این شیرینی خوشمزه را با دستوری بسیار آسان می توانید تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این شیرینی آشنا می شوید.
مواد لازم برای 30شیرینی
کره نرم شده: 120 گرم
آرد گندم: 160 گرم
شکر: 60 گرم
مواد لازم برای روی شیرینی
مربای زردآلو: به مقدار لازم
کره ذوب شده: 60 گرم
بادام خرد شده یا پرک: 100 گرم
شیر: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 30 گرم
طرز تهیه
مرحله 1 - کره و شکر را آنقدر بزنید تا رنگ آن روشن شود، سپس آرد الک شده را به آن افزوده و مخلوط نمائید تا خمیری صاف و نرم بدست آید.
مرحله 2 - خمیر را روی سطح صافی به شکل مربعی به قطر 4 میلی متر باز کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله 3 - خمیر را در فر 175 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
مرحله 4 - روی خمیر پخته شده را مربای زردآلو مالیده و مابقی مواد روی شیرینی را مخلوط و در سطح خمیر پخش کنید، سپس در فر قرار داده تا روی آن ها طلائی و برشته شود، بعد از خنک شدن بصورت نواری برش داده، در ظرف دلخواه چیده و سرو کنید.
تصاویر بیشتری از این شیرینی را در زیر مشاهده می کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.