سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
مواد لازم برای 4 نفر
تخممرغ زرده و سفیده جدا كرده : 4 عدد _ 320 كیلوكالری
نمك : یكچهارم قاشق غذاخوری _ 0 كیلوكالری
شیر كم چرب : 2 قاشق غذاخوری _ 10 كیلوكالری
پنیر فتای رنده كرده : 40 گرم _ 100 كیلوكالری
فلفل سیاه : یكچهارم قاشق چایخوری _ 0 كیلوكالری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری _ 270 كیلوكالری
پوره گوجه فرنگی : 100 گرم _ 17 كیلوكالری
كدو سبز خرد كرده : 50 گرم _ 10 كیلوكالری
قارچ ورقهای خرد كرده : 50 گرم _ 7 كیلوكالری
آبلیموی تازه : به میزان مورد نیاز
روش تهیه :
سفیدههای تخممرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.