شیرینی لطیفه را می توانید ساده و راحت تهیه کنید، برای درست کردن بیسکوئیت لیدی فینگر نیز از همین دستور استفاده می شود با این تفاوت که شیرینی لطیفه نباید خشک شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شیرینی لطیفه آشنا می شوید.
مواد لازم برای 10 تا 15 شیرینی
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 80 گرم
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
آرد: 70 گرم
نشاسته ذرت: 25 گرم یا 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
خامه و خلال پسته برای وسط شیرینی
اسانس پرتقال یا اسانس مورد نظر: 3 تا 4 قطره (به دلخواه)
طرز تهیه
مرحله 1 - زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده ها را با نصف از شکر و نصف از وانیل با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
مرحله 2 - زرده ها را با مابقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در صورت تمایل اسانس را در این مرحله افزوده و 1 تا 2 دور هم بزنید.
مرحله 3 - آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کرده اید به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید در صورتیکه مایه سفت بود کمی از سفیده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله 4 - سفیده را افزوده و به صورت دورانی با لیسک 5 تا 6 دور هم زده تا مواد مخلوط شوند، اگر مواد را خیلی بزنید مایه شل می شود.
مرحله 5 - کف قالب مستطیل یا سینی رولت را با کاغذ پوستی بپوشانید، مایه را در قیف ریخته و با سری بزرگ یا شکوفه بزرگ روی کاغذ شکوفه هایی باندازه گردو و با فاصله بزنید.
مرحله 6 - قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید، بعد از پخت وقتی شیرینی ها سرد شدند بین هر دو شیرینی را با خامه پوشانده، روی آنرا با پودر پسته تزئین کرده و سرو نمائید.
نکات
- در صورتیکه نمی خواهید بعد از سرد شدن نان لطیفه بین آنرا خامه بگذارید بایستی آنها را در سینی چیده و رویشان را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.
- برای تهیه نان شکلاتی لطیفه 2 قاشق از آرد را کم کرده و 2 قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.