مواد لازم برای تهیه ی سالاد جوانه ی گندم:
جوانه گندم – یک پیمانه
لوبیا سبز – نصف پیمانه
ذرت نیمپز شده – نصف پیمانه
پیازچه – ۶ عدد
گوجه فرنگی کوچک – ۴ عدد
گردوی خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری
زیتون سبز – نصف پیمانه بدون هسته
جعفری تازه- ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه – ۴- ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات خشک معطر – یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به مقدار لازم
طرز تهیه ی سالاد جوانه ی گندم:
ابتدا لوبیا سبز و ذرتها را با مقداری نمک جوشانده و بپزید، سپس آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنک شوند. جعفری، گردو، گوجه فرنگی و پیازچه ها را خرد کنید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آنها اضافه کنید. نمک، فلفل، پودر سبزی جات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود.