پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

خبر های روز حیوانات خانگی

  • صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر ◄ صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر
      نسخه مدرن صندلی کلاسیک دارای بدنه ای پلاستیکی است که آن را شبیه مجسمه یک کبوتر می کند . صندلی بازو کبوتر که توسط Muddycap طراحی شده است تا برخی از پرها را در دنیای مبلمان به هم بزند. صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر شهری طراحی شده است چیزی بسیار غیر معمول است. این یک مجسمه کاربردی روی پایه های فولادی است که از پلاستیک کبوتری شکل ساخته شده است. بازوهای صندلی در واقع بال های کبوتری هستند که شما را به نشستن و آرامش در آغوش گرم دعوت می کنند. نگران نباشید، هیچ کبوتر واقعی برای فاکتور راحتی مشورت نشد. صندلی کبوتر کمی نگرش پرندگان را برای هرکسی که به دنبال اضافه کردن رنگ حیات وحش شهری به خانه خود است، بدون بذر پرندگان، به ارمغان می آورد.
  • کارتن تخم مرغ خلاقانه ◄ کارتن تخم مرغ خلاقانه
      کارتن تخم مرغ خلاقانه دارای طراحی بازیگوشی است که طراوت و ارتباط با فرآیند طبیعی را برجسته می کند. بسته بندی "Just Laid Eggs" که توسط Springetts طراحی شده است، بر تخم هایی که به صورت محلی گذاشته می شوند تاکید دارد و تمایل مصرف کنندگان را برای محصولات مزرعه تا سفره جلب می کند. مکانیسم بستن به عنوان یک نشانه بصری برای تخمگذاری در حال تخمگذاری دو برابر می شود. تصویر چاپ شده از مرغ در حالت های مختلف، طنز و جذابیت را به یک بسته بندی تخم مرغ معمولی تزریق می کند تا آن را سرگرم کننده و به یاد ماندنی کند.
  • بطری چشم نواز ◄ بطری چشم نواز
      بطری چشم نواز شراب که شبیه یک پاندا خندان طراحی شده است، منشا شراب برنج و شایستگی غیرقابل انکار پانداها را ترکیب می کند. بسته بندی شراب برنج چینی لیدائو توسط ShenZhen BOB یک بطری شراب را به یک نماد عاطفی و فرهنگی تبدیل می کند. این بسته بندی با ترکیب پاندا، نماد محبوب و شناخته شده چین در سطح جهانی، محصول را به طور خلاقانه ای با میراث خود پیوند می دهد. بطری سرامیکی شراب پاندا دارای کلاه سنتی کشاورز و طناب کنفی است.
  • پشت خراش های غیرمعمولی که شبیه پنجه گربه ◄ پشت خراش های غیرمعمولی که شبیه پنجه گربه
      پشت خراش های غیرمعمولی که شبیه پنجه گربه و چنگک برگ طراحی شده اند ، لایه تازه ای از طنز و خلاقیت را اضافه می کنند. Cat Paw Backscracher یک پنجه بافت دار و گرد در انتهای یک دسته چوبی براق است. پنجه، در رنگ قرمز پر جنب و جوش یا مشکی کلاسیک موجود است، با طرح‌های خز واقعی و پدهای نرم که شبیه حرکت بازیگوش ورز دادن یک گربه واقعی است. پشت خراش چنگک برگ: تفسیر مجدد چنگک باغچه، این طرح برگ ها را با پشت خارش دار تعویض می کند. سر چنگک جمع و جور و زاویه‌دار است و در روکش‌های فلزی مانند سبز تیره یا خاکستری متال موجود است.
  • مبلی برای شما و سگ شما ◄ مبلی برای شما و سگ شما
      مبل نوآورانه دارای پلت فرم متحرکی است که به سگ شما کمک می کند تا به راحتی به کاناپه دسترسی پیدا کند و در عین حال راحتی را افزایش دهد و از فشار بر مفاصلش جلوگیری کند. «مبل CoZY» طراحی شده توسط هیون جین اوه، یک تکه مبلمان دوستدار سگ است که نحوه به اشتراک گذاشتن فضای زندگی خود با حیوانات خانگی خود را دوباره تعریف می کند. این طراحی مبل مخصوصاً برای سگ هایی که مستعد ابتلا به بیماری هایی مانند کشکک کشکک هستند که 80 درصد سگ های کوچک را تحت تأثیر قرار می دهد مفید است .
  • بسته بندی مربعی ایجاد شده برای برند سوسیس ◄ بسته بندی مربعی ایجاد شده برای برند سوسیس
      بسته بندی مربعی ایجاد شده برای برند سوسیس خوک دارای پوشش بامزه ای با صورت خوک است که هم جذاب و هم چشم نواز است. در دریایی از سوسیس های گرد، کوبر جرأت می کند با شکل مکعبی متفاوت باشد . بسته بندی خوک طراحی شده توسط Bunker Media برای برش ساندویچ عالی . این دستگاه که در پلاستیک صورتی براق پیچیده شده است، دارای یک تصویر پوزه خوک جذاب با دو چشم نقطه ای ریز است که به آن بیانی شگفت انگیز می دهد. روی بسته بندی سوسیس خوک Kuber با برش کلاه سرآشپز کارتونی پوشانده شده است.
  • بسته بندی چشم نواز ایجاد شده برای اسباب بازی سگ ◄ بسته بندی چشم نواز ایجاد شده برای اسباب بازی سگ
      بسته بندی چشم نواز ایجاد شده برای اسباب بازی سگ مرغ لاستیکی آن را در قفسه های فروشگاه حیوانات خانگی متمایز می کند. بسته بندی Doggie Dazzle توسط Mathilde Solanet طوری طراحی شده است که شبیه سگی است که مرغ لاستیکی را در دهان خود می گیرد . قسمت بالای بسته بندی نمای نزدیک از صورت یک سگ را نشان می دهد که پوزه آن کاملاً روی بدن مرغ قرار گرفته است. اسباب بازی مرغ لاستیکی به صورت افقی گسترش می یابد تا به نظر برسد که سگ با افتخار جایزه خود را حمل می کند.
  • نیمکت عجیب و غریب که از آناتومی یک مورچه الهام گرفته ◄ نیمکت عجیب و غریب که از آناتومی یک مورچه الهام گرفته
      نیمکت عجیب و غریب که از آناتومی یک مورچه الهام گرفته شده است، بدن تکه تکه شده و پاهای باریک حشره را به گونه ای بازیگوش و پیچیده تفسیر می کند. نیمکت موراوی که توسط مهدی دخلی طراحی شده است ، نشستن را از دریچه بیومیمیک دوباره تجسم می کند و از فرم زیبای مورچه الهام می گیرد. این نیمکت که از آلومینیوم سبک وزن ساخته شده است، به اندازه کافی محکم است تا بدن شما را پشتیبانی کند و به لطف تودوزی مخملی، به اندازه کافی نرم است تا آن را راحت نگه دارد. پاهای دراز و حشره مانند هم بیانیه بصری و هم گواهی بر تعادل و ظرافت است.
  • بسته‌بندی خلاقانه میان وعده سگ ◄ بسته‌بندی خلاقانه میان وعده سگ
      بسته‌بندی خلاقانه میان وعده سگ ، چوب‌های پوست خام را به‌عنوان دندان‌های سگ از پنجره دهان بریده‌شده نشان می‌دهد . بسته بندی Whitebites طراحی شده توسط Cecilia Uhr دارای تصویر سیاه و سفید از صورت یک سگ است که فورا توجه شما را جلب می کند. ناحیه دهان به طرز ماهرانه‌ای بریده شده است، چوب‌های چرم خام که شبیه دندان‌های سگ هستند نمایان می‌شود و پوزخندی برزخی ایجاد می‌کند که نمی‌توان به آن لبخند زد .
  • چراغ سگ ◄ چراغ سگ
      لامپ ناز برای صاحبان داچشوند شبیه سگی با پاهای کوتاه و دراز است . چراغ سگ شیری طراحی شده توسط استودیو Wants and Needs از کره جنوبی .
12345678910بعدیآخرین
(1 - 10) / 29387    |     صفحه 1 از 2939
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,10

معرفي نژاد گربه


اخبار ومقالات - گالری


نمایش متن مقالات

گفتگو با دکتر حسین جعفری

حداقل انتظارم از جامعه دامپزشکان ایران این بود که اگر مطلبی را به آن نشریه دادم و چاپ کردند ، برای من دو نسخه نشریه می‌فرستادند و می‌گفتند آقای جعفری مطلب شما در این نشریه چاپ شد و بازخورد آن از طرف دامپزشکان هم این بود ، شما اینجا را اشتباه کردید ، اینجا را خوب رفتید ، منتظر مطالب بعدی شما هستیم و این حداقل موضوع است...

حکیم مهر - مشروح گفتگوی عیدانه با دکتر حسین جعفری معاون بهداشت و تضمین کیفیت سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران



- معتقدم حکیم مهر فراجناحی عمل کرده است

- ابهت دکتر بازرگانی هنوز من را می‎‌ترساند!

- بوسه بر دست اساتید را برای خودم توفیق می‎دانم

- مدتی عضو هیأت مدیره مؤسسه علمی رزمندگان اسلام بودم

- در جبهه احساس می‏کنم متولد شدم

- برای تحصیل در رشته دامپزشکی بیخوابی‌ها کشیدم

- 12 دکتر دامپزشک در سازمان میادین مشغول بکار هستند

- حق عضویت به نظام دامپزشکی نمی‌پردازم!

- جامعه ایثارگران دامپزشکی به ثبت رسیده است

- ای کاش رتبه اول در دنیا نبودیم...!

- کجای دنیا با دکتر دامپزشک این کار را می‌کنند؟!

- آئین نامه‎ای که بخش خصوصی را ندیده باشد به خطا می‌رود

- به نقاشی بویژه ویترای علاقمندم و قبلاً کشتی‌گیر بودم

- دامپزشک باید به قسم و حرفه خود وفادار بماند

- سالانه نیمی از مرغ مصرفی تهران به سامانه مرغ بهمن وارد می‌شود

- روی 180 میلیون نایلکس پیام بهداشتی درج کردیم



حکیم مهر : جناب آقای دکتر جعفری به دلیل وقتی که در اختیار نشریه حکیم مهر قرار دادید از شما تشکر می‎کنم و فرارسیدن سال نو را تبریک می‌گویم. اگر تبریک و سخن آغازین با بینندگان محترم حکیم مهر دارید بفرمایید تا من سؤالاتم را مطرح کنم.

قبل از اینکه بحثم را شروع کنم یک تبریک به شما و یک تبریک به جامعه دامپزشکی می‌گویم به دلیل وجود افرادی مثل شما و یک تبریک هم به جامعه نشریات می‎گویم ، البته هر چند فضا مجازی است اما به دلیل وجود یک نشریه که استمرار در انتشار ، پویایی و نو بودن مطالب را شدیداً دنبال کرده و بعنوان یک نشریه اعتقادم این است که فراجناحی عمل کرده و آن چه برای حکیم مهر مهم بوده صنف دامپزشکی و اعتلای این صنف است. لذا ضرورت می‌بینم که این بحث را اینجا مطرح کنم و فکر می‌کنم اگر بدبین باشیم باید بگوییم خیلی‌ها و اگر خوشبین باشیم باید بگوییم اکثریت صنف دامپزشکی با نظر من موافقند و از این باب حضور شما را در جمع دامپزشکی غنیمت و یک فرصت می‎دانند و امیدواریم خداوند به شما قوت بدهد که کماکان قلم شیوا ، استمرار و وقتی که صرف می‌کنید وجود داشته باشد.

حکیم مهر : تشکر می‌کنم. نظر لطف شما است.

