تهران - كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: نگهداری و ذخیره كردن نمك یددار به مدت طولانی( بیش از یك سال) منجر به از دست رفتن بخشی از ید آن می شود.
 نمك های ید دار را بیش از یك سال نگهداری نكنید
'سعیده معانی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: برای حفظ ید در نمك باید نمك را دور از نور و رطوبت و در ظرف در بسته پلاستیكی، چوبی، سفالی یا شیشه های رنگی و تیره نگهداری كرد. 
وی ادامه داد: همچنین برای اضافه كردن آن به غذا در زمان طبخ، نمك را در انتهای پخت اضافه كنید تا ید آن - در حداكثر مقدار لازم - حفظ شود. 
معانی اضافه كرد: ید عنصر حیاتی برای زندگی انسان است كه به صورت عمده در خاك یافت می شود. 
كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: نمك یددار سبب پیشگیری از بروز گواتر و احتمالا توقف رشد بسیاری از گواترهای كوچك می شود. 
معانی تصریح كرد البته مصرف زیاد نمك خطر پرفشاری خون را افزایش می ‌‌دهد و تبلیغ نمك یددار به این معنی نیست كه ما مصرف آن را بالا ببریم

irna.ir