کشتی تحقیقاتی در هنگام انجام تست سلامت اقیانوسهای مختلف جهان موفق به کشف 1.5 میلیون گونه جدید دریایی شده است
ه گزارش سرویس علمی ایسنا، سفر تحقیقاتی کشتی Tara Expedition برای بررسی وضعیت سلامت اقیانوس های اطلس، آرام، هند و منجمد جنوبی مسافتی بالغ بر 112 هزار کیلومتر را در طول سه سال طی کرده است.
در طی این سفر تحقیقاتی بیش از 1.5 میلیون گونه جدید دریایی کشف شدند که در کنار پلانکتون ها، منابع مهمی برای تولید اکسیژن محسوب می شوند.
در مدت سه سال تحقیقات بیش از 30 هزار نمونه از آب دریا از مناطق مختلف جهان جمع آوری شدند که منجر به کشف گونه های جدید با اندازه های حداکثر یک سانتیمتر تا چند دهم میلیمتر شد.
محققان میزان آلودگی موجود در آب
اقیانوس های سراسر جهان را نگران کننده توصیف می کنند، بطور متوسط در هر مایل مربع از آب
اقیانوس اطلس بیش از 50 هزار قطعه پلاستیکی وجود دارد که تا صدها هزار سال از بین نرفته و می تواند وارد زنجیره مواد غذایی ماهیان، سایر حیوانات دریایی و پرندگان شود و سپس این مواد سمی از طریق مواد غذایی وارد بدن انسان می شود.
درحالی که میلیاردها پلانکتون کوچک موجود در
اقیانوس ها بیشترین میزان اکسیژن موجود در جو را تولید می کنند، وجود این مواد سمی می توانند بر زندگی پلانکتون ها نیز اثر گذاشته و باعث نابودی زنجیره غذایی و از بین رفتن این موجودات شوند.
این طرح یک تصویر لحظه ای از میکرو ارگانسیم موجود در دریاها را ارائه می کند و می تواند درک محققان از تغییرات آب و هوایی در
اقیانوس های جهان را تغییر داده و خطرات متوجه
اقیانوس ها ناشی از فعالیت های انسانی را مشخص کند.
با اتمام سفر تحقیقاتی و بازگشت کشتی به لندن، گونه های کشف شده بزودی در نمایشگاه ویژهای در موزه علوم لندن معرفی میشوند.
گونه جدید از پرتاران
گونه جدید چتر دریایی میکروسکوپی
گونه جدید کرم از دسته پرتاران