خوب سال جدید هم هست و فکر می‎کنم قشنگ‌ترین مطلب دعا است. یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر اللیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حول حالنا الی احسن الحال. امیدوارم خداوند کمک کند بتوانیم در سال جدید در جهت اعتلای حرفه دامپزشکی و ادای سوگند دامپزشکی بعنوان یک دامپزشک برای وفاداری به شهروندان در عمل و اجرای یکسری اقداماتی که هر فرد در حوزه کاری خود دارد قدم برداریم و مردم را با این حرفه بیشتر آشنا کنیم و از فضای سنتی به فضای علمی ببریم و نشان دهیم که این حرفه می‎تواند به مردم کمک کند و یارشان باشد و همچنین به دولتمردان‏مان اثبات کنیم که حرفه دامپزشکی یک حرفه تفننی نیست و حرفه پایه و مادر است که اگر از آن غفلت کنیم آسیب‌های بسیار جدی به مردم و جامعه وارد می‌کنیم و اگر ان شاء الله به آن بپردازیم و اهمیت دهیم می‎تواند در حل بسیاری از معضلاتی که در جامعه وجود دارد کمک کند.

حکیم مهر : متولد چه سالی هستید؟

1342

حکیم مهر : و اهل کجا؟

مشهد ... یک مزاح هم بکنم. معمولاً اینطور است که می‎گویند اهل کجایی؟ باید بپرسید که همسرتان اهل کجاست؟! با این دید بگوییم اهل تهران هستم اما چون مشهد و همجواری با امام رضا علیه السلام را به هیچ چیز دیگری نمی‎شود ترجیح داد کماکان علیرغم آن ترسی که باید داشته باشیم می‎گویم اهل مشهد هستم.

حکیم مهر : بسیار خوب. چه سالی به دانشگاه در رشته دامپزشکی وارد شدید؟

1364

حکیم مهر : چرا رشته دامپزشکی را برای تحصیل انتخاب کردید؟

دلیل خاصی را نمی‎توانم بگویم. یعنی اینکه بگویم با علاقه خاصی به این رشته وارد شدم خیر اینطور نبوده است.

حکیم مهر : بعداً به این رشته علاقمند شدید؟

بعد این علاقه ایجاد شد، گرچه افسوس می‎خورم که چرا زمینه‎های این علاقه من و دیگران در کشور ایران اسلامی وجود ندارد؟!

حکیم مهر : به یاد دارید که ورودی‌ شما در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران چند نفر بودید؟

البته من پذیرفته شده دانشکده دامپزشکی شهید چمران اهواز بودم و یک ترم هم آنجا درس خواندم و بعد با توجه به اینکه همسرم دانشجو بود تقاضا دادم به اهواز منتقل شوند و چون رشته تحصیلی ایشان در اهواز نبود بالاجبار به برکت حضور همسرم در تهران به اینجا منتقل و همکلاس حدود هفتاد نفر در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در ورودی 64 شدم.

حکیم مهر : نزدیک‌ترین یا صمیمی‌ترین دوستان شما در زمان تحصیل در دانشکده چه افرادی بودند؟

در دانشکده یک گروهی بود به نام (گروه پیرمردها) ! دوستان چون حرمت خاصی برای ما قائل بودند احساس می‎کردیم همه ما را دوست دارند و حالا واقعاً اینطور بود یا خیر نمی‎دانم! ولی بعد از چندین سال که از فراغت از تحصیل می‎گذرد بچه‎های ورودی 64 که با هم جمع می‎‌شویم خیلی خوب با هم ارتباط داریم. شاید نزدیک‌‎ترین افرادی که در دانشکده با آنان ارتباط داشتم آقای دکتر حسنی ، آقای دکتر حزبئی ، آقای دکتر مظلومی ، آقای دکتر قدسیان ، آقای دکتر شاهرودنژاد ، آقای دکتر شفیعی بودند و اگر بخواهم اسم ببرم شاید باید همه ورودی را بگویم.

حکیم مهر : با کدامیک از اساتید بیشتر مأنوس و یا به شخصیت آنها علاقمند بودید؟

تمام اساتید برای من قابل احترام هستند و دوران بسیار خوبی را با همه اساتید داشتم. البته اگر ملاک را نمره در نظر بگیریم ممکن است با برخی اساتید از این دید مشکل داشتم و مثلاً باید بگویم که این دسته از اساتید خوب نبودند اما برای همه اساتید با این وجود احترام خاصی قائلم. از برخی اساتید ویژگیهایی مشاهده کردم که هنوز هم در وجودم هست و همیشه به نیکی از آنها یاد می‎کنم.

حکیم مهر : مثلاً کدام اساتید؟

مثلاً ابهت آقای دکتر بازرگانی هنوز من را می‎ترساند یا احترام ویژه‎ای برای آقای دکتر تاج‎بخش قائلم و هر موقع ایشان را ببینم ابایی ندارم که در جمع دست ایشان را ببوسم یا آقای دکتر فقیهی ، آقای دکتر نادعلیان ، مرحوم دکتر نقشینه و سایرین که احساس می‎کنم هم از نظر دینی و هم از نظر آنچه از آنها آموختم اینقدر برایم قابل احترام هستند که در جمع بوسه زدن بر دست این اساتید را برای خود توفیق می‎دانم.

حکیم مهر : چه سالی فارغ‎التحصیل شدید؟

1375

حکیم مهر : موضوع پایان نامه شما چه بود و استاد راهنمایتان؟

استاد راهنما آقای دکتر نوروزیان و خانم دکتر سیمانی (از انستیتو پاستور) بودند و موضوع پایان نامه هم گزش حیوانات بود.

حکیم مهر : اولین کار دامپزشکی شما بعد از فراغت از تحصیل چه بود؟

از نظر کار عملی در یکی از روستاهای شاهرود که برای ایام نوروز به آنجا رفته بودیم چون می‎دانستند که رشته من دامپزشکی بوده خواستند که رمه آنها را ببینم و برایم روز خیلی سختی بود. گرچه در دانشگاه آموخته بودیم اما آنجا قرار بود بدون کمک اساتید به تنهایی توانایی خود را ثابت کنم. با اینکه روز سختی بود ولی شیرین بود. از نظر کار سازمانی و اجرایی هم اولین تجربه من به سازمان دامپزشکی و فعالیت در رشته تحصیلی خودم برمی‎گردد. البته قبل از رشته دامپزشکی در مجموعه سپاه کار فرهنگی کرده بودم.

