نکته مهم اینکه آنها را تک تک سرخ می کنیم تا
کوبه ها از هم باز نشوند و موقع سرخ کردن دست به
کوبه ها نمیزنیم تا کاملا خودشون رو بگیرن.
مواد لازم :
برنج :2 لیوان
سیب زمینی : یک عدد کوچک
تخم مرغ : یک عدد
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
گردو : 3 ق غ
زرشک : 3 ق غ
کشمش : در صورت تمایل
پیاز : یک عدد
سیر : یک تا دوحبه
رب گوجه : یک قاشق غذا خوری
ادویه کاری : دو قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک و فلفل را خوب تفت می دهیم
بعد زرشک و گردو و کشمش خورد شده را به آن اضافه می کنیم.
و در آخر هم رب گوجه و ادویه را اضافه می کنیم. و می گذاریم آب آن تمام شود وبه روغن بیفتد
برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم.
کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود
بعد برنج را با گوش کوب خوب نرم می کنیم ومی گذاریم سرد شود.
سیب زمینی را می پزیم و له می کنیم.
برنج وسیب زمینی وتخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .
خمیر چسبنده ای به دست می یاد ونباید خیلی هم سفت بشه.
اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم.
ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزید چون طعم برنج از بین میره
وقتی
کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه .
یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم وکف دستمون را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و میبندیم
و بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و
کوبه ها را در روغن داغ سرخ میکنیم.
نکته مهم اینکه آنها را تک تک سرخ می کنیم تا
کوبه ها از هم باز نشوند و موقع سرخ کردن دست به
کوبه ها نمیزنیم تا کاملا خودشون رو بگیرن بعد در صافی می گزاریم تا روغن اضافه آن خارج شود
بدون سیب زمینی و تخم مرغ هم میشود درست کرد" بر خلاف تصور اصلا
کوبه ها روغن جذب نمی کنند"
من همیشه به دلخواه و ذایقه خودم مواد داخل
کوبه ها را عوض می کنم
این دیگه بستگی به هنر اشپزی خود شما دارد
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.