDER شکسته میشوند در حالیکه پپتیدهای بزرگتر در لبه مسواکی شگسته میشوند دی پپتیدها به داخل انتروسیتها جذب شده و توسط پپتیداز داخل سلولی شکسته میشوند .

جذب آمینو اسیدها یک روند فعال و وابسته به به انرژی است که دقیقا به انتقال سدیم مربوط است.

در واقع این طور تصور میرود که مکانیزم های آدنوزین تری فسفاتازیک شیب(گرادیان) حمل به آنتروسیتها ایجاد میکنند .حاملهای مختلفی برای انواع مختلف اسیدهای آمینه بکار گرفته میشود .

اسیدهای آمینه .آنتروسیتهای روده کوچک را از طریق چرخه باب ترک میکنند .مقداری از آنها ممکن است برای ترمیم و یا تولید انرژی توسط انتروسیدها بکار میروند .

نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
کاربران با این تگها این مقاله را پیدا کرده اند :

بهترین

نی

دانلود

ترکیبات

مصرف

آزمايش

آزمایشهای

ایا

ساده

هورمون

کبدی

ایی

بوجود

لاکپشت

معرفی

ميشود

غذای

نیتروژن

زدایی

بین

رشته

ناقل

ماهیان

دارن

درمورد

قرمز

مربوط

آمینه

غلات

آمینو

پرو

پیش

فیلم

سنتز

فضای

بصورت

نرخ

پروتئين

ترجمه

لاتين

کتوژنیک

چیز

ارزن

قند

داریم

باکتری

تقسیم

ساختن

فعال

درجه

داروهایی

باکتریایی

گوگرد

هــــا

مقالات

اسيد

فرمول

باعث

لاتین

توضیح

ترانس

آمينه

تجزیه

متن

مقدار

لینولئیک

رشد

منابع

Rex

فسفر

پانکراس

مفهوم

حضور

انسانی

انواع

غذا

اسامی

ميزان

تغذیه

دیگر

گندم

منبع

باره

کدام

تصاویر

کمی

سبک

عکسهای

باز

تغییر

تامین

اسیدهای

خرید

مقاله

هضم

اتصالات

عملکرد

درمان

تفاوت

محدود

وجود

عضله

ذکر

محاسبه

فضایی

کامل

تولید

مدفوع

گیاهان

ادامه

گاما

آمین

بدن

حامل

تعیین

غنی

گوگردی

اول

گروه

موش

حبوبات

یعنی

آزمایش

پت

مطلب

غلظت

جزوه

2000

حلالیت

هنگام

پرندگان

ضروری

مکانیزم

قابلیت

پروتیینها

خام

ژلاتین

دختران

چيست

تعيين

قابل

درصد

ارتباط

تعادل

دارویی

ادراری

میزان

سلولهای

نحوه

A

سایت

گیاهی

کاربردهای

تفاوتی

کاهش

قادر

صورت

تخصصی

ساختار

گیرد

استیل

چرخه

جنسی

کلسیم

سازی

مهمترین

نهایی

مواد

پروتئین

عمل

ازمایش

مورد

شناخته

بالا

گاو

نسان

سرشار

همستر

فنیل

درون

فشار

کیفیت

کلیه

باکتریها

طبیعت

داروخانه

کبد

مرغ

تعین

غایی

وسیله

لوسین

روده

اثر

ترین

افزودن

زیاد

معنی

پروتئینی

رایگان

بوسیله

آید

Default

شرکت

مولکولی

استفاده

رکس

سویا

شیرین

قندهای

پروتئینهای

اسید

؟

پشم

نشانه

پاسخ

دهیم

کبوتر

ی

غذایی

سرم

روشهای

میتوانیم

ذرت

پروتئینها

فرق

نیست

قیمت

گزارش

آبزیان

جاذب

جايگزيني

امین

انگلیسی

کیفی

د

خوراکی

بیلی

واکنش

ماده

ساخت

آندو

نوع

منشا

سلولی

میکروب

قرار

بـه

شکل

گرم

سدیم

روش

آرد

چگونگی

کاربرد

-

دی

تبلیغات

تبدیل

ایمنی

.

تخریب

ساز

تحقیق

عفونت

نقش

درماني

راه

مهندسی

کوچک

زنجیره

گیاه

موجود

امینو

است

کمبود

عمر

لوزالمعده

بردن

مراحل

تعریف

مرکب

سگ

تخم

دفع

بـا

تشکیل

نام

جیره

طریقه

سنجاب

پرشین

محرک

داروی

آمينو

"

میباشد

جذب

میکند

ازت

ادم

چند

تری

شیر

نیروی

ازمايش

انتقال

نتیجه

نخود

اوره

نیمه

کار

مفهومی

شیمیایی

ادرار

گوشت

مطالبی

حاوی

گلوکوژنیک

ترکیب

پلاسما

صـد

تست

صدف

سفیده

طعم

منجر

ماهي

فضايي

اندازه

)

مکانیسم

سگها

طیور

بیست

برنج

افزایش

بتا

اختلالات

میشود

مثبت

بندی

ساختاری

میشوند

پلی

g

دام

تامی

بیماری

دیواره

حلقوی

شناسایی

دار

سازي

ناقص

جالبترین

شاخص

خون

ساختمان

ذخیره

عکس

میشه

بازده

رابطه

آلفا

ضریب

سین

ماهی

کراتین

جو

چیست

سرنوشت

زياد

ماهیچه

:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)