حکیم مهر : مایل هستید که قدری هم از سوابق کاری در سپاه بگویید؟

بله ... نقطه آغاز فعالیت من در سپاه بحث برگزاری همایش مخترعین و مبتکرین بسیجی بود که در چند دوره مسئولیت بخش علمی و vip این مراسم را داشتم و خاطرات قشنگی هم از این مراسم دارم. بعد هم مدتی عضو هیأت مدیره مؤسسه خدمات علمی رزمندگان اسلام که کتاب‌های آن را خیلی از مردم ایران می‎شناسند بودم و کارهای علمی و فرهنگی و طرح و برنامه انجام می‎دادم.

حکیم مهر : پس قبل از ورود به مجموعه دامپزشکی عضو سپاه بودید؟

بله عضو سپاه بودم و بعد به دامپزشکی وارد شدم و در زمان تحصیل در این رشته هم همکاریهای فرهنگی من با سپاه ادامه داشت و همینطور این همکاریها تا زمان انتقال من به سازمان دامپزشکی کشور ادامه یافت.

حکیم مهر : تعمدی دارید که در جلسات از عنوان و درجه نظامی خودتان استفاده نکنید و صرفاً بعنوان دکتر دامپزشک معرفی بشوید؟

انسان یکسری وابستگی‎هایی دارد که دوست دارد این وابستگی‎ها را همواره بگوید. از من سؤال کردید ورودی چه سالی هستم اول گفتم 61 و بعد اصلاح کردم. شاید می‎پرسیدید چه سالی ازدواج کردید باز هم می‎گفتم 61 ... چون از نظر من نقطه تولدم سال 1361 است که به جبهه رفتم و در جبهه احساس می‎کنم متولد شدم. یکی از موارد وابستگی هم دامپزشکی است. سپاه را برای درجه انتخاب نکردیم ولی مقید هستیم که درجات نظامی را بر طبق موازین بپذیریم اما مهم آن است که بالاتر از درجه نظامی درجه بسیجی بودن را حفظ کنیم و سعی کرده‎ایم غیر از نظامی بودن بسیجی بمانیم. از طرفی بخشی از بهترین دوران زندگی خودم را برای تحصیل در رشته دامپزشکی صرف کردم و برای آن بی‎خوابی‌ها کشیدم و تلاشها کردم و مردم من را باید با عنوان همین تلاشم بشناسند و با همین تلاش بتوانم به آنان خدمت کنم. اگر در محیط نظامی باشم با توجه به تخصصم تلاش می‎کنم خدمتم را ارائه کنم و بیرون از محیط نظامی مردم قطعاً من را به عنوان دکتر دامپزشک می‎شناسند.

حکیم مهر : در دانشکده بیشتر علاقمند به چه گرایشی از طیف گسترده و متنوع دروس دامپزشکی بودید؟

علیرغم سختگیری بسیار زیادی که آقای دکتر فقیهی داشتند فارماکولوژی را خیلی دوست داشتم. اگر الآن فرصتی برای من ایجاد شود که بخواهم تحصیلات تکمیلی را دنبال کنم یا رشته فارماکولوژی یا ایمنی‎شناسی با توجه به اینکه اول هم قرار بود پایان نامه من با آقای دکتر تاج‎بخش باشد و یا بهداشت مواد غذایی را انتخاب می‎کنم. بخصوص الآن بهداشت مواد غذایی برای پیاده سازی ایده‎هایی که در ذهن دارم می‎تواند کمک کننده باشد.

حکیم مهر : ورودتان به سازمان دامپزشکی با چه مسئولیتی بود؟

بعنوان معاون اداری مالی وارد سازمان شدم.

حکیم مهر : چه مدت معاون بودید؟

فکر می‎کنم حدوداً دو سال و نیم بود.

حکیم مهر : در دوره ریاست دکتر حسنی بود؟

در دوره ریاست ایشان و اوایل ریاست آقای دکتر نوروزی

حکیم مهر : چه شد که از سازمان دامپزشکی جدا شدید و در سازمان میادین میوه و تره‎بار شهرداری تهران تشریف دارید؟

با توجه به درخواست آقای دکتر حسنی و با توجه به توانایی‏‎هایی که ایشان از من سراغ داشت و رفتاری که من از ایشان قبلاً دیده بودم پذیرفتیم که کنار هم کار کنیم و این طبیعی است که مدیران بعدی با افرادی که مایل هستند کار کنند. در ضمن وقتی وارد رشته دامپزشکی شدم احساس کردم که باید فاز کاری من در زمینه دامپزشکی باشد و سعی کردم اگر این فضا برای من وجود داشته باشد از این فضا خارج نشوم. قبل از ادغام و سازمان میادین هم سازمانی به نام سازمان سردخانه و کشتارگاه شهرداری تهران وجود داشت و با توجه به آشنایی که با دوستان مجموعه شهرداری داشتم و شناختی که این دوستان از من و کارم داشتند پیشنهادی برای این سازمان مطرح شد و من هم با توجه به سنخیت کاری که وجود داشت پذیرفتم.

حکیم مهر : عنوان معاونتی که جنابعالی در سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران بعهده دارید چیست؟

معاونت بهداشت و تضمین کیفیت که معاونتی نوپا است که بحمدالله با تفکر خوبی که آقای مهندس صفایی (رئیس سازمان میادین) دارد و نیاز جامعه به مسئله بهداشت و سلامت مواد غذایی این معاونت ایجاد شده است.

حکیم مهر : آماری از تعداد دامپزشکان مشغول در سازمان میادین دارید؟

دوازده دکتر دامپزشک حضور دارند که رقم خوبی است اما اگر به مدینه فاضله‎ای که در ذهن داریم بخواهیم برسیم باید تعداد بیشتری از دوستان را بکار بگیریم و این رقم فقط تعداد افرادی است که در سازمان هستند. البته شاید تعداد دکتران دامپزشکی که در پشت صحنه ورود کالاها به سازمان میادین هستند به صد نفر هم برسد ، چون همه کشتارگاهها و مراکز بسته‎بندی طبیعتاً یک نفر دکتر دامپزشک به عنوان مسئول فنی دارند و با کنترل و نظارت این همکاران که صورت می‎گیرد محصول به سازمان میادین وارد می‎شود.

