گزارش عجیبی برخورد کردیم که بیشتر به یک شوخی می ماند! در قسمت ابتدای این نوشتار که با چند عکس همراه است آمده: «اسکول» نام این پرنده است. در خصوصیات این پرنده نوشتهاند که او وقتی برای زمستان غذا جمع آوری میکند محل نگهداری آنها را فراموش میکند و بخاطر همین با مشکل مواجه می شود، یا هنگام خانه سازی فراموش می کند که خانه اش را کجا ساخته است
، اسکول اگر از لانه اش بیرون بیاید راه بازگشت را پیدا نمی کند.وقتی عکس یک پرنده زیبا البته با ظاهری خنگ را دیدم که زیر آن نوشته بود: “این عکس اسکول واقعی است”، خیلی برایم جالب بود. آنقدر که تصمیم گرفتم با گشتی در دنیای مجازی، اطلاعات بیشتری راجع به آن کسب کنم. حاصل این یافته ها به نتیجه جالبی ختم شد که خواندن آن برای شما دوستان هم خالی از لطف نیست!»
اما آیا پرنده ای به این اسم وجود دارد؟
پرنده ای به نام اسکول وجود ندارد!
اما واقعیت:
این پرنده که با یک سرچ ساده می توانید صدها عکس او را که دوستان ایرانی با عنوان “ اسکول” منتشر کرده اند Puffin یا طوطی دریایی نام دارد که پرنده ایست کوچک از تیره ماهیگیرک و سه گونه دارد. طوطی دریایی اطلس ، طوطی دریایی شاخدار و طوطی دریایی کاکلدار.
این پرندگان دریایی در سواحل زندگی کرده که غذا را در درجه اول با شیرجه زدن درون آب بدست میآورند. آنها در کولونیهای بزرگ در صخره های ساحلی و یا جزایر دور از ساحل، در شکاف میان سنگها یا در سوراخها در خاک لانه میسازند.
این پرنده از موجودات آبزی تغذیه میکند و اصولا پرنده ای مهاجر است پس نیازی به جمع آوری غذا ندارد! و غذایش هم قابلیت ذخیره سازی ندارد! ضمنا نسل این پرنده اصلا در خطر نیست و جمعیت مناسبی هم از این پرنده در اروپا دیده میشود و اگر قرار بود لانه اش را گم کند جوجه ها از گرسنگی تلف شده و تا به امروز نسل این پرنده از بین رفته بود!
تمام گونههای طوطی دریایی پرهای زینتی عمدتا سیاه و سفید، و منقار قوی و بزرگ دارند. در طول فصل تولید مثل دارای منقار رنگ روشن میباشند.قسمتهای بیرونی رنگی از نوک آنها پس از فصل تولید مثل ریخته، یک منقار کوچک و کند برجای میماند. بالهای کوتاه آنها را برای شنا کردن با تکنیک پرواز در زیر آب انجام میشود. مثلا نوع اطلس درهوا، بال خود را به سرعت (تا ۴۰۰ بار در دقیقه) در پرواز سریع بهم میزند، اغلب پرواز در سطح پایین بر فراز اقیانوس است.
لطفاً از انتشار اخبار غیر واقعی بویژه در مورد محیط زیست که هنوز برای برخی حوزه ای بسیار تخصصی است و هر مطلبی در خصوص آن را می پذیرند خوددداری کنیم.