حکیم مهر : رابطه شما بعنوان عضو سازمان نظام دامپزشکی با این سازمان چطور است؟

رابطه ما یک رابطه صنفی باید باشد و این سازمان باید مدافع حقوق من و امثال من ، صنف و حرفه دامپزشکی باشد. رابطه من با این سازمان به ثبت نام و اخذ شماره نظام دامپزشکی برمی‎گردد که قاعدتاً باید یکسری خدمات هم دریافت کنم.

حکیم مهر : حق عضویت خود را منظم پرداخت می‌کنید؟

خیر!

حکیم مهر : چرا ؟

چون باید رابطه دو طرفه وجود داشته باشد. من بعد از ثبت نام در این سازمان رابطه‌‎ام یک نشریه بود که معمولاً با تأخیر 4 یا 5 ماه به دستم می‎رسید و مثلاً در شهریور ماه می‌گفت که در خرداد ماه می‌خواهیم فلان کار را انجام دهیم و بعد این رابطه را برای خودم منفعت‌دار ندیدم و به این سبب ، دلیلی هم برای پرداخت حق عضویت نداشتم و از طرفی در بخش خصوصی هم چون نمی‌خواستم کار کنم شاید کمک کرد که این فاصله ایجاد شود. احساس می‌کنم عدم توجه به مسائل فرهنگی ، روانی ، صنفی دامپزشکان و عدم حرکت در جهت انجام یکسری اقدامات جدی باعث شده که من و امثال من از این سازمان فاصله بگیریم.

حکیم مهر : و رابطه شما با جامعه دامپزشکان ایران چطور است؟

تشکل‌های غیردولتی که در دامپزشکی داریم با محدودیت‌هایی مواجهند. امیدوارم جسارت به این تشکل‌ها نشود اما خیلی از این تشکل‌ها دانش کافی برای برقراری ارتباط و بهره‌گیری از فرصت‌ها و استفاده از فضای مجازی را ندارند و همین باعث یکطرفه شدن ارتباط شده است. علیرغم آنکه سعی کرده‌ام نشریه جامعه دامپزشکان را ببینم و چند مطلب هم به این نشریه دادم که چاپ کنند ، حداقل انتظارم از جامعه دامپزشکان ایران این بود که اگر مطلبی را به آن نشریه دادم و چاپ کردند ، برای من دو نسخه نشریه می‌فرستادند و می‌گفتند آقای جعفری مطلب شما در این نشریه چاپ شد و بازخورد آن از طرف دامپزشکان هم این بود ، شما اینجا را اشتباه کردید ، اینجا را خوب رفتید ، منتظر مطالب بعدی شما هستیم و این حداقل موضوع است. در مورد فضای مجازی هم مثلاً وارد سایت جامعه دامپزشکان می‌شوید فکر نمی‌کنم بتوانید بهره‌ای ببرید چون مطالب متنوعی ندارد. این عدم ارتباط با اعضاء و آنچه گفتم باعث شده که دائم تشکلهایی اضافه و ایجاد شوند و آخرین آن را هم احتمالاً شما می‌دانید...

حکیم مهر : بله ... اتفاقاً می‎خواستم بپرسم که کار ثبت این تشکل جدید به کجا رسید؟

ما با تعدادی از دوستان تشکلی با نام (جامعه ایثارگران دامپزشکی) ایجاد کردیم. ثبت هم شده و البته دوستان تشکلهای صنفی دیگری را هم در حال بررسی دارند که در راه خواهد بود.

حکیم مهر : نام این دوستان را هم می‌فرمایید؟!

یازده نفر هیأت مؤسس داریم که مجوز و غیره از وزارت کشور اخذ شده و ان شاء الله اجازه بدهید که همزمان با افتتاح سایت‎مان اسامی را اعلام کنیم. هر کس که به هر حرفه دامپزشکی علاقه دارد و دوست دارد برای جامعه اسلامی و حرفه‌ خودش ایثار کند می‌تواند در جمع ما باشد. وابستگی به هیچ جناح و فرد خاصی نداریم اما یکسری خطوط قرمز داریم. ولایت‌مداری حتماً خط قرمز ما است و از آن کوتاه نخواهیم آمد. حتماً در کنار ما افرادی را نخواهید دید که ولایت‌مدار نباشند. پذیرفتن قانون اساسی و غیره هم مطرح است.

حکیم مهر : مهمترین هدفی که این تشکل دنبال خواهد کرد چیست؟

امیدواریم بتوانیم وظایفی را که سازمان‎های متولی صنف نتوانستند یا نخواستند یا بنا به مسائل سیاسی وارد نشدند به آنها وارد شویم ، مطالبه و طرح کنیم و اقداماتی در این زمینه انجام دهیم.

حکیم مهر : موضوع یا موضوعات خاصی در ذهن دارید که به عنوان مصادیق این وظایف بفرمایید؟

شاید آخرین مسئله که ذهن جامعه دامپزشکی را مشغول کرده طرح‎های دامپزشکی است که در مجلس مطرح می‎شود. اگر نگاه ما صنفی باشد مجبوریم موضع بگیریم. یعنی یا همراهی کنیم یا مخالفت کنیم یا کمتر همراهی کنیم! امیدواریم که اگر حرفه دامپزشکی با چالشی جدی مثل طرح‎هایی که در مجلس مطرح است مواجه شد این تشکل بتواند اعضای خود را به یاری بطلبد تا از این معضل بتوانیم عبور کنیم. البته منظورم این نیست که تجمع راه بیاندازیم. هر چیزی که پشتوانه علمی داشته باشد حتماً حمایت می‌شود. اگر بتوانیم به مجلس اثبات کنیم که وضع موجود می‎تواند با یکسری اصلاحات عملیاتی شود با این مسائل مواجه نخواهیم بود. یادم هست چند سال قبل برای تدوین استراتژی دامپزشکی کارگاهی تدوین کردم. 5 دفترچه برای استراتژی دامپزشکی تدوین کردم و یکی از این استراتژی‎ها این بود که سازمان دامپزشکی به قانون جدید و تغییراتی با در نظر گرفتن الزامات بین المللی دارد. طبیعی است که تغییرات توسط خود ما خیلی کارشناسی‌تر از آن است که از بیرون انجام شود! چیزی که الآن اتفاق افتاده است.

حکیم مهر : یک خاطره شیرین از فعالیت دامپزشکی خودتان در ذهن دارید که تعریف بفرمایید؟

اول یک خاطره تلخ بگویم بعد شیرین!

حکیم مهر : بفرمایید.

یک روز در سازمان دامپزشکی در اتاقم نشسته بودم. در اتاقم معمولاً باز بود و دیدم فردی آمد وارد اتاق من شد و در را بست! جثه بزرگی داشت و گفتم حتماً از من خطایی سرزده و تنبیهی در کار است! مدتی روی صندلی نشست و به من نگاه کرد و بعد بغضش ترکید و گریست. من مانده بودم که چرا گریه می‌کند؟ صبر کردم تا آرام شود. بعد از اینکه آرام شد بدون اینکه حرفی بزند از اتاق رفت بیرون. برای اینکه ببینم موضوع چه بوده از دوستان خواهش کردم که ایشان را به اتاق برگردانند. دوباره که به اتاق آمد در را بست و گفت : در زمان دانشجویی به خواستگاری دختری رفتم و خانواده دختر به من دختر دادند. در دوران نامزدی هر جا می‎رفتم خانواده ایشان می‌گفتند داماد ما آقای دکتر است! بعد از مدتی که ازدواج کردیم نتوانستم کار پیدا کنم و روزی پدر همسرم به من گفت : برایت ماشینی خریدم که با آن مسافربری کنی تا دخترم زجر نکشد! آن فرد می‌‎گفت این حرف پدر همسرم برایم آنقدر سخت بود که هیچ جایی را بجز سازمان دامپزشکی لایق ندانستم که به عنوان خانه خودم بروم و بغضم را رها کنم و اینجا آمدم بگویم حق و انصاف نیست که دامپزشک تربیت کنید اما فضای کار وجود نداشته باشد!

یک گریزی هم اینجا به مرکز پژوهشهای مجلس بزنم بد نیست. فکر می‌کنم نقطه آغاز این حرکت مبارک هم خود شما بودید آقای دکتر !

حکیم مهر : خواهش می‎کنم.

نامه‎‎ای را به آقای دکتر توکلی نوشته بودید که ایشان به مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ارجاع داده بودند و در آن مرکز بررسی درباره تعداد فارغ‌التحصیلان دامپزشکی ، تعداد دانشکده‌های دامپزشکی در حال افتتاح ، وضعیت بازار کار این حرفه و غیره انجام شد که نتایج آن بسیار اسفناک بود. ما رتبه اول را در تعداد دانشکده‌ها و فارغ‌التحصیلان دامپزشکی داریم ولی ای کاش این رتبه اول را نداشتیم! آن روز وقتی آن فرد از اتاق من رفت بعنوان معاون سازمان دامپزشکی نتوانستم کار کنم چون هیچ پاسخی برای وی نداشتم. نه ابزاری و نه اختیاری داشتم و نه فرصتی در جامعه که این را طرح کنم. این خاطره تلخی بود که در ذهنم ماند.

حکیم مهر : متأسفانه موارد خیلی زیادی از این دست و شبیه به این موضوع که مطرح فرمودید به ما منتقل می‎شود.

بله ... الآن هم از این مسائل داریم. دامپزشکی که جامعه از کار وی شناخت ندارد و نمی‎داند نیمه شب به کشتارگاه طیور می‌رود و تازه اگر بخواهد قسم خود را در نظر بگیرد و کار نظارت را درست انجام دهد هر روز باید خود و خانواده‌اش در شوک باشند. چه کسی گفته که باید دکتر دامپزشک 400 هزار تومان بگیرد و کار کند؟ کجای دنیا این کار را می‌کنند؟ امیدوارم دوستان جبهه نگیرند! سازمان نظام دامپزشکی ما کجاست؟!

حکیم مهر : البته الآن بحث آئین نامه نظارت بهداشتی و قطع رابطه مالی مسئول فنی با کارفرما و همچنین عقد قرارداد با تعرفه‎های جدید از سوی نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی مطرح و در حال پیگیری است.

روی کاغذ خیلی خوب است. مدینه فاضله قرار است وجود داشته باشد و من آنرا ببینم. اگر قرار است آئین نامه بنویسم و بخش خصوصی را نبینم و بعد برای بخش خصوصی نسخه هم بپیچم به خطا می‌رود! من در آئین‌نامه می‌گویم دکتر دامپزشک باید مثلاً نهصد هزار تومان حقوق بگیرد و با ایاب و ذهاب و غیره حدود یک میلیون و سیصد یا چهارصد هزار تومان باید دریافت کند آنهم در جامعه‌‎ای که دکتر دامپزشک حاضر است با چهارصد هزار تومان کار کند آنوقت به نظر شما بخش خصوصی مایل است یک میلیون و چهارصد پول بدهد یا چهارصد؟! در جامعه ما عرضه و تقاضا با هم در بازار کار برابر نیست و چون برابر نیست سوء استفاده بخش خصوصی و حتی دولتی را از صنف دامپزشکی می‌بینید! این منحصر به بخش خصوصی نیست. بخش دولتی هم از این بچه‌‎ها سوء استفاده می‌کند. چرا جلویش را نمی‎گیریم؟!

حکیم مهر : بخش دولتی چه سوء استفاده‌ای می‌کند؟

حالا این را بگذارید سه نقطه ...

حکیم مهر : بسیار خوب ... یک مقدار فضا را عوض کنیم. چه سالی ازدواج کردید و چند فرزند دارید؟

1368 و دو فرزند پسر دارم متأسفانه! دختر ندارم می‌گویم متأسفانه و گرنه الحمد لله پسرهای خوبی دارم ولی ای کاش خدا لطف می‌کرد و یک دختر هم داشتم. یکی دانشجوی معماری دانشگاه تهران است و دیگری هم پیش‌دانشگاهی تحصیل می‌کند.

حکیم مهر : اهل هنر و ورزش هستید؟

اهل ورزش هستم ولی الآن با توجه به وضعیت جسمی بعد از جبهه و از دست رفتن سلامتی جسمی‌ام نمی‌توانم ادامه دهم. قبلاً در استان خراسان در سطح مدارس در زمینه کشتی صاحب عنوان بودم. در هنر هم به نقاشی بویژه به ویترای علاقمندم. فکر می‎کنم اکثر فامیل از من یک یادگاری در منزل دارند. مدتی هم هست که شعر البته نمی‌شود گفت ولی نوشته‌‎هایی سعی می‌کنم داشته باشم.

حکیم مهر : یک خاطره شیرین از فعالیت در صنف دامپزشکی تعریف می‌فرمایید؟

بهترین خاطراتم مربوط به زمان دانشجویی است. شاید شیرین‌ترین خاطره من هم گرچه به نتیجه ختم نشد اما انتخاب یکسری افراد برای سفر به عتبات عالیات بود که ثبت نام از بچه‌ها می‌شد و آخرین مرحله یکی از دوستان به من گفت که ثبت نام می‎کنند و ظاهراً فرصت هم تمام شده ولی گفت حالا می‌خواهید اسم شما را می‌نویسیم. اسم من را نوشتند و اتفافاً انتخاب هم شدم. گرچه به دلایلی موفق نشدم بروم ولی انتخابم خاطره شیرینی بود.

حکیم مهر : توصیه شما به دامپزشکان جوان تازه فارغ‌التحصیل چیست؟

فرزند من از من ممکن‌ است بلندقد‌تر و چابک‌تر باشد اما باز مواظبش هستم و اگر مثلاً هوا سرد باشد علیرغم اینکه باید برعکس عمل شود من پوششم را به او می‎دهم. به دانشجویان سپاه همیشه این مطلب را گفته‌ام که سپاه فرزندی است بالغ شده که نیاز به مراقبت دائمی دارد. دامپزشکی هم از همین جنس است. دامپزشک باید به حرفه خود وفادار باشد و حرمت قسم و صنف و همکاران خود را نگه دارد که در اینصورت در این صنف می‎تواند خوب کار کند. چون عرضه و تقاضا در صنف ما برابر نیست اگر به این موارد وفادار نباشیم مجبور می‌شویم خودمان را ارزان عرضه کنیم که هم برای حرفه دامپزشکی و هم برای خودمان آفاتی خواهد داشت. آفت حرفه این خواهد بود که احساس می‎شود خدمات را می‌شود رایگان با سطح علمی کمتر از بعضی افراد هم دریافت کرد. آفت خودمان هم این است که وارد رقابت باطلی می‌شویم که بازنده آن کسی جز خودمان نیست.

حکیم مهر : درباره عملکرد و دستاوردهای معاونت بهداشت و تضمین کیفیت سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران هم که بعهده دارید مختصر توضیح می‌‎فرمایید؟

این معاونت همانطور که عرض کردم عمر کوتاهی دارد و ما بجای اینکه در سطح شهر وقت زیادی را برای نظارت بهداشتی بر محصولات صرف کنیم سعی می‎کنیم ضمن وضع مقررات و دستورالعملهای لازم در سامانه‌های توزیع ، زنجیره حمل و نقل نظارت را انجام دهیم. در سامانه مرغ بهمن که حدود 400 تا 600 تن معادل 50 درصد مرغ مصرفی شهر تهران در سال وارد می‎شود نظارت‌های جدی انجام شده و با ضریب بسیار بالا سالم وارد می‌شود و سالم توزیع می‌شود. بسته‌بندی هم یکی از اولویت‌های سازمان میادین و حتی بنده است. یکی از دلایل پذیرش این مسئولیت هم عملیاتی کردن آرزویی بود که در سازمان دامپزشکی داشتم و امیدوار بودم که اینجا بتوانیم عملی کنیم. گوشت در سازمان میادین بصورت بسته‌‎بندی عرضه می‌شود و دیگر عرضه فله‌‎ای نداریم. چند ماهی است که عرضه تخم‌مرغ شناسنامه‎‌دار را شروع کردیم و با تعاملی که با سازمان دامپزشکی داشتیم تخم مرغ نشان‌دار هم بصورت فله عرضه می‌شود. به تدریج هم امیدواریم بتوانیم به سمت عرضه تخم مرغ نشان دار بسته بندی شده برویم. عرضه مرغ گرم هم بصورت بسته بندی شده ولی با همان قیمت فله و بدون افزایش قیمت، در سازمان میادین انجام می‎شود. خوشبختانه اداره کل دامپزشکی استان تهران همکاری خوبی با ما در این زمینه دارد و تولیدکنندگان را در این موضوع همراه کرده است.

حکیم مهر : چند میدان عرضه دارید؟

15 میدان اصلی و 121 بازار داریم که روزانه 500 هزار نفر خرید می‌کنند و شاید نماد همین تعداد خانواده باشند. به دلیل این حجم مراجعه آموزشهای شهروندی را هم در دستور کار داریم. یعنی به مردم آموزش می‎دهیم که حقوق خودشان را از ما مطالبه کنند. رادیو آفلاین ما با عنوان ایمنی در سفر قبل از تعطیلات عید موارد ضبط شده را پخش کرده و درباره ماهی و تخم مرغ و گوشت و غیره هم پیامهای بهداشتی عرضه می‌شود. در سه ماه قبل روی نایلکس‎‌های سازمان میادین در تیراژ 180 میلیون هر چند که از نظر مصرف نایلکس خوب نیست اما با درج پیام بهداشتی درباره آنفلوآنزای a این تهدید را به فرصت تبدیل کردیم.

حکیم مهر : به دلیل وقتی که صرف فرمودید تشکر می‌کنم و مجدداً فرارسیدن سال نو را به شما تبریک عرض می‌کنم. اگر سخن پایانی دارید بفرمایید.

گرچه ابتدا گفتم ولی بد نیست حرف خوب را دوباره تکرار کنم و امیدوارم حرف خوب را بتوانم خوب بگویم که شاید از این قسمت عاجز باشم. برای شما و نشریه شما آرزوی توفیق می‎کنم. دعا می‌کنم بخش دولتی از فرصت‌هایی که مثل این نشریه در فضای مجازی بوجود آورده بهره کافی ببرد و فضای خوبی برای شما هم ایجاد کند که بتوانید در این فضا همه حرفهای خوب را به همه بزنید. حرفه دامپزشکی نیاز دارد که در کمترین زمان ممکن اطلاعات لازم را بگیرد و چون من این فضا را تا حدودی می‌شناسم می‌دانم چقدر سختی تحمل می‌کنید و از آن طرف هم امیدوارم این بی‎مهری‌هایی که از طرف بخش دولتی و حتی شاید دوستان دیگر به شما می‌شود در سال جدید کمتر شود. آرزوی توفیق برای شما و همه همکاران خوب دامپزشک خودم دارم. در لرستان هنگام مراسم تودیع و معارفه مدیرکل دامپزشکی جمله‌ای گفتم که اینجا هم می‌گویم. به دوستان گفتم افرادی که در سازمان دامپزشکی کار می‌کنند پاسداران گمنام عرصه سلامت هستند. سال نو را به پاسداران گمنام عرصه سلامت کشور تبریک عرض می‎کنم.
محصولات فروشگاه مرتبط با این مقاله
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)

10 خبر اخر سایت

◄ صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر
◄ کارتن تخم مرغ خلاقانه
◄ بطری چشم نواز
◄ پشت خراش های غیرمعمولی که شبیه پنجه گربه
◄ مبلی برای شما و سگ شما
◄ بسته بندی مربعی ایجاد شده برای برند سوسیس
◄ بسته بندی چشم نواز ایجاد شده برای اسباب بازی سگ
◄ نیمکت عجیب و غریب که از آناتومی یک مورچه الهام گرفته
◄ بسته‌بندی خلاقانه میان وعده سگ
◄ چراغ سگ
◄ لامپ گربه ای
◄ فسیل دایناسور لگو تی رکس
◄ کلاه زیبای ساخته شده از نمد
◄ مدفوع وحشی اثر خورخه هررا
◄ میز خانه سگ
◄ تخت سکوی چوبی با خانه سگ
◄ کوزه خرس شکلی
◄ اسب ربات چهار پا
◄ چراغ شب مرغ
◄ مبلمان خالی از سکنه با پاهای عنکبوت
◄ قاب دوربین فیدر پرنده
◄ بستنی قهوه گربه
◄ قهوه به یاد ماندنی دارای تصاویر زیبای جغده
◄ قاب دوربین فیدر پرنده
◄ بستنی آموزشی به شکل کوه یخ
◄ کفش های میکی موس
◄ ماسک صورت Cthulhu
◄ کیف دستی میکی موس
◄ گودال آتش کوسه
◄ کاناپه راحت حیوانات خانگی
بعدی 1 قبلی

جدیدترین مقالات

◄ گدایی کردن در حیوان شما
◄ عقیم سازی
◄ جوش در سگ ها
◄ ورزش دادن گربه ها
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از گربه
◄ کتامین
◄ كتاب(7)
◄ چه مواد غذایی برای سگ مفید است؟
◄ چگونگي نصب برنامه و ورود به برنامه
◄ فيبر ها
◄ انتخاب اسم برای سگ نر
◄ حالا من چی کار کنم ؟
◄ گربه های ناز نازی
◄ German Shorthaired Pointer
◄ فروش گربه پرشین کت
◄ فصل چهارم
◄ گربه و نازایی ! توهم یا واقعیت؟
◄ مهناز افشار و دلفین
◄ British Shorthairs
◄ ماهي و ماهي خور
◄ شباهت حيوانات
◄ صندلی راحتی کلاسیک که دوباره به عنوان یک کبوتر
◄ Dog Fashion
◄ دکتر هومن و جراید
◄ انگل های داخلی در سگ ها
◄ معرفی دکتر شیری
◄ iهیولا ها
◄ قارچی معده در پرندگان
◄ پرورش لارو آناباتوئیدها (ترجمه)
◄ Metynnis Fasciatus
◄ شارک دم قرمز - Red Tailed Shark
◄ اپیلاتی دهان آتشی - firemouth epiplaty
◄ اطلاعات عمومی خانواده سیکلیده ها 2
◄ دراگون – Dragon
◄ مارماهی الکتریکی - electrophorus electricus
◄ سیچلاید های افریقایی
◄ اسب دریایی - Hippocampus
◄ جلبک ها اکواریوم های اب شیرین
◄ بخاری آکواریوم - Aquarium Heater
◄ انجماد اسپرم - How To Glaciation spermatozoon
◄ رفتار درماني براي سگها
◄ پولیوما ویروس در پرندگان
◄ تغذیه ایگوانا
◄ قیمت روز خودرو
◄ سگ پیتبول
◄ شی هوا هوا
◄ Belgian Sheepdog
◄ پیشینه سالوکی (تازی)
◄ رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سوءهاضمه در اسب (ترجمه)
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از سگ
◄ آموزش استفاده از جعبه خاک به خرگوش
◄ ایورمکتین در سگ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ تراریوم برای خزندگان
◄ غدای بچه گربه
◄ یازده سال اسارت سگ
◄ حقوق حیوانات از ۱۴ قرن قبل در اسلام مطرح شده است
◄ سگ در ایران باستان
◄ رفتار شناسي در حيوانات
◄ مردی که سگ همسایه اش را خورد+عکس
◄ Z
◄ بیضه ها
◄ انگل ژيارديا (اين تک سلولي خطرناک)
◄ "وگانیسم"
◄ عمر حیوانات چقدر است
◄ نگهداری از رتیل اوسامبارا بابون
◄ یوزپلنگ
◄ خرگوش به عنوان حیوان خانگی
◄ درماتوفیتوز (Dermatophytosis)
◄ کم خونی فقر آهن در گربه ها
◄ انواع مسمومیت های شیمیایی و غذایی در سگ
◄ حیوانات در برف
◄ زشت‌ترین سگ دنیا»
◄ پیراهنی برای عاشقان گربه
◄ نی نی های بامزه در لباس حیوانات
◄ پرشین پت نماینده انحصاری فربیلا در ایران
◄ چرا سگ ها به دنیال دم خود میگردند
◄ | German Wirehaired Pointer
◄ Redbone Coonhound
◄ Chinook
dram film izle